New York Rangers Tickets Kopen 2020

Koop tickets nu
New York Rangers Tickets Kopen
Vanaf $ 79,00

Het is eenvoudig om New York Rangers tickets online te kopen voor u naar New York gaat. Als u in New York bent, raad ik u zeker aan een ijshockeywedstrijd te bezoeken. De New York Rangers spelen in Madison Square Garden in Manhattan en het ijshockeyseizoen loopt van oktober tot april. Elke wedstrijd van de New York Rangers is uitverkocht. De sfeer is bijna onbeschrijfelijk. De spanning, de snelheid, de hotdogs en de fans maken dit zo speciaal dat u het eigenlijk niet mag missen.

Een ijshockeywedstrijd in New York trekt een erg divers publiek. Zelfs families met kinderen komen naar een wedstrijd. Het is leuk voor iedereen, vooral als het buiten regent of sneeuwt, zit u binnen ‘warm’. Als de Rangers geen thuiswedstrijden spelen tijdens uw verblijf in New York, kunt u kijken of de Islanders spelen.

Koop hier uw New York Rangers tickets
Koop uw New York Rangers tickets nu en betaal geen administratie- of servicekosten (als u kiest voor e-tickets) of kies ervoor om uw tickets gratis in New York op te halen!

New York Rangers tickets kopen

Selecteer hier de datum waarvoor u New York Rangers tickets wilt kopen of bekijk de tabel hieronder. Tickets kunnen worden besteld met een creditcard, ze worden vervolgens via e-mail of per post opgestuurd. U kunt de tickets ook gratis in New York ophalen. Als het niet lukt om de e-tickets te printen, dan kunt u altijd ter plaatse langs het kantoor gaan. Het kantoor is centraal gelegen vlakbij Times Square.

Een e-ticket is de snelste optie. Als u normale tickets bestelt, kunt u er het beste voor kiezen om deze zelf in New York op te halen. Om verzendkosten te voorkomen, raad ik u daarom aan om voor een van deze twee opties te kiezen. Uw tickets zijn gegarandeerd echt en worden altijd op tijd bezorgd.

De kaarten op deze website zijn van New York Rangers seizoenkaarthouders die niet kunnen. Soms kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn: in dat geval zijn de officiële kaarten voor de New York Rangers wedstrijd uitverkocht.

Waar kan ik het beste zitten bij een wedstrijd van de New York Rangers?

Goede plaatsen bij een wedstrijd van de New York Rangers zijn belangrijk, zeker omdat de puck klein is. Maar vergeet niet dat u eigenlijk voor de sfeer komt.

400/300-serie: Deze plaatsen zijn vaak erg goedkoop (soms maar $ 50 tot $ 60 per kaartje), maar dit heeft een reden: u ziet weinig. De puck is niet te volgen omdat u te hoog zit. Deze plaatsen zijn alleen aan te raden als u puur voor de sfeer komt.

200-serie: Beste prijs/kwaliteitsverhouding. Zie hieronder welke vakken het beste zijn. Probeer in de 200-serie kaarten op rij 14 of lager te kopen. Tickets kosten normaal $ 80 tot $ 250.

100-serie: Schitterend! Goedkope kaartjes in dit deel kosten $ 150 tot $ 400. De foto’s hieronder zijn gemaakt vanuit vak 111, rij 20.

Koop hier uw New York Rangers tickets

New York Rangers Tickets Kopen - Madison Square Garden Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij Madison Square Garden?

Madison Square Garden ligt in het midden van Manhattan, boven Pennsylvania Station. Het is erg makkelijk te bereiken vanuit heel Manhattan.

Hoe lang voor de wedstrijd moet ik er zijn?

Kom niet te vroeg, want dan zult u zich al snel vervelen. Als u het national anthem graag wilt horen, kom dan 30 tot 45 minuten voor het begin van de wedstrijd.

Na de wedstrijd

Nadat de wedstrijd is afgelopen, kunt u verder op pad gaan door een taxi of de metro te nemen.

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

1mrt
Zo - Starttijd: 12:00 | Hockey, Sport | Vanaf $176.00
3mrt
Di - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $107.00
5mrt
Do - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $129.00
7mrt
Za - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $153.00
16mrt
Ma - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $79.00
18mrt
Wo - Starttijd: 19:30 | Hockey, Sport | Vanaf $107.00
24mrt
Di - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $87.00
1apr
Wo - Starttijd: 19:30 | Hockey, Sport | Vanaf $110.00
4apr
Za - Starttijd: 13:00 | Hockey, Sport | Vanaf $165.00

* De laagste prijs voor dit evenement is (o.a.) gevonden op ma 16 maart 2020 19:00

New York Rangers Tickets Kopen - Madison Square Garden

Hoeveel kost een ticket voor de New York Rangers?

Tickets voor de New York Rangers zijn beschikbaar vanaf: $ 79,00

Waar spelen de New York Rangers?

Madison Square Garden is de thuisbasis van de New York Rangers.

Welk ijshockeyteam speelt in Madison Square Garden?

De New York Rangers spelen in Madison Square Garden.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets