New York Islanders Tickets Kopen 2020

Koop tickets nu
New York Islanders Tickets Kopen

New York Islanders tickets zijn makkelijk en veilig online te kopen. Het zien van een ijshockeywedstrijd is een echte New Yorkse ervaring. De New York Islanders spelen in het Barclays Center in Brooklyn en in Nassau Veterans Memorial Coliseum in Uniondale. Het hockeyseizoen loopt van oktober tot april en het bijwonen van een ijshockeywedstrijd is onvergetelijk. Het maakt niet uit of u fan bent van ijshockey of niet, u zult het sowieso naar u zin hebben. Het publiek moedigt het team altijd enthousiast aan en de sfeer is geweldig. De arenas zijn overdekt, dus het is een goede activiteit als het slecht weer is.

Koop hier uw New York Islanders tickets

New York Islanders tickets kopen

Koop tickets voor een wedstrijd van de New York Islanders door dit overzicht te bekijken en te zoeken naar de datum waarop u naar een wedstrijd wilt gaan. U kunt met creditcard of PayPal betalen. De meeste tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. Het is niet mogelijk om deze mobiele tickets te printen. E-tickets in de vorm van een PDF kunt u wel printen. Sommige tickets zijn fysieke tickets, deze kunt u laten opsturen.

Als u de snelste optie wilt, kies dan een mobiel ticket of e-ticket. Voor deze tickets betaalt u geen verzendkosten. Bij uw zoekopdracht gebruikt u de filters om alleen deze opties te selecteren. U ontvangt gegarandeerd echte tickets en ze worden altijd op tijd bezorgd.

De tickets die op de site verkocht worden, zijn van seizoenkaarthouders van de New York Islanders die zelf niet naar de wedstrijd kunnen gaan. Om die reden worden de tickets met korting verkocht. Soms zijn de tickets duurder dan oorspronkelijk, in dat geval was de wedstrijd van de New York Islanders al uitverkocht.

Als u niet naar een wedstrijd van de New York Islanders kunt, kijk dan of de New York Rangers (hun grootste rivaal) of de New Jersey Devils spelen.

New York Islanders Tickets Kopen - Westrijd New York Islanders - Spel

Wat zijn goede plaatsen bij een wedstrijd van de New York Islanders?

Bij een ijshockeywedstrijd zijn de goede plaatsen altijd in de buurt van het veld, want de puck is klein. Maar u komt natuurlijk ook om live een ijshockeywedstrijd te zien en om te genieten van de ervaring. U kunt in de onderstaande afbeelding zien wat de beste plekken zijn in het Barclays Center. Let erop dat Barclays Center oorspronkelijk niet is gebouwd voor ijshockeywedstrijden. Vanuit de vakken 207, 209, 223 en 225 kunt u een beperkt zicht hebben. Als u een van deze vakken kiest, zijn de tickets goedkoper, maar probeer dan wel om een stoel te krijgen in een lage rij. Hoe lager het rijnummer, hoe dichter u bij het veld zit.

Koop hier uw New York Islanders tickets

New York Islanders Tickets Kopen - Barclays Center Plattegrond

Praktische informatie

Hoe komt u bij Barclays Center?

Het is erg makkelijk om bij Barclays Center te komen, dus maakt u zich niet druk omdat het in Brooklyn ligt. De metro is de makkelijkste manier om bij Barclays Center te komen. U kunt metrolijnen 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q en R nemen naar Atlantic Avenue – Barclays Center. U stapt recht voor het stadion uit. De rit duurt ongeveer 22 minuten vanaf Grand Central station.

Wanneer moet ik bij het station zijn?

Ik raad u aan om dertig tot zestig minuten voor de wedstrijd bij het stadion te zijn.

Hoe kom ik terug in Manhattan?

Met de metro kunt u weer terug naar Manhattan reizen na de wedstrijd. Dit is de makkelijkste en snelste manier. Het is ook veilig om met de metro terug naar Manhattan te gaan. Er zullen veel fans van de Islanders met u meereizen.

De Islanders in Nassau Veterans Memorial Coliseum

De tweede thuisbasis van de Islanders is het pas gerenoveerde Nassau Coliseum in Uniondale, Long Island. Wilt u graag een sportwedstrijd bijwonen, maar niet de hoofdprijs betalen voor tickets? En spelen de Islanders niet in Barclays Center tijdens uw trip? Dan is een wedstrijd in Uniondale een leuk alternatief! Om hier te komen neemt u de Long Island Rail Road-trein vanaf Penn Station in Manhattan naar station Hempstead. Loop naar de Hempstead Bus Terminal en stap over op bus N70, N71 of N72. Deze stoppen tegenover het stadion. U kunt ook de trein nemen naar station Westbury en hier een taxi pakken naar het stadion. Na de wedstrijd reist u op dezelfde manier terug naar Manhattan.

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Op dit moment geen tickets beschikbaar

 


New York Islanders - Publiek New York Islanders - Barclays Center

Vond je dit artikel nuttig? Ik hoor het graag!

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets