Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.2m
New Jersey Devils Tickets Kopen

New Jersey Devils Tickets Kopen

Koop tickets nu
New Jersey Devils Tickets Kopen

New Jersey Devils tickets zijn makkelijk en veilig online te kopen. Prijzen beginnen bij $ 15 en het bijwonen van een ijshockeywedstrijd is een geweldige ervaring. De New Jersey Devils spelen in de grote indoor arena Prudential Center in Newark, New Jersey. Het ijshockeyseizoen loopt van oktober tot april. Het bijwonen van een ijshockeywedstrijd is altijd leuk, ook als u geen fan bent van ijshockey. Als u in New York bent, geen tickets kunt krijgen voor de Rangers of de Islanders en het niet erg vindt om wat verder te reizen, dan is een wedstrijd van de Devils iets voor u.

Tickets voor het seizoen 2019-2020 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een mailtje ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl en ik laat het weten zodra de kaartjes beschikbaar zijn, zodat u direct tickets kunt kopen!

Koop New Jersey Devils Tickets

Koop New Jersey Devils tickets door het schema hier te bekijken of kijk op de lijst hieronder. Tickets kunnen worden gekocht met een creditcard. Normale tickets worden per post verstuurd en e-tickets ontvangt u per e-mail. U kunt uw tickets ook in New York ophalen, dit is gratis. Als u de bestelde tickets niet kunt uitprinten, kunt u ze ook op het kantoor in New York printen. Het kantoor ligt centraal, vlakbij Times Square.

E-tickets worden altijd het snelst bezorgd en het ter plaatse ophalen is de beste optie voor alle andere soorten tickets. Ik raad deze opties aan als u geen verzendkosten wilt betalen. De tickets zijn 100% gegarandeerd echt en worden altijd op tijd bezorgd.

De tickets die op deze site worden verkocht, zijn van New Jersey Devils seizoenkaarthouders die zelf niet naar de wedstrijd kunnen gaan. Hierdoor worden de tickets soms voor lage prijzen aangeboden. Af en toe zijn de tickets juist duurder dan ze oorspronkelijk waren, wat betekent dat de wedstrijd van de New Jersey Devils was uitverkocht.

New Jersey Devils Tickets Kopen - Arena New Jersey Devils Tickets Kopen - IJshockey

Wat zijn goede plaatsen bij een New Jersey Devils wedstrijd?

Goede plaatsen zijn belangrijk bij een ijshockeywedstrijd als u een glimp van de puck wilt opvangen. Maar het gaat bij deze ervaring ook voor een groot deel om de sfeer.

De beste plaatsen vindt u in sectie 7, 8, 9, 18, 19 en 20, maar dit zijn ook meteen de duurste plaatsen, ze kosten tussen de $ 100 en $ 280 per ticket. Hoe dichter u bij de baan zit, hoe beter uw zicht, uiteraard. Maar hoger in het stadion heeft u voor minder geld ook prima zicht op de baan.

In sectie 100 heeft u ook goede plaatsen, deze tickets kosten u zo’n $ 60 tot $ 150. De goedkoopste plaatsen vindt u in sectie 200, ze kosten $ 45 tot $ 55, maar ik raad u aan om deze te vermijden omdat deze erg ver van de baan zijn.

Koop uw New Jersey Devils tickets hier

New Jersey Devils - Prudential Center Plattegrond

Praktische informatie

Het ijshockeyseizoen loopt van begin oktober tot half april. Alle thuiswedstrijden van de New Jersey Devils zijn populair, dus boek ruim van tevoren. De New York Rangers en New York Islanders spelen ook in deze maanden.

Hoe kom ik bij het Prudential Center?

Prudential Center in New Jersey is makkelijk met de trein te bereiken, aangezien de arena op maar twee blokken van Newark Penn Station ligt. De treinen gaan vaak en ze zijn makkelijk te gebruiken.

NJ Transit
Neem de Northeast Corridor of de North Jersey Coast Line van Penn Station New York naar Newark Penn Station, dit duurt ongeveer 20 minuten. Vanaf hier is het een klein stukje naar het Prudential Center. Volg gewoon de mensenmassa met Jersey-shirts!

PATH-trein
Als u in de buurt van het Financial District verblijft, kunt u ook met de PATH-trein reizen vanaf het WTC-station. De reistijd is ongeveer 24 minuten.

Wanneer moet ik bij het Prudential Center zijn?

Het is handig om 30 tot 60 minuten voor de start van de wedstrijd aanwezig te zijn, zodat u genoeg tijd heeft om uw stoel te vinden en iets te drinken te halen.

Hoe kom ik terug in Manhattan?

De makkelijkste manier om terug in Manhattan te komen is door dezelfde route te nemen als op de heenweg. Ik neem zelf meestal de PATH-trein, omdat dit snel en goedkoop is. Er reizen altijd veel mensen terug naar Manhattan, dus het is veilig. Beide treinen rijden ook ‘s nachts.

New Jersey Devils Tickets Kopen - Wedstrijd New Jersey Devils Tickets Kopen - Prudential Center

Kijk hieronder voor een lijst met data en boek meteen!

Op dit moment geen tickets beschikbaar

 

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets