Transfer van LaGuardia Airport naar Manhattan

Transfer van LaGuardia Airport naar Manhattan

Voor het vervoer van LaGuardia Airport naar Manhattan kunt u een taxi, kleine shuttlebus of privé-auto nemen. LaGuardia Airport (LGA) ligt in Queens, niet ver van Uptown Manhattan. Als u naar Long Island City reist of als u vanuit Manhattan terug naar LaGuardia moet, is dezelfde informatie van toepassing.

Contents

Taxi van LaGuardia naar Manhattan

Vanaf LaGuardia Airport kost een taxi tussen de $40 en $60, plus tol en fooi. Er is geen vaste prijs. Van Manhattan naar LaGuardia Airport verschillen de tarieven, afhankelijk van vanaf waar in Manhattan u reist.

Privétransfers

Wilt u met een auto met chauffeur, met alleen uw eigen gezelschap, van de luchthaven naar uw hotel reizen? En regelt u dit graag voor vertrek? Reserveer dan vooraf een privétransfer. Er zijn verschillende vormen van privévervoer mogelijk.

Voordelige privétransfer

Kies voor een voordelige privétransfer en alles is geregeld voor vertrek naar New York. U hoeft alleen nog even te bellen zodra u bij uw bagage bent en de chauffeur haalt u op voor de terminal.

Boek uw voordelige privétransfer hier

All inclusive privétransfer

Indien u liever door uw chauffeur opgewacht wordt in de aankomsthal, kunt u deze transfer reserveren. U geeft alle gegevens door voor vertrek, en hoeft dus niet meer te bellen bij aankomst in New York. De chauffeur ontvangt u in de aankomsthal, met een bordje met uw naam erop. Boek deze transfer als uw Engels niet zo goed is.

Boek uw privétransfer met begroetingsservice bij aankomst hier

Limousine

Reserveer een luchthaventransfer met een limousine voor een aankomst in stijl. U kunt met maximaal zeven personen met een limousine naar uw hotel gebracht worden.

Boek uw transfer met limousine hier

Gedeelde kleine shuttlebussen

U kunt een shuttlebus boeken die u naar uw hotel of appartement brengt. Ze zijn de beste optie als u geen taxi wilt nemen. Ze doen er iets langer over dan de taxi, aangezien er meerdere mensen afgezet moeten worden. Boek uw plek in de shuttlebus voor u gaat. U krijgt een voucher per e-mail die u moet uitprinten. U vindt de shuttlebussen buiten de terminal. Momenteel rijden alleen de kleine shuttlebussen, de grote bussen rijden niet.

Boek uw gedeelde shuttlebus transfer hier

Openbaar vervoer

Om van LaGuardia naar Manhattan te reizen, neemt u eerst de bus naar een metrostation. Gaat u naar Midtown of Downtown, neem bus Q70 naar Roosevelt Avenue. Hier kunt u overstappen op metrolijnen E, M, F, R en 7. Gaat u naar de Upper East Side of Upper West Side, neem bus M60 naar 125th Street. Het openbaar vervoer is vooral goedkoop. Hou er wel rekening mee dat u meerdere keren moet overstappen, na een lange vlucht en met veel bagage is dit niet erg prettig.

Erics Tip: Ik raad aan om een taxi te nemen van en naar LGA Airport, dit is gewoon de makkelijkste manier. De kleine of grote bussen zijn ook een goede optie, maar doen er langer over. Probeer niet met het openbaar vervoer te gaan, dit is het door al het gedoe niet waard.

Reist u vanaf een andere luchthaven?

Lees meer over de transfer van JFK Airport naar Manhattan hier

Lees meer over de transfer van Newark Airport naar Manhattan hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets