Fietsen in New York met Nederlandse gids

Koop tickets nu
Fietsen in New York met Nederlandse gids

Wilt u fietsen in New York met Nederlandse gids? Boek dan een van de fietstochten in New York! De fiets is een erg handig vervoermiddel als u in relatief korte tijd veel van Manhattan en Brooklyn wilt zien. Terwijl u op uw gemak rondfietst, vertelt de Nederlandse gids u alle ins en outs over de plekken die voorbij komen.

Contents

Fietsen in New York met Nederlandse gids

Er zijn verschillende fietstochten in New York met een Nederlandse gids. Boek uw tour online voordat u op reis gaat. Op deze manier bent u verzekerd van een plek. Dit zijn mijn favoriete fietstours in New York:

 1. Central Park fietstour met Nederlandse gids

  Bij de Central Park fietstour fietst u in rustig tempo door Central Park. De Nederlandse gids vertelt u alles over de geschiedenis van het park. De gids kent alle andere weetjes over het park en zal u tijdens deze fietstocht van twee uur alles vertellen over onder andere Belvedere Castle, Strawberry Fields en Bethesda Terrace. Deze tour is voor jong en oud.

  Praktische informatie

  • Vertrekpunt: Midtown, een paar blokken van Central Park
  • Vertrektijd: 10.00 uur
  • Duur: 2 uur
  Upgrade naar elektrische fiets mogelijk

  Boek hier uw tour door Central Park met Nederlandstalige gids

  Fietsen in New York met Nederlandse gids - Central Park Fietsen in New York met Nederlandse gids - Bow Bridge

 2. Broadway Bike Tour met Nederlandse gids vanaf Brooklyn

  De Broadway fietstour start in Brooklyn bij Holland Bikes. De Nederlandse gids neemt u mee over de iconische Brooklyn Bridge, waar u de Supreme Court en 9/11 Memorial zult zien. Fiets naar het levendige Washington Square Park en door het gezellige West Village. Bewonder Little Island en Hudson Yards, voor u naar Times Square fietst. Daarna fietst u over Broadway en via de Manhattan Bridge terug naar Brooklyn. In 2,5 uur tijd komt u langs een paar van New Yorks meest iconische plekken.
  Holland Bikes biedt Nederlandse fietsen (Gazelle) die erg comfortabel zijn. Een goede optie als je met een echte Nederlandse tour New York wilt verkennen.

  Praktische informatie

  • Vertrekpunt: Brooklyn – 131 Concord Street
  • Vertrektijd: 10.00 of 16.00 uur
  • Duur: 2,5 uur
  Upgrade naar elektrische fiets mogelijk

  Boek de Broadway fietstour met Nederlandse gids hier

  Fietsen in New York met Nederlandse gids - SoHo Fietsen in New York met Nederlandse gids - Times Square

 3. Downtown Bike Tour met Nederlandse gids vanaf Brooklyn

  Ontdek Downtown Manhattan en Brooklyn tijdens deze fietstour. Deze wordt georganiseerd door een Nederlands bedrijf, Holland Bikes! Vertrek vanuit Brooklyn met de gids op een Nederlandse fiets (Gazelle), die van hoge kwaliteit is en comfortabel rijdt. U komt meteen een van de hoogtepunten van de tour tegen: de Brooklyn Bridge. Nadat u deze bent overgestoken, fietst u tussen de wolkenkrabbers van het Financial District, door de straten van TriBeCa en stopt u bij het 9/11 Memorial. Fiets door Little Italy en Chinatown voordat u over de Manhattan Bridge terug fietst naar Brooklyn. Zie de geplaveide straten van DUMBO, de Manhattan skyline vanuit Brooklyn Bridge Park en de prachtige herenhuizen in Brooklyn Heights.
  Tijdens deze Nederlandse fietstour trotseert u twee bruggen, waardoor het wellicht wat zwaar kan zijn. Het is ook mogelijk om deze Nederlandse fietstour op een elektrische fiets te doen.

  Praktische informatie

  • Vertrekpunt: Brooklyn – 131 Concord Street
  • Vertrektijd: 10.00 of 13.00 uur
  • Duur: 2,5 uur
  Upgrade naar elektrische fiets mogelijk

  Boek de Downtown fietstour met Nederlandse gids hier

  Fietsen in New York met Nederlandse gids - Skyline Fietsen in New York met Nederlandse gids - Downtown Manhattan

 4. Brooklyn en Lower Manhattan fietstour met Nederlandse gids

  Bij deze fietstour neemt de Nederlandstalige gids u mee door een populair deel van Brooklyn en ook nog door Lower Manhattan. Who needs a Hop-on Hop-off bus when you have a bike? De tour start in Lower Manhattan, tegenover City Hall. U volgt de gids door Chinatown en het Financial District, waarna u over de Brooklyn Bridge fietst richting Brooklyn. U ontdekt Brooklyn Bridge Park, met de prachtige skyline van Manhattan op de achtergrond, en u ziet de bekende plaatjes van de Brooklyn en Manhattan Bridge in het echt in de wijk DUMBO. De gids neemt u verder mee naar Brooklyn Heights, een buurt vol elegante brownstone huizen. Wilt u zowel Brooklyn als Manhattan per fiets verkennen met een Nederlandse gids, dan is dit de perfecte tour voor u!

  Praktische informatie

  • Vertrekpunt: Downtown Manhattan – 79 Chambers Street
  • Vertrektijd: 10.00 of 16.00 uur
  • Duur: ongeveer 2 uur

  Boek hier uw tour door Lower Manhattan en Brooklyn met Nederlandstalige gids

  Fietsen in New York met Nederlandse gids - Brooklyn Bridge Park Fietsen in New York met Nederlandse gids - Dumbo

 5. New York Highlights Bike Tour met Nederlandse gids

  Tijdens deze fietstour komt u langs veel bezienswaardigheden van New York. Start in Downtown Manhattan waar de Nederlandse gids u meeneemt door Lower Manhattan. Bezoek TriBeCa en Washington Square Park voordat u richting Hudson Yards gaat. Onderweg vertelt de gids u meer over New York en stopt u een aantal keer om foto’s te kunnen maken. Samen met de gids verkent u Hudson Yards, Central Park en de Upper West Side. De tour eindigt in de buurt van Central Park, waardoor u na het fietsen eventueel nog een wandeling door het park kunt maken.

  Praktische informatie

  • Vertrekpunt: Downtown Manhattan – 79 Chambers Street
  • Vertrektijd: 11.00 uur
  • Duur: 3 uur
  Upgrade naar elektrische fiets mogelijk

  Boek hier uw Highlights fietstour met Nederlandse gids

  Fietsen in New York met Nederlandse gids - Highlights Tour Fietsen in New York met Nederlandse gids - Washington Square Park

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets