New York Islanders Tickets Kopen 2023 – 2024

Koop tickets nu
New York Islanders Tickets Kopen
Vanaf € 16.00

New York Islanders tickets zijn makkelijk en veilig online te kopen. Het zien van een ijshockeywedstrijd is een echte New Yorkse ervaring. De New York Islanders spelen in het UBS Arena in Elmont. Het hockeyseizoen loopt van oktober tot april en het bijwonen van een ijshockeywedstrijd is onvergetelijk. Het maakt niet uit of u fan bent van ijshockey of niet, u zult het sowieso naar u zin hebben. Het publiek moedigt het team altijd enthousiast aan en de sfeer is geweldig. De arenas zijn overdekt, dus het is een goede activiteit als het slecht weer is.

Koop hier uw New York Islanders tickets

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

Contents

New York Islanders tickets kopen

Koop tickets voor een wedstrijd van de New York Islanders door dit overzicht te bekijken en te zoeken naar de datum waarop u naar een wedstrijd wilt gaan. U kunt met iDeal of een creditcard betalen. De tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om de arena te betreden. Het is niet mogelijk om deze mobiele tickets te printen.

U ontvangt gegarandeerd echte tickets en ze worden altijd op tijd via de mail verstuurd.

De tickets die op de site verkocht worden, zijn van seizoenkaarthouders van de New York Islanders die zelf niet naar de wedstrijd kunnen gaan. Om die reden worden de tickets met korting verkocht. Soms zijn de tickets duurder dan oorspronkelijk, in dat geval was de wedstrijd van de New York Islanders al uitverkocht.

Als u niet naar een wedstrijd van de New York Islanders kunt, kijk dan of de New York Rangers (hun grootste rivaal) of de New Jersey Devils spelen.

New York Islanders Tickets Kopen - Westrijd New York Islanders - Spel

Wat zijn goede plaatsen bij een wedstrijd van de New York Islanders?

Bij een ijshockeywedstrijd zijn de goede plaatsen altijd in de buurt van het veld, want de puck is klein. Maar u komt natuurlijk ook om live een ijshockeywedstrijd te zien en om te genieten van de ervaring. De beste plekken in de UBS Arena zijn in vakken 102 tot 106 en 112 tot 117. De rijen boven deze stoelen zijn in de 200 en 300 reeksen. De tickets zullen goedkoper zijn, maar probeer dan wel om een stoel te krijgen in een lage rij. Hoe lager het rijnummer, hoe dichter u bij het veld zit.

Koop hier uw New York Islanders tickets

New York Islanders Tickets - Seating Chart

Praktische informatie

Hoe komt u bij UBS Arena?

U kunt UBS Arena bereiken door de Long Island Rail Road (LIRR) trein te nemen vanaf Grand Central of Penn Station in Manhattan. Neem de gele Hempstead trein rechtstreeks naar station Elmont-UBS Arena. De treinrit duurt ongeveer 30 minuten. Vanaf het Elmont station loopt u in tien minuten naar de arena.

Wanneer moet ik bij de arena zijn?

Ik raad u aan om dertig tot zestig minuten voor de wedstrijd bij de arena te zijn.

Hoe kom ik terug in Manhattan?

Met de LIRR kunt u weer terug naar Manhattan reizen na de wedstrijd. Dit is de makkelijkste en snelste manier.

Zie de speeldata hieronder en boek direct!


New York Islanders - Publiek New York Islanders Tickets - Arena

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets