Boksen in New York Tickets

Boksen in New York Tickets

Boksen in New York tickets kunt u eenvoudig online bestellen voor vertrek. Madison Square Garden staat bekend als ‘the World’s Most Famous Arena’, waar de grootste zwaargewichten hun wedstrijden hebben uitgevochten. Er zijn hier maar liefst vijftig wereldtitels beslist, waaronder ‘the battle of the century’; Joe Frazier tegen Muhammad Ali in 1971. Deze wedstrijd werd gewonnen door Frazier. Maar Madison Square Garden is niet de enige plek in New York waar de bokskampioenen in de ring staan, ook in Barclays Center in Brooklyn vinden regelmatig Premier Boxing Champions wedstrijden plaats.

Koop uw tickets voor Boksen in New York hier

Boksen in Madison Square Garden

Ook in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw werden er al belangrijke battles uitgevochten in Madison Square Garden. Henry Armstrong en Joe Louis waren vaste gasten van de arena, Louis verdedigde zijn titel hier maar liefst acht keer. In 1952 besloot Louis zelfs om een duel uit te vechten tegen Rocky Marciano, terwijl hij eigenlijk al met pensioen was. Helaas wist Louis deze wedstrijd niet te winnen. En ook de klassieker Sugar Ray Robinson tegen Jake LaMotta, waarbij LaMotta het onderspit delfde, vond plaats in The Garden.

Koop tickets voor boksen in New York

Wilt u aanwezig zijn bij de wedstrijden waarbij de nieuwe legendes zullen worden gemaakt? Koop dan tickets voor een bokswedstrijd in New York. U kunt een echte ‘fight night’ bijwonen in Madison Square Garden of Barclays Center en de kampioenen zelf aan het werk zien.

Bekijk het overzicht hieronder en zoek naar de datum waarop u naar een bokswedstrijd zou willen gaan. Tickets kunnen worden betaald met een creditcard. De tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. Het is niet nodig om deze mobiele tickets te printen.

U krijgt gegarandeerd echte tickets en deze worden altijd op tijd verstuurd.

Bekijk het schema voor sportwedstrijden in New York voor andere wedstrijden.

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Zijn er geen bokswedstrijden beschikbaar? Kijk dan of u een WWE-wedstrijd / worstelwedstrijd in New York kunt bezoeken.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets