PATH tussen New Jersey en Manhattan

Bestel hier uw tickets

PATH in New York

Het PATH spoorwegennet loopt van New Jersey naar hartje Manhattan. Als u van New Jersey naar Manhattan of andersom reist, kunt u de PATH pakken voor een efficiënte en comfortabele reis. Er zijn twee PATH routes, met meerdere stops in New York en New Jersey. Het is een goed vervoersmiddel als u van Manhattan naar Hoboken, Downtown Jersey City of het Newark treinstation moet reizen.

Contents

Van New Jersey naar New York reizen

PATH is het spoorwegnet dat New Jersey met Manhattan verbindt. Het telt twee verbindingen: het ene spoor loopt van het One World Trade Center in New York tot Newark en Hoboken in New Jersey, het andere van 33rd Street in New York naar Hoboken en Journal Square in New Jersey. Van New Jersey naar New York reizen hoeft niet veel tijd te kosten. De meeste bestemmingen bereikt u in een tijdsbestek van tien tot dertig minuten. Een paar voorbeelden:

Newark Penn Station – WTC 25 minuten
Hoboken – WTC 10 minuten
Hoboken – 33rd Street 14 minuten
Journal Square (via Hoboken) – 33rd Street 27 minuten

Klik hier voor meer details over de PATH reisschema’s.

PATH in New York - Trein PATH in New York Occulus

Tickets voor PATH

Een enkele rit met PATH kost $2.75. Als u geld op uw New York MetroCard (de kaart die u gebruikt voor de metro in Manhattan) heeft staan, dan kunt u deze ook gebruiken voor het PATH-systeem. Als u geen MetroCard heeft kunt u er natuurlijk een kopen. Dit kan bij een PATH-automaat of bij iedere andere New York City Transit-kaartjesautomaat. Pay-Per-Ride MetroCards met waarde kunnen worden gebruikt als betaling voor meerdere personen (maximaal 4) voor de PATH.

Er zijn ook verschillende PATH-kaarten opties mogelijk, zoals passen voor een bepaald aantal ritten of een 7-daagse Unlimited Card. Als u van plan bent PATH regelmatig te gebruiken tijdens uw verblijf, dan zijn dit prima opties om geld mee te besparen. Kinderen onder de vijf jaar mogen gratis meereizen.

NB: De Unlimited MetroCard is niet geldig voor PATH.

Koop uw PATH-kaart vooraf

Als u liever een Pay-Per-Ride PATH-kaart heeft, dan kunt u deze kaart kopen voor u vertrekt. U kunt deze PATH-kaart meerdere keren achtereenvolgend gebruiken (maximaal 4 keer). Bijvoorbeeld: als u met twee personen bent, dan kunt u deze kaart twee keer gebruiken en dan verbruikt u 2 ritten. U kunt deze PATH-kaart ook opwaarderen op ieder station als uw saldo laag is.

Overstappen van PATH op metro

De PATH-kaart die u ontvangt kunt u ook gebruiken voor de metro in New York. Als u eerst met PATH reist en vervolgens overstapt op de metro, dan telt dit als twee aparte ritten. U moet dus uitchecken bij PATH en weer inchecken bij de metro. Hetzelfde geldt als u eerst met de metro reist en dan overstapt op PATH.

Koop uw PATH-kaarten hier

PATH New Jersey

PATH New Jersey

Geldig voor 8 ritten

€ 29,00

U ontvangt de uw PATH-kaart(en) binnen drie werkdagen op het ingevoerde adres (houd alstublieft rekening met het weekend en / of eventuele feestdagen).
*Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw bestelling aankomt? Selecteer dan de optie ‘aangetekend verzenden’. U heeft het recht om de PATH-kaarten retour te sturen tot 15 dagen na aankoop. U ontvangt het volledige bedrag inclusief de standaard verzendkosten retour. Mocht u de PATH-kaarten na 15 dagen retour willen sturen, neem dan gerust contact op.

Heeft u vragen over de PATH-kaart of uw bestelling? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Belangrijk: Koopt u uw PATH-kaart via NewYork.nl? Dan betaalt u voor deze kaart € 2,50 tot € 5 meer dan in New York. Er worden namelijk kosten gerekend voor het betalen via PayPal en u betaalt verzend- en administratiekosten. Normaal gesproken is het altijd voordeliger om via NewYork.nl vooraf tickets en kaarten te bestellen. In het geval van de PATH-kaart gaat dit echter niet op. Deze service is bedoeld voor mensen die het prettig vinden om bij aankomst in New York een PATH-kaart op zak te hebben en het niet erg vinden om hier extra voor te betalen. Eric.

PATH in New York Train 1 PATH in New York From NY to New Jersey

New Jersey Transit

U kunt ook van Manhattan naar New Jersey reizen met New Jersey Transit, het openbaar vervoersnetwerk van treinen en bussen in de staat New Jersey. Met NJ Transit kunt u bijvoorbeeld van Manhattan naar Newark Airport of Philadelphia reizen. De PATH is echter handiger, dus voor routes waar u tussen beide opties kunt kiezen, raad ik u aan om de PATH-trein te nemen.

Waar gaat de PATH trein heen?

De PATH trein verbindt New Jersey met Manhattan.

Hoe kunt u betalen voor de PATH?

U kunt een New York MetroCard met saldo gebruiken om de PATH-trein te nemen. Een enkele rit kost $ 2.90. Lees hier meer over de PATH.

Kunt u overstappen van de metro naar de PATH?

Ja, maar u betaalt voor twee afzonderlijke ritten. U kunt een Pay-Per-Ride MetroCard met saldo gebruiken voor zowel de metro als de PATH-treinen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets