Ballet Tickets in New York 2024

Koop tickets nu
Ballet Tickets in New York
Vanaf € 64.00

Koop uw ballet tickets in New York voor vertrek. Het online kopen van tickets is veilig en makkelijk. U kunt een optreden van New York City Ballet bezoeken in het David H. Koch Theater in Lincoln Center. New York City Ballet heeft grote klassiekers opgevoerd zoals A Midsummer Night’s Dream, Swan Lake en Romeo and Juliet.

Het balletseizoen loopt van september t/m juni. 

Koop uw ballet tickets hier

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

Contents

Ballet tickets in New York

New York City Ballet is opgericht door George Balanchine en Lincoln Kirstein en is een van de meest toonaangevende dansverenigingen ter wereld. De vereniging bestaat uit bijna 100 geweldige dansers en zo’n 70 orkestleden. Ze heeft het grootste repertoire van alle balletverenigingen in de Verenigde Staten en 60 (of meer) balletuitvoeringen per jaarlijks seizoen. New York City Ballet voert iedere november en december The Nutcracker op; een van hun meest complexe theatrale optredens. De dansers staan bekend om hun eigentijdse stijl en atletische vorm van dansen.

Ballet Tickets in New York - Zwanenmeer Ballet Tickets in New York - Jewels

David A. Koch Theatre

Het indrukwekkende theatergebouw waarin het New York City Ballet optreedt, is ontworpen door Philip Johnson. De zaal heeft zitplaatsen op orchestra level en vijf ringen. De grote kroonluchter aan het vergulde plafond geeft het geheel een luxe uitstraling. In het hele gebouw is travertijnsteen gebruikt, dezelfde steen die is gebruikt voor de bouw van de Sint-Pietersbasiliek in het Vaticaan in Rome. In de lobby hangen verschillende kunstwerken die aspecten van de balletwereld uitbeelden, zoals mythologie, het menselijk lichaam en getallen.

Hoe kom ik bij Lincoln Center?

Het Lincoln Center met als onderdeel daarvan het David H. Koch Theater bevindt zich in de Upper West Side. Het is gelegen tussen West 62nd Street en West 65th Street en tussen Columbus Avenue en Amsterdam Avenue. U kunt er met de metro komen (lijn 1) vanaf Penn Station of Times Square; u stapt dan uit bij de halte 66th Street/Lincoln Center Station. Vlak voor de ingang dus!

Hoe koop ik Ballet Tickets?

Tickets voor ballet in New York koopt u gemakkelijk in onderstaand overzicht. Ik raad aan om ballet tickets online te kopen voordat u naar New York gaat. Dit bespaart u tijd en het belangrijkste is dat u niet hoeft te stressen over het vinden van tickets als u in New York bent.

Een ticket kopen is eenvoudig:
  • Klik op de link en selecteer de datum waarop u wilt gaan
  • Vul uw gegevens in en betaal
  • Controleer uw e-mail voor de bevestiging

Koop uw ballet tickets hier

Ballet Tickets in New York - Serenade Ballet Tickets in New York - Serenade in Groen

Praktische Informatie

  • Aanbevolen voor 5 jaar en ouder
  • Duur: Varieert per voorstelling
  • Locatie: David A. Koch Theatre, 20 Lincoln Center Plaza
  • Toegankelijkheid:

New York City Ballet Agenda

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets