Ballet Tickets in New York

Ballet in het Lincoln Center in New York

Koop uw ballet tickets in New York voor vertrek. Het online kopen van tickets is veilig en makkelijk. U kunt een optreden van New York City Ballet bezoeken in het David H. Koch Theater in Lincoln Center. New York City Ballet heeft grote klassiekers opgevoerd zoals A Midsummer Night’s Dream, Swan Lake en Romeo and Juliet, maar ook moderne, minder bekende balletuitvoeringen. Het indrukwekkende theater waarin ze optreden is ontworpen door Philip Johnson. Voor het hele gebouw is er gebruikt gemaakt van travertijnsteen, dezelfde steen die is gebruikt om de St. Petrusbasiliek in het Vaticaan in Rome te bouwen.

Koop uw tickets hier

New York City Ballet Agenda

New York City Ballet is opgericht door Léon Barzin en is een van de meest toonaangevende dansverenigingen ter wereld. De vereniging bestaat uit bijna 100 geweldige dansers en zo’n 70 orkestleden. Ze heeft het grootste repertoire van alle balletverenigingen in de Verenigde Staten en 60 (of meer) balletuitvoeringen per jaarlijks seizoen. New York City Ballet voert iedere november en december The Nutcracker op; een van hun meest complexe theatrale optredens.

Ballet Tickets in New York - Serenade Ballet Tickets in New York - Zwanenmeer

Hoe kom ik bij Lincoln Center?

Het Lincoln Center met als onderdeel daarvan het David H. Koch Theater bevindt zich in de Upper West Side. Het is gelegen tussen West 62nd Street en West 65th Street en tussen Columbus Avenue en Amsterdam Avenue. U kunt er met de metro komen (lijn 1) vanaf Penn Station of Times Square; u stapt dan uit bij de halte 66th Street/Lincoln Center Station. Vlak voor de ingang dus!

Hoe koop ik ballet tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hieronder kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. Wanneer u op ‘Koop tickets’ klikt, ziet u om welke voorstelling en welk deel van de zaal het gaat. U kunt vervolgens aangeven hoeveel tickets u wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Zoek uw tickets

van
tot
Zoek tickets

Zoekresultaten

Ziet u geen voorstellingen, kijk dan hier voor ballet tickets

Ballet Tickets in New York - Everywhere We Go

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief