Vergelijking New York Voordeelpassen 2021

Vergelijking New York Voordeelpassen

Eric
Een vergelijking tussen de voordeelpassen voor New York vindt u hieronder. Er zijn twee soorten voordeelpassen: attractiepassen die u koopt voor een bepaald aantal attracties en dagpassen voor een bepaald aantal dagen. Van beide soorten zijn weer verschillende aanbieders, waardoor er veel keus is. De kortingspassen voor New York in onderstaande tabel zijn de meest gebruikte en ook de passen die ik op basis van mijn eigen ervaring aanraad.

Ik test de passen regelmatig. Bijna maandelijks gebruik ik een van de passen voor het bezoeken van attracties en het doen van tours, waardoor ik altijd de meest actuele gebruikservaring heb. De informatie in de tabel is dan ook altijd up-to-date. Twee bekende passen zijn de New York Pass en de New York CityPASS, maar er zijn meer opties die zelfs beter kunnen aansluiten bij uw wensen. In de onderstaande vergelijking zijn de beste passen voor New York opgenomen:

New York Pass
New York Sightseeing Day Pass
New York Sightseeing Flex Pass
Go Explorer Pass
New York CityPASS Black
New York PassNew York Sightseeing Day PassNew York Sightseeing Flex PassNew York Explorer PassNew York CityPASS
New York PassGo Explorer PassNew York CityPASS Black
Eric's beoordeling
1 stem van Eric 1 stem van Eric 1 stem van Eric 3 punt(en)
1 stem van Eric 1 stem van Eric 1 stem van Eric 3 punt(en)
1 stem van Eric 1 stem van Eric 1 stem van Eric 1 stem van Eric 4 punt(en)
1 stem van Eric 1 stem van Eric 1 stem van Eric 3 punt(en)
1 stem van Eric 1 stem van Eric 2 punt(en)
Soort pasdagpasdagpasattractiepasattractiepasattractiepas
Voor hoeveel dagen geldig1, 2, 3, 4, 5, 7 of 101, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 1060309
Te bezoeken attractiesonbeperktonbeperkt2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 122, 3, 4, 5, 7 of 106
Deelnemende attracties100+100+100+90+9
Mobiele pas
Fysieke pas
Hop-on Hop-off bus1 dagalle dagen72 uur (keuze-optie)1 dag (keuze-optie)
Empire State Building
One World Observatory
Edge Observation Deck
Circle Line Cruises
Lunch-optie
Informatiegidsapp en
papieren gids
appappdigitale gids
Bijzonderhedenfietstours inbegrepentransfer Manhattan naar airport inclusieftransfer Manhattan naar airport inclusieffietstours inbegrepenEmpire State Building 2x
Koop de New York Pass hierKoop de Sightseeing Day Pass hierKoop de Sightseeing Flex Pass hierKoop de Explorer Pass hierKoop de CityPASS hier
ERICS KORTINGTot 30% korting met ERICSAVE20Tot 35% korting met ERICOFFERTot 28% korting met ERICOFFER
Gemiddelde prijs
per dag
5 dagen:  
$46 per dag
5 dagen:
$50 per dag
10 dagen:
$33 per dag
10 dagen:
$32 per dag
Gemiddelde prijs
per attractie
6 attracties:
$24 per attractie
5 attracties:
$25 per attractie
6 attracties:
$22 per attractie
10 attracties:
$21 per attractie
10 attracties:
$22 per attractie
Extra kinderkortingtot en met 12 jaartot en met 12 jaar
+ 20% extra korting
tot en met 12 jaar
+ 20% extra korting
tot en met 12 jaartot en met 17 jaar
Lees meer over de New York PassLees meer over de Sightseeing Day PassLees meer over de Sightseeing Flex PassLees meer over de Explorer PassLees meer over de CityPASS

Waarom een voordeelpas voor New York

Ik raad iedereen die naar New York gaat aan om een voordeelpas aan te schaffen. U bespaart een hoop geld in vergelijking tot losse tickets. Daarnaast kunt u bij verschillende bezienswaardigheden sneller naar binnen en heeft u het gemak van slechts één pas in plaats van de rompslomp van allerlei verschillende tickets. Bijna alle belangrijke bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het Empire State Building, Top of the Rock, het 9/11 Museum en de Hop-on Hop-off bus kunt u met een pas doen.

Een voordeelpas kiezen

Er zijn verschillende zaken die van invloed zijn op de keuze van een pas, zoals welke bezienswaardigheden u precies wilt bezoeken, hoe lang u naar New York gaat, hoeveel u wilt doen en met wie u gaat. De bovenstaande tabel laat u de belangrijkste verschillen in één oogopslag zien en helpt u om de beste pas voor New York te kiezen. Kunt u ondanks deze informatie niet beslissen welke pas u het beste kunt kopen? Probeer Eric’s Pass Picker of mail me op [email protected], dan kan ik u persoonlijk advies geven.

Voordeelpas en MetroCard

Met de voordeelpassen kunt u geen gebruikmaken van het openbaar vervoer, hiervoor heeft u een aparte kaart nodig. De metro is het handigste vervoermiddel in New York, deze komt bijna overal en rijdt snel en vaak. U kunt uw MetroCards voor vertrek kopen, dan kunt u de kaart in New York direct gebruiken. Indien u van plan bent om een Sightseeing Flex Pass én een MetroCard te kopen, doe dit dan eenvoudig in één keer via mijn site.

Koop uw Sightseeing Flex Pass en New York MetroCard hier

Voor het laatst geüpdatet in 10-2021


Wat is de beste pas voor New York?

Er zijn verschillende passen voor New York om uit te kiezen. Hoe ze werken en tot welke attracties ze toegang geven verschilt. Welke voordeelpas het beste is, ligt er dus aan wat uw wensen zijn. Vergelijk de passen hier.

Zijn New York City passen het waard?

Absoluut! Het bezoeken van New York attracties met een pas is de goedkoopste en handigste optie. Lees hier de voordelen en bekijk de mogelijkheden.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets