New York Islanders Tickets Kopen 2020

Koop tickets nu
New York Islanders Tickets Kopen
Vanaf $ 8,00

New York Islanders tickets zijn makkelijk en veilig online te kopen. Het zien van een ijshockeywedstrijd is een echte New Yorkse ervaring. De New York Islanders spelen in het Barclays Center in Brooklyn en in Nassau Veterans Memorial Coliseum in Uniondale. Het hockeyseizoen loopt van oktober tot april en het bijwonen van een ijshockeywedstrijd is een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Het maakt niet uit of u fan bent van ijshockey of niet, u zult het sowieso naar u zin hebben. Het publiek moedigt het team altijd enthousiast aan en de sfeer is geweldig. De arenas zijn overdekt, dus het is een goede activiteit als het slecht weer is. Als u niet naar een wedstrijd van de New York Islanders kunt, kijk dan of de New York Rangers (hun grootste rivaal) of de New Jersey Devils spelen.

Koop hier uw New York Islanders tickets
Koop uw New York Islanders tickets nu en betaal geen administratie- of servicekosten (als u kiest voor e-tickets) of kies ervoor om uw tickets gratis in New York op te halen!

New York Islanders tickets kopen

Koop tickets voor een wedstrijd van de New York Islanders door dit schema te bekijken of kijk op de lijst hieronder. U kunt met creditcard betalen. Papieren tickets ontvangt u per post en e-tickets worden per e-mail naar u verzonden. U kunt er ook voor kiezen om uw tickets in New York op te halen bij een lokaal pick-up point, dit is gratis. Als u uw gekochte tickets niet kunt printen, kan dat ook bij het lokale pick-up point. Dit ligt erg centraal, vlakbij Times Square.

E-tickets ontvangt u altijd het snelst. Voor alle andere soorten tickets is het ter plaatse ophalen de beste optie. Ik raad deze twee manieren sterk aan, omdat u dan geen verzendkosten betaalt. De tickets zijn 100% gegarandeerd echt en worden altijd op tijd bezorgd.

De tickets die op de site verkocht worden, zijn van seizoenkaarthouders van de New York Islanders die zelf niet naar de wedstrijd kunnen gaan. Om die reden worden de tickets met korting verkocht. Soms zijn de tickets duurder dan oorspronkelijk, in dat geval was de wedstrijd van de New York Islanders al uitverkocht.

New York Islanders Tickets Kopen - Westrijd New York Islanders - Spel

Wat zijn goede plaatsen bij een wedstrijd van de New York Islanders?

Bij een ijshockeywedstrijd zijn de goede plaatsen altijd in de buurt van het veld, want de puck is klein. Maar u komt natuurlijk ook om live een ijshockeywedstrijd te zien en om te genieten van de ervaring. U kunt in de onderstaande afbeelding zien wat de beste plekken zijn in het Barclays Center. Let erop dat Barclays Center oorspronkelijk niet is gebouwd voor ijshockeywedstrijden. Vanuit de vakken 207, 209, 223 en 225 kunt u een beperkt zicht hebben. Als u een van deze vakken kiest, zijn de tickets goedkoper, maar probeer dan wel om een stoel te krijgen in een lage rij. Hoe lager het rijnummer, hoe dichter u bij het veld zit.

Koop hier uw New York Islanders tickets

New York Islanders Tickets Kopen - Barclays Center Plattegrond

Praktische informatie

Hoe komt u bij Barclays Center?

Het is erg makkelijk om bij Barclays Center te komen, dus maakt u zich niet druk omdat het in Brooklyn ligt. De metro is de makkelijkste manier om bij Barclays Center te komen. U kunt metrolijnen 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q en R nemen naar Atlantic Avenue – Barclays Center. U stapt recht voor het stadion uit. De rit duurt ongeveer 22 minuten vanaf Grand Central station.

Wanneer moet ik bij het station zijn?

Ik raad u aan om dertig tot zestig minuten voor de wedstrijd bij het stadion te zijn.

Hoe kom ik terug in Manhattan?

Met de metro kunt u weer terug naar Manhattan reizen na de wedstrijd. Dit is de makkelijkste en snelste manier. Het is ook veilig om met de metro terug naar Manhattan te gaan. Er zullen veel fans van de Islanders met u meereizen.

De Islanders in Nassau Veterans Memorial Coliseum

De tweede thuisbasis van de Islanders is het pas gerenoveerde Nassau Coliseum in Uniondale, Long Island. Wilt u graag een sportwedstrijd bijwonen, maar niet de hoofdprijs betalen voor tickets? En spelen de Islanders niet in Barclays Center tijdens uw trip? Dan is een wedstrijd in Uniondale een leuk alternatief! Om hier te komen neemt u de Long Island Rail Road-trein vanaf Penn Station in Manhattan naar station Hempstead. Loop naar de Hempstead Bus Terminal en stap over op bus N70, N71 of N72. Deze stoppen tegenover het stadion. U kunt ook de trein nemen naar station Westbury en hier een taxi pakken naar het stadion. Na de wedstrijd reist u op dezelfde manier terug naar Manhattan.

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

29feb
Za - Starttijd: 13:00 | Hockey, Sport | Vanaf $89.00
3mrt
Di - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $16.00
7mrt
Za - Starttijd: 13:00 | Hockey, Sport | Vanaf $60.00
17mrt
Di - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $8.00
21mrt
Za - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $37.00
22mrt
Zo - Starttijd: 17:00 | Hockey, Sport | Vanaf $18.00
26mrt
Do - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $24.00
31mrt
Di - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $28.00
2apr
Do - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $28.00
4apr
Za - Starttijd: 19:00 | Hockey, Sport | Vanaf $41.00

* De laagste prijs voor dit evenement is (o.a.) gevonden op di 17 maart 2020 19:00


New York Islanders - Publiek New York Islanders - Barclays Center

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets