Empire State Building Tickets

Koop tickets nu
Empire State Building Tickets

Het kopen van Empire State Building tickets voor u naar New York gaat, bespaart u tijd. Het Empire State Building is een van de bekendste gebouwen in New York en niet zonder reden: vanaf de 86ste verdieping heeft u een geweldig uitzicht over de stad. Als het uw eerste keer is in New York moet dit zeker op uw to-do-list staan! Wanneer u tickets koopt, kunt u kiezen uit standaard tickets of express tickets. U kunt ook een kortingspas kopen (zie hieronder) voor gratis toegang.

Koop hier uw tickets voor het Empire State Building

Erics Tip: “Nadat u tickets heeft besteld, ontvangt u een QR-code die u kunt printen of op uw telefoon kunt laten zien bij de ingang van het Empire State Building. De ingang bevindt zich op 20 West 34th Street. U kunt rechtstreeks naar binnen gaan tijdens het door u gekozen tijdstip en de ticketdesk overslaan.”

Empire State Building Tickets - Uitzicht Uptown Manhattan Empire State Building Tickets uitzicht

Contents

Wanneer kan ik het beste naar het Empire State Building gaan?

Het Empire State Building is 365 dagen per jaar geopend, ongeacht het weer. Het is open van 09.00 - 00.00 uur, de laatste lift gaat 45 minuten voor sluitingstijd naar boven. Bij het kopen van uw tickets, moet u een tijdslot selecteren. Zorg dat u op tijd bent en toon uw voucher bij uw bezoek. Aangezien iedereen zijn tijd kiest, zal de wachttijd beperkt zijn.

Erics Tip: “Als u van plan bent het Empire State Building vroeg te bezoeken, kunt u op sommige dagen tot 30 minuten eerder naar binnen gaan. U kunt de tentoonstelling op de 80ste verdieping al bekijken totdat het observatiedek officieel opengaat en u als een van de eersten met de lift naar de 86ste verdieping kunt gaan.”

Wat beter dan het Empire State Building bezoeken? Het Empire State Building twee keer bezoeken! Bezoek het observatiedek op de 86ste verdieping voor 19.59 uur en kom op dezelfde dag nog een keer terug na 20.00 uur met de voordelige dag- en avondtickets. Hiermee heeft u de mogelijkheid om het uitzicht te bewonderen bij daglicht én in de avond, met rondom alle sprankelende lichtjes van de stad.

Koop de Empire State Building Dag- en Avondtickets hier

Heeft u een New York CityPASS? Dan zijn beide bezoeken bij de pas inbegrepen.

Als ik online kaartjes koop, kan ik dan komen wanneer ik wil?

Nee. Als u online tickets koopt, dan kunt u alleen het gebouw in tijdens het geboekte tijdslot. Bij het bestellen van de tickets moet u de datum en tijd opgeven wanneer u het Empire State Building wilt bezoeken. Zorg ervoor dat u op het door u gekozen tijdstip aanwezig bent, en toon uw voucher.

U heeft ook de mogelijkheid om een Express Ticket te kopen. Dat kost u dan net wat meer, maar u krijgt wel voorrang in zowel de rij voor de kaartjes als de rij voor de security. Zelf zou ik hier voor kiezen als ik niet zoveel tijd heb en snel en gemakkelijk toegang wil tot het Empire State Building. Vooral tijdens de drukkere periodes, in april, mei, november, december en tijdens de zomermaanden, is het de moeite waard het Express Ticket te kopen.

Koop uw Skip the Line Express tickets voor het Empire State Building hier

Empire State Building Tickets Observation Deck Empire State Building Tickets Times Square

De 102e verdieping van het Empire State Building

Wist u dat het Empire State Building een Top Deck heeft? 102 verdiepingen boven de straten van Manhattan is er een exclusieve verdieping, van waaruit u heel New York in één oogopslag kunt zien. Geniet er van een spectaculair 360-graden uitzicht door ramen die van de vloer tot het plafond lopen. Slecht een paar mensen per dag krijgen toegang tot de punt van het Empire State Building, wat het een exclusieve ervaring maakt.

Boek hier een ticket inclusief toegang tot de 86e en 102e verdieping

Empire State Building Tickets - etage 102 Empire State Building 102

Uniek: VIP Sunrise Experience

Een unieke ervaring op het Empire State Building: bezoek het gebouw om de zonsopkomst te zien, vóór het zijn deuren opent voor het gewone publiek. In de vroege ochtend neemt u de lift omhoog naar het observatiedek op de 86e verdieping en ziet u de zon over New York opkomen. Deze bijzondere ervaring is slechts weggelegd voor 100 mensen per dag, op geselecteerde data. Boek dus ruim op tijd!

Koop uw Empire State Building sunrise tickets hier

Empire State Building Tickets - Zonsopkomst East River Empire State Building Tickets buitendek

Zijn er mogelijkheden om korting te krijgen op de toegangsprijs?

Ja! Als u een New York Pass, een Explorer Pass, een Sightseeing Flex Pass of een New York CityPASS koopt, krijgt u daarmee gratis toegang tot het Empire State Building. U hoeft niet op een specifieke datum te gaan, maar u moet wel een tijdstip reserveren om naar de toren te gaan. Op de meeste dagen kunt u tot een dag van tevoren reserveren. De kortingskaart moet wel geldig zijn, uiteraard.

Het Empire State Building is heel goed ‘s avonds te bezichtigen – beter dan Top of the Rock, aangezien Central Park niet verlicht is. Heeft u een New York CityPASS of de exclusieve dag- en avondtickets dan kunt u het Empire State Building overdag bezoeken en ‘s avonds nog een keertje terugkomen. Een mogelijkheid die u met een los kaartje niet heeft!

Wat is de betekenis van de verlichting van het Empire State Building?

Het Empire State Building heeft LED-schijnwerpers die het gebouw in maar liefst twaalf miljoen verschillende kleurcombinaties kunnen verlichten! De kleur van de toren wordt aangepast bij speciale gelegenheden en feestdagen. Op een normale dag zult u het Empire State Building wit verlicht aantreffen. Op Independence Day is de toren rood, wit en blauw gekleurd. Door deze aanpassingen is iedere keer dat u het gebouw ziet een unieke ervaring.

Erics Tip: “Zelf vind ik Summit spectaculairder dan het Empire State Building, maar als het uw eerste keer in New York is dan moet u toch echt wel even naar het Empire State Building. Wilt u meerdere attracties gaan bezichtigen, schaf dan een kortingspas aan. Dat scheelt niet alleen geld, maar ook tijd! Voordat u naar buiten gaat naar het observatiedek, komt u langs verschillende tentoonstellingen en experiences. Dit is goed om in gedachten te houden bij het plannen van uw bezoek.”

Praktische Informatie

  • Locatie: De hoofdingang is op 34th Street tussen 5th en 6th Avenue
  • Openingstijden: 09.00 - 00.00 uur
    • De laatste lift gaat 45 minuten voor sluitingstijd naar boven

Hoeveel kost het om naar de top van het Empire State Building te gaan?

U kunt zowel de 86e als de 102e verdieping van het Empire State Building bezoeken. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 46. Waarschijnlijk is een voordeelpas voordeliger voor u.

Wat is de beste tijd om het Empire State Building te bezoeken?

De beste tijd om het Empire State Building te bezoeken is 's avonds, wanneer u de verlichte stad te zien krijgt. Hoe later u gaat, hoe minder mensen er waarschijnlijk zijn. Lees mijn tips hier.

Wat zit er in het Empire State Building?

Als u het Empire State Building bezoekt, kunt u de Art Deco lobby en speciale tentoonstellingen zien op de 2de en 80ste verdieping, terwijl de observatiedekken zich op de 86ste en 102de verdieping bevinden. Lees hier meer.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets