Transfer van LaGuardia Airport naar Manhattan

Transfer van LaGuardia Airport naar Manhattan

Voor het vervoer van LaGuardia Airport naar Manhattan kunt u een taxi, kleine shuttlebus of privé-auto nemen. LaGuardia Airport (LGA) ligt in Queens, niet ver van Uptown Manhattan.

Taxi

Vanaf LaGuardia Airport kost een taxi tussen de $ 20 en $ 40, plus tol en fooi. Er is geen vaste prijs. Van Manhattan naar LaGuardia Airport verschillen de tarieven, afhankelijk van vanaf waar in Manhattan u reist.

Gedeelde kleine shuttlebussen

U kunt een shuttlebus boeken die u naar uw hotel of appartement brengt. Ze kosten € 16 voor een enkele reis en zijn de beste optie als u geen taxi wilt nemen. Ze doen er iets langer over dan de taxi, aangezien er meerdere mensen afgezet moeten worden. Boek uw plek in de shuttlebus voor u gaat. U krijgt een voucher per e-mail die u moet uitprinten. U vindt de shuttlebussen buiten de terminal.

Boek uw gedeelde shuttletransfer hier
Boek uw gedeelde shuttlebus heen- en terugreis in 1 keer hier

Grote bussen

NYC Airporter biedt shuttlebussen tussen Manhattan en LaGuardia Airport. De bussen rijden elke 20 tot 30 minuten tussen 5.00 en 23.30 uur. Tickets kosten $ 15 enkele reis of $ 28 voor een retourtje van LaGuardia Airport. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis. U hoeft uw ticket niet te printen, u kunt hem ook gebruiken als e-ticket op uw telefoon.

Boek NYC Airporter hier

Privé-auto of limousine

U kunt ook worden opgehaald door een privé-auto, limousine of busje (tot negen personen). Als u met een groep van of naar LaGuardia Airport reist, is dit een goed alternatief voor een taxi of shuttlebus. Meestal is het ook goedkoper. Prijzen beginnen vanaf zo’n € 12,- per persoon.

Boek uw privé-auto of limousine hier

Erics Tip: Ik raad aan om een taxi te nemen van en naar LGA Airport, dit is gewoon de makkelijkste manier. De kleine of grote bussen zijn ook een goede optie, maar doen er langer over. Probeer niet met het openbaar vervoer te gaan, dit is het door al het gedoe niet waard.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief