New York Mets Tickets Kopen 2021

Koop tickets nu
New York Mets Tickets Kopen
Vanaf $ 13,00

Het is eenvoudig om online tickets te kopen voor een wedstrijd van de New York Mets. Het bijwonen van een baseballwedstrijd tijdens uw verblijf in New York is een echt Amerikaanse activiteit. Zelfs als u niet van sport houdt, is het erg leuk om de sfeer te proeven in het stadion. De New York Mets spelen in het indrukwekkende Citi Field Stadium in Queens. Het baseballseizoen loopt van april tot oktober.

Voor een goede plaats betaalt u tussen de € 20 en € 80 per ticket. Kaartjes voor de wedstrijden die plaats vinden op zaterdag en zondag zijn vaak iets duurder dan de kaartjes voor wedstrijden op doordeweekse dagen.

Koop uw New York Mets tickets hier

Tickets kopen voor de New York Mets

Selecteer hier de datum waarop u een honkbalwedstrijd wilt bezoeken of bekijk de tabel hieronder. De tickets kunnen betaald worden met een creditcard of PayPal. De meeste tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. Het is niet mogelijk om deze mobiele tickets te printen, deze dient u bij de ingang van het stadion op uw telefoon te laten zien. E-tickets in de vorm van een PDF kunt u wel printen. Sommige tickets zijn fysieke tickets, deze kunt u laten opsturen.

Een (mobiel) e-ticket is de snelste optie, hiervoor hoeft u geen verzendkosten te betalen. Gebruik bij de zoekopdracht de filters om alleen deze tickets te selecteren. U ontvangt gegarandeerd echte tickets en ze worden altijd op tijd bezorgd.

De tickets die op de site worden aangeboden, zijn afkomstig van seizoenkaarthouders die de wedstrijd niet bij kunnen wonen. Dit is de reden dat de kaartjes vaak goedkoper worden aangeboden. Als de wedstrijd van de New York Mets is uitverkocht, kan het zijn dat de kaartjes duurder zijn dan de originele prijs.

Als de Mets niet spelen wanneer u beschikbaar bent, kijk dan of New York Yankees wel spelen.

New York Mets Tickets - Slagman New York Mets Tickets - Stadion

Waar kan ik het beste zitten tijdens een honkbalwedstrijd in Citi Field?

Als u naar een wedstrijd van de New York Mets in Citi Field gaat, wilt u natuurlijk goed zicht hebben op het speelveld. In het overzicht hieronder heb ik de plaatsen die u het beste kunt kiezen rood gemarkeerd.
Gaat u vooral voor de sfeer, dan kunt u ook voor tickets in de 500-series (boven de rood gemarkeerde plaatsen in het overzicht hieronder) kiezen. Hoe lager het rijnummer, hoe beter u het kan zien.
De enige tickets die ik afraad, zijn die voor het achterveld. Als u hier zit, kunt u slechts een deel van het speelveld zien.

Koop hier uw tickets voor de New York Mets

New York Mets Tickets Kopen - Citi Field Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij Citi Field?

U kunt Citi Field, het stadion van de Mets, eenvoudig bereiken per metro. Het is niet erg praktisch om een taxi te nemen. Omdat u de brug over moet steken, is een taxi daarnaast ook onnodig duur. Metrolijn 7 heeft een halte direct voor het stadion. Het metrostation heet Mets-Willets Point Station. Wees niet ongerust dat u het station zult missen – bijna iedereen gaat er hier uit. Vóór en na de wedstrijd kan het best druk zijn in de metro, maar nooit vervelend druk.

Wat mag ik meenemen naar Citi Field?

Het is niet toegestaan om rugtassen mee te nemen naar Citi Field. Alle andere soorten tassen zijn toegestaan, zolang ze niet groter zijn dan 40 x 40 x 20 cm.

Hoe laat moet ik in het stadion zijn?

Ik raad u aan om uw plaatsen te zoeken vóórdat het national anthem begint. Dit maakt echt onderdeel uit van de complete belevenis. Probeer daarom een half uur tot een uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Op sommige dagen ontvangt u een cadeautje wanneer u vroeg in het stadion arriveert, zoals een bobblehead of een promo t-shirt. Het is aan te raden om te lunchen of dineren in het stadion, het aanbod aan eten is erg uitgebreid. Naast de standaard burgers en hotdogs zijn er bijvoorbeeld ook vegetarische en veganistische opties.

Hoe kom ik terug naar Manhattan?

De metro is de beste optie om na de wedstrijd terug te gaan naar Manhattan. Metrolijn 7 stopt bij Grand Central Station, Times Square en Fifth Avenue.

COVID-19 richtlijnen

Bewijs van een negatieve COVID-19-test of volledige COVID-19-vaccinatie is niet meer nodig.

Erics Tip: Baseball is leuk voor iedereen. Vrouwen, kinderen en complete families zijn meer dan welkom. Neem uw kinderen mee naar een wedstrijd, het zal een onvergetelijke ervaring voor ze zijn. Als u de regels niet kent, dan kan de wedstrijd best lang zijn. Persoonlijk vertrek ik meestal rond de achtste inning, na het zingen!

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Hoeveel kost een ticket voor de Mets?

Via mijn site kunt u tickets kopen voor de New York Mets vanaf $ 13,00

Wordt er vandaag een wedstrijd gespeeld in Citi Field?

Hier kunt u bekijken welke wedstrijden er worden gespeeld in Citi Field.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets