New York Yankees Tickets Kopen 2024

Koop tickets nu
New York Yankees Tickets
Vanaf € 6.00

Het is eenvoudig om online tickets te kopen voor een wedstrijd van de New York Yankees. Wist u dat de New York Yankees vaak zes keer per week spelen? U heeft dus zeker de mogelijkheid om een wedstrijd bij te wonen. Houdt u niet zo van sport of niet echt van baseball? Geen probleem, alleen al om de sfeer te proeven is een bezoek aan het stadion meer dan de moeite waard. Kaartjes voor de wedstrijd hoeven ook helemaal niet duur te zijn én u kunt op elk gewenst moment vertrekken. Het honkbalseizoen loopt van april tot oktober.

Koop uw New York Yankees tickets hier

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

Contents

Tickets kopen voor de New York Yankees

Selecteer hier de datum waarop u een honkbalwedstrijd wilt bezoeken of bekijk de tabel hieronder. De tickets kunnen betaald worden met iDeal of een creditcard. Na aankoop ontvangt u uw tickets via e-mail. U hoeft uw tickets niet uit te printen, u toont de QR code op uw telefoon bij binnenkomst. De tickets zijn 100% authentiek en u ontvangt ze op tijd.

De tickets die op de site worden aangeboden, zijn afkomstig van seizoenkaarthouders die de wedstrijd niet bij kunnen wonen. Dit is de reden dat de kaartjes vaak goedkoper worden aangeboden. Als de wedstrijd van de New York Yankees is uitverkocht, kan het zijn dat de kaartjes duurder zijn dan de originele prijs.

Als de Yankees geen thuiswedstrijden spelen tijdens uw verblijf in New York, kunt u kijken of de New York Mets spelen.

New York Yankees Tickets - publiek New York Yankees Tickets - spelers

Waar kan ik het beste zitten tijdens een wedstrijd van de Yankees?

Tickets voor de New York Yankees kosten tussen de $ 10 en een paar duizend dollar. Een normale, redelijke prijs voor een goede plaats ligt ergens tussen de $ 35 en $ 105 per ticket. Het Yankee Stadium is enorm. Om goed zicht te hebben, raad ik u aan om voor plaatsen te kiezen die ik op het overzicht hieronder rood heb gemarkeerd.
Als u vooral voor de sfeer naar een wedstrijd gaat, dan zijn tickets voor de 400-series (boven de rood gemarkeerde plekken in het overzicht hieronder) ook prima. Kies wel voor een zo laag mogelijk rijnummer.
De enige plaatsen die ik afraad, zijn die in het achterveld. Vanaf hier ziet u namelijk maar een gedeelte van het speelveld.

Koop hier uw tickets voor de New York Yankees

New York Yankees Tickets Kopen - Yankee Stadium Plattegrond

Praktische Informatie

Hoe kom ik bij het Yankees Stadium?

De makkelijkste manier om het Yankees Stadium te bereiken is per metro. De metrohalte heet 161st Street en het stadion ligt er recht tegenover. Metrolijnen 4 en D brengen u rechtstreeks naar het Yankees Stadium. Deze lijnen doorkruisen ongeveer heel Manhattan, u kunt dus bij verschillende haltes instappen.

Hoe lang voor de wedstrijd moet ik er zijn?

Ik zou proberen een half uur tot een uur vóór de eerste pitch aanwezig te zijn. Ideaal gezien, zit u vijf à tien minuten voordat de wedstrijd begint op uw plaats. Zo kunt u luisteren naar het national anthem, een hele gebeurtenis! Alhoewel er halverwege de zevende inning weer gezongen wordt. Als u vroeg arriveert, kunt u even een kijkje nemen bij Monument Park bij het middenveld, onder het videoscherm. Hier kunt u een memorial voor voormalige Yankees-leden bekijken en nog beter, u heeft er een geweldig uitzicht op het veld van dichtbij. Entree tot Monument Park is gratis en het is toegankelijk tot 45 minuten voor de geplande starttijd van de wedstrijd.

Hoe kom ik terug naar Manhattan?

De metro is de beste optie om na de wedstrijd terug naar Manhattan te gaan. Vertrek iets eerder als u zich zorgen maakt om de drukte.

Erics Tip: “Naar een live baseball-wedstrijd gaan is een activiteit die ik iedereen zou aanraden. Het is ook een erg leuke activiteit voor families met kinderen. U hoeft niet de hele wedstrijd te blijven. Zelf vertrek ik meestal rond de achtste inning.”

New York Yankees Tickets - Stadion New York Yankees Tickets - Yankee Stadium

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Hoeveel kost een ticket voor de New York Yankees?

Via mijn site kunt u tickets kopen voor de New York Yankees vanaf ongeveer €20.

Kan ik Yankees tickets kopen bij het stadion?

Normaal gesproken verkopen de Yankees tickets ver van tevoren uit. Ik raad aan om uw trip goed voor te bereiden en tickets voor vertrek online te kopen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets