Hostels in New York

Hostels in New York City zijn stukken goedkoper dan hotels! Als u er geen probleem mee heeft om een slaapkamer te delen met vreemden (en hun zooi en herrie) is het een goed alternatief, vooral voor studenten en jongvolwassenen. Het zijn namelijk ook bij uitstek plekken om te socializen en nieuwe vrienden te maken! De kwaliteit van de hostels op deze pagina is prima, dus ook daar hoeft u het niet om te laten.

Hieronder vindt u een overzicht van goede hostels zowel in als buiten Manhattan. Klikt u op de links hieronder, dan betaalt u geen extra reserveringskosten!

In Manhattan

Als u het belangrijk vindt om dicht bij alle bezienswaardigheden te verblijven, kies dan voor een hostel in Manhattan. Het mag dan iets duurder zijn, maar u zit wél in het centrum van ‘the city that never sleeps’.

Hostelling International

Bij de organisatie Hostelling International zijn de slaapruimten, met tien tot twaalf bedden, groter dan bij elk ander hostel in dit overzicht. Maar de bedden zijn comfortabel en de keuken is beschikbaar voor algemeen gebruik – wat natuurlijk ook positief kan zijn voor uw vakantiebudget. Er zijn twee grote gemeenschappelijke ruimten. Om in dit hostel te verblijven moet u achttien jaar of ouder zijn. Bent u tussen de zestien en achttien dan kunt u er wel logeren, maar enkel onder begeleiding. Het hostel bevindt zich in de Upper West Side – heel dicht bij Central Park. En op de dag dat u het hostel verlaat mag u uw bagage er nog opbergen totdat u richting het vliegveld moet. Handig voor als u nog even de stad in wilt.

Bekijk hier de beschikbaarheid van dit hostel

West Side YMCA Hostel

West Side YMCA Hostel ligt op een toplocatie, vlakbij Central Park en Midtown Manhattan. Het is op loopafstand van Lincoln Center, Columbus Circle en Times Square. Er zijn een-, twee-, en vierpersoonskamers beschikbaar, met gedeelde of semi-eigen badkamer. Het hostel beschikt over twee binnenzwembaden en een fitnessruimte en er is gratis wifi.

Bekijk hier de beschikbaarheid van West Side YMCA

Buiten Manhattan

Als u geen moeite heeft met heen en weer reizen en liever niet zoveel betaalt voor uw overnachting, dan kunt u beter voor een hostel buiten Manhattan kiezen. Bovendien geeft het u meteen de kans om wijken te ontdekken waar u normaal misschien niet snel zou komen. Het centrum van de stad is vanaf de meeste plekken op hooguit een uurtje afstand.

The Local NYC

In The Local NYC kunt u kiezen tussen een eigen kamer met badkamer, of een gedeelte slaapruimte. Dit hostel ligt in de creatieve wijk Queens en met de metro bent u in twintig minuten op Times Square. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft het hostel een dakterras waar u van een drankje kunt genieten, terwijl uw wasje draait in de wasruimte – heel handig als u langer dan een weekend blijft. Ook organiseert dit hostel haar eigen evenementen, zoals filmavonden en yogalessen, zodat iedereen het er naar zijn zin heeft!

Bekijk hier de beschikbaarheid van The Local
20 minuten vanaf Times Square

Q4 Hostel

Q4 Hostel ligt op Long Island City en heeft de beste beoordeling binnen deze regio. Dit hostel is 24 uur per dag toegankelijk (wat niet voor alle hostels geldt) en biedt fulltime beveiliging. Maaltijden zijn echter niet bij de prijs inbegrepen, maar daar tegenover staat u dicht bij het centrum verblijft en dat de kamers schoon en netjes zijn. Dit hostel staat geen gasten toe die jonger zijn dan zeventien, tenzij de ouders erbij zijn.

Bekijk de beschikbaarheid van Q4 Hostel hier
15 minuten vanaf Times Square

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets