Fietsen in New York met Nederlandse gids

Koop tickets nu
Fietsen in New York met Nederlandse gids

Wilt u fietsen in New York met Nederlandse gids? Boek dan een van de fietstochten in New York! De fiets is een erg handig vervoermiddel als u in relatief korte tijd veel van Manhattan wilt zien. Terwijl u op uw gemak rondfietst, vertelt de gids u alle ins en outs over de plekken die voorbij komen.

Boek hier uw Central Park fietstour met Nederlandstalige gids

Central Park fietstour

Bij de Central Park fietstour fietst u in rustig tempo door Central Park. De Nederlandse gids vertelt u alles over de geschiedenis van het park. De gids kent alle andere weetjes over het park en zal u tijdens deze fietstocht van twee uur alles vertellen over onder andere Belvedere Castle, Strawberry Fields en Bethesda Terrace. Deze tour is voor jong en oud.

Praktische informatie

  • Vertrekpunt: Midtown, een paar blokken van Central Park
  • Vertrektijd: 10.00 uur
  • Duur: 2 uur

Boek hier uw tour door Central Park met Nederlandstalige gids

Fietsen in New York met Nederlandse gids - Sheep Meadow in Central Park Fietsen in New York met Nederlandse gids - Bow Bridge Central Park

Brooklyn en Lower Manhattan fietstour

Brooklyn is hip and happening in New York. Bij deze fietstour neemt de Nederlandstalige gids u mee door een populair deel van de wijk en ook nog door Lower Manhattan. Who needs a Hop-on Hop-off bus when you have a bike? De tour start in Lower Manhattan, tegenover City Hall. U volgt de gids door Chinatown en het Financial District, waarna u over de Brooklyn Bridge fietst richting Brooklyn. U ontdekt Brooklyn Bridge Park, met de prachtige skyline van Manhattan op de achtergrond, en u ziet de bekende plaatjes van de Brooklyn en Manhattan Bridge in het echt in de wijk DUMBO. De gids neemt u verder mee naar Brooklyn Heights, een buurt vol elegante brownstone huizen. Wilt u zowel Brooklyn als Manhattan per fiets verkennen met een Nederlandse gids, dan is dit de perfecte tour voor u!

Praktische informatie

  • Vertrekpunt: Downtown Manhattan – City Hall
  • Vertrektijd: 11.00 uur
  • Duur: ongeveer 2 uur

Boek hier uw tour door Lower Manhattan en Brooklyn met Nederlandstalige gids

Fietsen in New York met Nederlandse gids - Fiets tour Fietsen in New York met Nederlandse gids - Brooklyn

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief