Fietsen in New York met Nederlandse gids

Fietsen in New York met Nederlandse gids

Wilt u fietsen in New York met Nederlandse gids? Boek dan een van de fietstours van dit Nederlandse bedrijf in New York! De fiets is een erg handig vervoermiddel als u in relatief korte tijd veel van Manhattan wilt zien. Terwijl u op uw gemak rondfietst, vertelt de gids u alle ins en outs over de plekken die voorbij komen.

Boek hier uw Central Park fietstour met Nederlandse gids

Nederland in New York

Dit is misschien wel het meest Hollandse bedrijf van New York. Het team van Nederlandse en Belgische gidsen verzorgt tours door verschillende delen van de stad, waarbij u New York ontdekt in uw eigen taal. En wat is er nu meer Nederlands dan Manhattan onveilig maken op degelijke oranje Batavussen? Zelfs Willem-Alexander en Maxima hebben tijdens een bezoek aan New York op deze fietsen gezeten! Ik heb deze tour meerdere malen getest en garandeer u dan ook een leuke sightseeingtour met Nederlandse invloeden.

Fietsen in New York met Nederlandse gids - Sheep Meadow in Central Park Fietsen in New York met Nederlandse gids - Central Park

Central Park fietstour

Bij de Central Park fietstour fietst u in rustig tempo door Central Park. De Nederlandse gids vertelt u alles over de geschiedenis van het park. U komt ook te weten hoe de Nederlandse roots van New York hier terug te vinden zijn. Harlem Meer klinkt bijvoorbeeld niet echt Amerikaans! De gids kent ook alle andere weetjes over het park en zal u tijdens deze fietstocht van tweeënhalf uur alles vertellen over onder andere het Jackie Onassis Reservoir, Strawberry Fields en Bethesda Terrace. Ook aan de kleine reizigers is gedacht, deze kunnen met de tour mee in een kinderzitje of op een kinderfiets.

Praktische informatie

  • Vertrekpunt: Upper West Side
  • Vertrektijd: 10.00 uur, zie voor de beschikbare dagen hieronder
  • Duur: 2,5 uur
  • Prijs: $ 55 per persoon, kinderen onder de 18 jaar $ 45 (excl 8,88% New York sales tax).

Brooklyn en Lower Manhattan fietstour

Brooklyn is hip and happening in New York. Bij deze fietstour neemt de Nederlandstalige gids u mee door een populair deel van de wijk en ook nog door Lower Manhattan. Who needs a Hop-on Hop-off bus when you have a bike? De tour start in Gowanus in Brooklyn, waar een oranje fiets op u staat te wachten. U volgt de gids door de gezellige straten van Brooklyn naar onder andere Red Hook, waar u aan het water uitzicht heeft op het Vrijheidsbeeld. U ontdekt Brooklyn Bridge Park, met de prachtige skyline van Manhattan op de achtergrond, en u ziet de bekende plaatjes van de Brooklyn en Manhattan Bridge in het echt in de wijk DUMBO. De gids neemt u mee over de Manhattan Bridge, waar de tour verdergaat in Lower Manhattan. Hier komt u onder andere door Chinatown en langs het United District Court. Wilt u zowel Brooklyn als Manhattan per fiets verkennen met een Nederlandse gids, dan is dit de perfecte tour voor u!

Praktische informatie

  • De minimumleeftijd voor deze tour is 12 jaar
  • Vertrekpunt: Gowanus, Brooklyn
  • Vertrektijd: 14.00 uur, zie voor de beschikbare dagen hieronder
  • Duur: ongeveer 3 uur
  • Prijs: $ 69 per persoon, kinderen onder de 18 jaar $ 59 (excl 8,88% New York sales tax)
  • Let op: in februari kan de tour een andere route volgen in verband met de weersomstandigheden.

Boek de Brooklyn en Lower Manhattan fietstour met Nederlandse gids hier

Fietsen in New York met Nederlandse gids - Bow Bridge Central Park Fietsen in New York met Nederlandse gids - Herfst in Central Park

Vond je dit artikel nuttig? Ik hoor het graag!

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets