New York Rangers Tickets Kopen 2024 – 2025

Koop tickets nu
New York Rangers Tickets Kopen
Vanaf € 36.00

Het is eenvoudig om New York Rangers tickets online te kopen voor u naar New York gaat. Als u in New York bent, raad ik u zeker aan een ijshockeywedstrijd te bezoeken. De New York Rangers spelen in Madison Square Garden in Manhattan en het NHL ijshockeyseizoen loopt van oktober tot april.

Elke wedstrijd van de New York Rangers is uitverkocht. Het is leuk voor iedereen, vooral als het buiten regent of sneeuwt, zit u binnen ‘warm’.

 

Koop hier uw New York Rangers tickets

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

New York Rangers tickets kopen

Selecteer hier de datum waarvoor u New York Rangers tickets wilt kopen of bekijk de tabel hieronder. Tickets kunnen worden betaald met iDeal of een creditcard. De tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. Het is niet mogelijk om deze mobiele tickets te printen.

U ontvangt gegarandeerd echte tickets en ze worden altijd op tijd via de mail verstuurd.

De kaarten op deze website zijn van New York Rangers seizoenkaarthouders die niet kunnen. Soms kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn: in dat geval zijn de officiële kaarten voor de New York Rangers wedstrijd uitverkocht.

Als de Rangers geen thuiswedstrijden spelen tijdens uw verblijf in New York, kunt u kijken of de Islanders spelen.

Erics Tip: “De spanning, de snelheid van het spel, de hotdogs en de fans maken het tot een bijzondere gebeurtenis. Een ijshockeywedstrijd in New York trekt een gevarieerd publiek. Zelfs gezinnen met kinderen komen naar een wedstrijd kijken.”

New York Rangers Tickets Kopen - Madison Square Garden

Waar kan ik het beste zitten bij een wedstrijd van de New York Rangers?

Goede plaatsen bij een wedstrijd van de New York Rangers zijn belangrijk, zeker omdat de puck klein is. Maar vergeet niet dat u eigenlijk voor de sfeer komt.

  • 400/300-serie: Deze plaatsen zijn vaak erg goedkoop (soms maar $ 50 tot $ 60 per kaartje), maar dit heeft een reden: u ziet weinig. De puck is niet te volgen omdat u te hoog zit. Deze plaatsen zijn alleen aan te raden als u puur voor de sfeer komt.
  • 200-serie: Beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zie hieronder welke vakken het beste zijn. Probeer in de 200-serie kaarten op rij 14 of lager te kopen. Tickets kosten normaal $ 80 tot $ 250.
  • 100-serie: Schitterend! Goedkope kaartjes in dit deel kosten $ 150 tot $ 400. De foto’s hieronder zijn gemaakt vanuit vak 111, rij 20.

Koop hier uw New York Rangers tickets

New York Rangers Tickets Kopen - Madison Square Garden Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij Madison Square Garden?

Madison Square Garden ligt in het midden van Manhattan, boven Pennsylvania Station. Het is erg makkelijk te bereiken vanuit heel Manhattan.

Hoe lang voor de wedstrijd moet ik er zijn?

Kom niet te vroeg, want dan zult u zich al snel vervelen. Als u het national anthem graag wilt horen, kom dan 30 tot 45 minuten voor het begin van de wedstrijd.

Na de wedstrijd

Nadat de wedstrijd is afgelopen, kunt u verder op pad gaan door een taxi of de metro te nemen.

Zie de speeldata hieronder en boek direct!


Hoeveel kost een ticket voor de New York Rangers?

Tickets voor de New York Rangers zijn beschikbaar vanaf: $ 38,00

Waar spelen de New York Rangers?

Madison Square Garden is de thuisbasis van de New York Rangers.

Welk ijshockeyteam speelt in Madison Square Garden?

De New York Rangers spelen in Madison Square Garden.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets