The Lion King op Broadway Tickets

The Lion King op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Bespaar op uw The Lion King op Broadway tickets door ze te kopen voordat u naar New York gaat. Het online kopen van theater tickets is makkelijk en veilig, en bespaart bovendien tijd en geld. The Lion King wordt opgevoerd in het Minskoff Theatre. Wilt u graag meegevoerd worden naar de magische wereld van het Afrikaanse dierenrijk, dan is deze musical zeker een aanrader voor u. Ontdek hoe de levensgrote dierfiguren tot leven komen tijdens het openingslied “Circle of Life” en laat u betoveren door de mooiste show op Broadway. Tijdens de musical heeft u alle gelegenheid om de prachtige decors en de levensechte marionettenpoppen te bewonderen. Als u geluk heeft, kunt u enkele dieren van heel dichtbij zien terwijl ze door de zaal lopen…

Koop uw kaartjes voor The Lion King hier
Exclusief: Selecteer de optie 'Flex Tickets' bij het afrekenen en annuleer of wijzig uw boeking tot 72 uur voor de show!

Contents

Zoek uw tickets

Betaal eenvoudig en veilig met:
iDeal Bancontact PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Het Disneyverhaal

De met Tony Awards bekroonde musical is grotendeels gebaseerd op de populaire gelijknamige Disneyfilm. De show vertelt het verhaal van leeuwenwelp Simba, zoon van koning Mufasa en troonopvolger. Simba kan niet wachten tot hij koning wordt (‘Just Can’t Wait to be King’) en hoopt dat hij net zo moedig zal worden als zijn vader. Mufasa wordt echter gedood door zijn gemene broer Scar. Simba wordt verbannen nadat oom Scar hem doet geloven dat hij schuldig is aan de moord. Hij ontmoet stokstaartje Timon en knobbelzwijn Pumbaa die hem een nieuwe levensles leren: “Hakuna Matata” (“No Worries”). In de jungle realiseert Simba zich dat hij de troon  moet opeisen om de leeuwen te redden en zijn plaats als “King of the Rock” in moet nemen. Om dit te realiseren, zal hij Scar moeten verslaan.

The Lion King op Broadway Tickets - Rafiki The Lion King op Broadway Tickets - Podium

Spectaculaire kostuums en inspirerende muziek

De musical The Lion King is anders dan alle andere shows dankzij de prachtig ontworpen kostuums en het indrukwekkende decor. De wilde Afrikaanse dieren komen echt tot leven: vlak voor uw neus ziet u onder andere leeuwen, antilopen,  hyena’s, gnoes en giraffen. Het decor en de kostuums in combinatie met de door Oscars bekroonde songs als “Can You Feel the Love Tonight” zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke belevenis. Regisseur Julie Taymor speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de musical door haar invloed op de extra (lied)teksten en op het ontwerp van maskers, kostuums en marionettenpoppen. Dankzij haar inzet zijn Broadway blockbusters echt op de kaart gezet.

The Lion King op Broadway Tickets - The Circle of Life The Lion King op Broadway Tickets - Simba en Nala

Hoe koop ik Lion King op Broadway tickets?

The Lion King op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Koop uw kaartjes voor The Lion King hier

Erics Tip: “The Lion King is een musical voor het hele gezin. Als u kinderen heeft, dan kent u het verhaal vast al! Zo niet, geniet dan van de muziek, de choreografie en de kostuums. Er is geen show als deze op Broadway.”

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 6 jaar en ouder.
 • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Minskoff Theater, 200 West 45th Street
 • Toegankelijkheid: T
 • voor de zaalplattegrond van het Minskoff Theater

Koop uw kaartjes voor The Lion King hier

Liever een andere musical dan The Lion King?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Bestel hier uw tickets voor The Lion King Bestel hier uw tickets

* De laagste prijs voor deze musical is (o.a.) gevonden op za 24 augustus 2024 14:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on za 24 augustus 2024 14:00

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets