Ballet Tickets in New York 2021

Ballet Tickets in New York

Bestel hier uw tickets

Koop uw ballet tickets in New York voor vertrek. Het online kopen van tickets is veilig en makkelijk. U kunt een optreden van New York City Ballet bezoeken in het David H. Koch Theater in Lincoln Center. New York City Ballet heeft grote klassiekers opgevoerd zoals A Midsummer Night’s Dream, Swan Lake en Romeo and Juliet.

Het balletseizoen loopt van september t/m juni. In verband met COVID-19 zullen er weer voorstellingen plaatsvinden vanaf september 2021.

Koop uw ballet tickets hier

Koop ballet tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

New York City Ballet Agenda

New York City Ballet is opgericht door Léon Barzin en is een van de meest toonaangevende dansverenigingen ter wereld. De vereniging bestaat uit bijna 100 geweldige dansers en zo’n 70 orkestleden. Ze heeft het grootste repertoire van alle balletverenigingen in de Verenigde Staten en 60 (of meer) balletuitvoeringen per jaarlijks seizoen. New York City Ballet voert iedere november en december The Nutcracker op; een van hun meest complexe theatrale optredens. Het indrukwekkende theater waarin ze optreden is ontworpen door Philip Johnson. Voor het hele gebouw is er gebruikt gemaakt van travertijnsteen, dezelfde steen die is gebruikt om de St. Petrusbasiliek in het Vaticaan in Rome te bouwen.

Ballet Tickets in New York - Zwanenmeer Ballet Tickets in New York - Jewels

Hoe kom ik bij Lincoln Center?

Het Lincoln Center met als onderdeel daarvan het David H. Koch Theater bevindt zich in de Upper West Side. Het is gelegen tussen West 62nd Street en West 65th Street en tussen Columbus Avenue en Amsterdam Avenue. U kunt er met de metro komen (lijn 1) vanaf Penn Station of Times Square; u stapt dan uit bij de halte 66th Street/Lincoln Center Station. Vlak voor de ingang dus!

Hoe koop ik ballet tickets?

Ballet tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw ballet tickets hier

Ballet Tickets in New York - Serenade Ballet Tickets in New York - Serenade in Groen

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 5 jaar en ouder
 • Duur: Varieert per voorstelling
 • Locatie: David A. Koch Theatre, 20 Lincoln Center Plaza
 • voor de zaalplattegrond van het David A. Koch Theatre

Ziet u geen voorstellingen, kijk dan hier voor ballet tickets

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor New York City Ballet Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets