Beste hamburgers in New York

Beste Burgers in New York

De beste hamburgers in New York, naar mijn mening, zijn op deze pagina te vinden. Dit zijn plekken waar ik graag kom voor een hamburger in NYC. En ik kan u vertellen, ik heb er veel geprobeerd. Van een gezellig restaurant waar u kunt lunchen of dineren tot een lekkere en snelle burger voor onderweg; zie mijn favoriete burgers in New York.

 1. Au Cheval (33 Cortlandt Alley)

  Dit restaurant zit in een steegje zoals u die ziet in films en series. De locatie ziet er misschien wat ruig uit, maar van binnen is Au Cheval hip en sfeervol. Het is een plek waar New Yorkers graag komen en ideaal voor lunch of diner. Bestel hun beroemde burger, voeg eventueel bacon en een spiegelei toe, neem een drankje erbij en geniet! Het is nodig om de reserveren.

  Beste hamburgers in New York - Au Cheval Beste hamburgers in New York - Au Cheval burger

 2. Hamburger America (51 MacDougal Street)

  Heeft u trek in een snelle hap in een Amerikaanse diner, dan is Hamburger America een goede optie! De diner is opgericht door George Motz, die ook wel de burger expert van de VS genoemd wordt. Hij heeft boeken geschreven over burgers in de Verenigde Staten en heeft er zelfs een tv-programma aan gewijd. Wie kan er een betere burger maken dan iemand die er alles van af weet?

  Bij Hamburger America kunt u een smash burger halen: een burger die op de bakplaat plat wordt geslagen. Mijn favoriet hier is de classic burger, maar er staan ook andere opties op het menu. U kunt de burger on-the-go eten of even binnen zitten om te eten.

  Beste hamburgers in New York - Hamburger America Beste hamburgers in New York - Hamburger America burger

 3. Corner Bistro (331 West 4th Street)

  Deze burgerbar is echt een bar waar New Yorkers komen voor een snelle hap voor ze doorgaan naar een club. Verwacht hier geen mooi bestek, borden en glazen, maar ondanks dat is de burger erg lekker. Corner Bistro staat bekend om de Bistro Burger, waar cheddar cheese en bacon op zit. De hamburger valt niet zwaar op de maag maar vult wel goed. Bestel er eventueel een portie friet bij en u heeft een lekkere lunch. Heeft u geen trek, dan is het ook een leuke plek om een drankje te drinken aan de bar. Let wel op, deze bar accepteert alleen cash. Er is eventueel een ATM bij de toiletten te vinden.

  Beste Hamburgers in New York - Corner Bistro Beste Hamburgers in New York - Corner Bistro burger

 4. Peak Restaurant & Bar (30 Hudson Yards, 101e verdieping)

  Peak Restaurant & Bar is een restaurant op de 101e verdieping van 30 Hudson Yards, een verdieping boven het Edge Observation Deck. Naast een prachtig uitzicht kunt u hier genieten van een heerlijke burger. De Black Hawk Brisket Burger is een dubbele burger met gerookte bacon en kaas. De burger wordt alleen tijdens de lunch geserveerd en is misschien wat aan de prijzige kant, maar samen met het adembenemende uitzicht is het absoluut de moeite waard.

  Beste hamburgers in New York - Peak Beste hamburgers in New York - Peak burger

 5. Burger Joint (119 West 56th Street, Thompson Central Park)

  In het luxe hotel Thompson Central Park zit een parel verscholen. Loop door de lobby en sla bij de receptie het smalle gangetje in. U weet niet wat u overkomt! U loopt rechtstreeks een ‘studenten’ hamburgertent binnen. Burger Joint heeft een ‘underground’ sfeer en het lijkt of u in een hol terecht bent gekomen, maar de hamburgers zijn o zo goed.

  De beste burger is, naar mijn mening, de Cheeseburger met ‘The Works’ (wat betekent ‘Alles erop en eraan’). Ook dit is absoluut een belevenis en ontzettend leuk als verrassing. Burger Joint is goed als lunch of snack, niet voor een romantisch avondje uit.

  Beste hamburgers in New York - Burger Joint Beste hamburgers in New York - Burger Joint burger

 6. 5 Napkin Burger (630 9th Avenue)

  Smaken verschillen, maar dit restaurant is bij iedere New Yorker geliefd. 5 Napkin Burger is een restaurant waar u naast burgers ook andere gerechten kunt krijgen, zoals loaded fries, salades en visgerechten. De lekkerste burger vind ik hier de 5 Napkin Burger. Op deze burger zit speciale kaas en saus. Het is een zware burger, maar ik ga graag de strijd aan.

  5 Napkin Burger is te vinden in Hell’s Kitchen, waardoor het ook een goed restaurant is om heen te gaan voordat u naar uw Broadway musical gaat.

  Beste hamburgers in New York - 5 Napkin Burger Beste hamburgers in New York - 5 Napkin Burger burger

 7. Shake Shack (Madison Square Park)

  Shake Shack staat niet alleen bekend om zijn geweldige milkshakes, maar ook om de lekkere hamburgers. Shake Shack heeft verschillende vestigingen in New York. Maar het liefst ga ik naar Madison Square Park. Dit is namelijk de allereerste vestiging en vind ik de ultieme Shake Shack-ervaring. Houd rekening met een
  wachtrij. Kies bij voorkeur voor de Shack Burger en bestel er eventueel frietjes bij. Geniet vervolgens van de burger terwijl u uitzicht hebt op het Flatiron Building.

  Beste hamburgers in New York - Shake Shack Beste hamburgers in New York - Shake Shack burger

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets