Walvissen spotten in New York

Koop tickets nu
Walvissen spotten in New York

Walvissen spotten in New York is mogelijk! Walvissen reizen langs de oostkust van Amerika en komen daarbij ook langs New York. De baai die de Hudson River met de zee verbindt zit vol voedsel, dus voor veel walvissen is dit een aantrekkelijk gebied. Ruil de wolkenkrabbers in en vertrek vanuit Manhattan voor een paar uur op het water tussen de grootste zeedieren.

Boek uw cruise om walvissen te spotten in New York hier

Contents

Walvissen spotten in New York

Tijdens uw trip naar New York kunt u een paar uur op het water opgaan om op zoek te gaan naar de grootste zeedieren; de walvissen. U stapt op de enige walvis boottocht die vanuit Manhattan vertrekt richting de baai van New York en een stukje open zee. Doordat de boottocht vanuit de stad vertrekt bent u weinig tijd kwijt aan het reizen van en naar de boot. De route van de boot is afhankelijk van waar de walvissen op dat moment zijn. Onderweg kunt u genieten van het uitzicht op de skyline en vaart u onder de Brooklyn Bridge door en langs het Vrijheidsbeeld. Uw gids vertelt u ondertussen van alles over de wateren en de walvissen. De kans is groot (ze zeggen 97%) dat u walvissen, en zelfs dolfijnen, ziet. Natuurlijk zijn het dieren, dus er kan niet gegarandeerd worden of u de dieren zult zien.

Walvissen spotten in New York - water Walvissen spotten in New York - boottocht

Walvissen in New York

Jarenlang werden er geen walvissen gespot in de wateren rondom New York, maar de laatste jaren is daar verandering in gekomen. De grote zeedieren komen langs de baai voor New York tijdens hun reis van Canada naar Florida, en sommigen spenderen de hele zomer in New York. Er is hier namelijk erg veel voedsel te vinden voor de dieren. Niet alleen walvissen worden hierdoor aangetrokken, er zijn ook dolfijnen en zeehonden te vinden.

Praktische informatie

Aan boord heeft u de mogelijkheid om iets te eten en te drinken te kopen. Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw telefoon.

Omdat walvissen van mei tot en met oktober te zien zijn in New York, is de cruise alleen in deze maanden beschikbaar.

  • Duur: ongeveer 4.5 uur
  • Vertrekpunt: Pier 36 in Lower East Side Manhattan
  • Vertrektijd: 11.00 uur, wees alstublieft 30 minuten voor vertrek aanwezig

Boek uw cruise om walvissen te spotten in New York hier

Walvissen spotten in New York - vis Walvissen spotten in New York - tour

Kun je walvissen spotten in New York?

U kunt walvissen spotten in New York. Boek uw cruise om walvissen te spotten hier.

Wanneer kun je walvissen zien in New York?

Walvissen kunnen in New York gespot worden in de maanden mei tot en met oktober. Lees hier over hoe u de grote zeedieren kunt zien.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets