Empire State Building Tickets

Koop tickets nu
Empire State Building Tickets

Het kopen van Empire State Building tickets voor u naar New York gaat, bespaart u tijd. Het Empire State Building is een van de bekendste gebouwen in New York en niet zonder reden: vanaf de 86ste verdieping heeft u een geweldig uitzicht over de stad. Als het uw eerste keer is in New York moet dit zeker op uw to-do-list staan! Wanneer u tickets koopt, kunt u kiezen uit standaard tickets of express tickets. U kunt ook een kortingspas kopen (zie hieronder) voor gratis toegang. Als u de 102e verdieping wilt bezoeken, kunt u de tickets ter plaatse upgraden.

Koop hier uw tickets voor het Empire State Building

Erics Tip: Nadat u tickets heeft besteld, ontvangt u een voucher die u kunt printen of op uw telefoon kunt laten zien bij de ingang van het Empire State Building. De ingang bevindt zich op 20 West 34th Street.

Empire State Building Tickets - Uitzicht Uptown Manhattan Empire State Building Tickets - Uitzicht Downtown Manhattan

Wanneer kan ik het beste naar het Empire State Building gaan?

Het Empire State Building is 365 dagen per jaar geopend, ongeacht het weer. Het is open van acht uur ‘s morgens tot twee uur ‘s nachts, maar de laatste lift gaat om 1.15 uur naar boven. Het is slim om van te voren even het zicht te checken. Is het een minder heldere dag, wacht dan tot de zichtbaarheid verbeterd is. Wilt u de ergste drukte vermijden, ga dan vóór 10.00 uur of na 21.00 uur.

Wat beter dan het Empire State Building bezoeken? Het Empire State Building twee keer bezoeken! Bezoek het observatiedek op de 86ste verdieping tussen 8.00 en 21.00 uur en kom op dezelfde dag nog een keer terug tussen 21.00 en 2.00 uur met de voordelige dag- en avondtickets. Hiermee heeft u de mogelijkheid om het uitzicht te bewonderen bij daglicht én in de avond, met rondom alle sprankelende lichtjes van de stad.

Koop de Empire State Building Dag- en Avondtickets hier

Heeft u een New York CityPASS? Dan zijn beide bezoeken bij de pas inbegrepen.

Als ik online kaartjes koop, kan ik dan komen wanneer ik wil?

Ja. Als u online tickets koopt, dan kunt u het gebouw in wanneer u dat wilt. U moet wel een datum opgeven bij het bestellen, maar u zult zien dat de datum niets uitmaakt bij het inwisselen van de voucher. U hoeft deze dus niet om te wisselen voor een met een andere datum; u levert hem gewoon zo in.

U heeft trouwens ook de mogelijkheid om een Express Pass te kopen. Dat kost u dan net wat meer, maar u krijgt wel voorrang in zowel de rij voor de kaartjes als de rij voor de security. Zelf zou ik hier alleen voor kiezen als ik niet zoveel tijd heb en snel en gemakkelijk toegang wil tot het Empire State Building.

Empire State Building Tickets Observation Deck Empire State Building Tickets Times Square

Zijn er mogelijkheden om korting te krijgen op de toegangsprijs?

Ja! Als u een New York Pass, een Explorer Pass of een New York CityPASS koopt, krijgt u daarmee gratis toegang tot het Empire State Building. In dit geval hoeft u al helemaal geen rekening met data te houden of te reserveren. De kortingskaart moet wel geldig zijn, uiteraard.

Het Empire State Building is heel goed ‘s avonds te bezichtigen – beter dan Top of the Rock, aangezien Central Park niet verlicht is. Heeft u een New York CityPASS of de exclusieve dag- en avondtickets dan kunt u het Empire State Building overdag bezoeken en ‘s avonds nog een keertje terugkomen. Een mogelijkheid die u met een los kaartje niet heeft! Als het uw eerste bezoek is, dan is het leuk om de audiotour te doen. Deze krijgt u er gratis bij.

86ste Verdieping Express Pass met STATE Grill and Bar diner

Omzeil de wachtrij met dit Empire State Building express ticket voor de 86ste verdieping. De Express Pass geeft u voorrang om het platform te bezoeken. Na uw bezoek aan het observatiedek gaat u naar STATE Grill and Bar, een restaurant op de begane ground waar u kunt genieten van een driegangendiner.

Koop uw Express Pass voor de 86ste verdieping met diner hier

Uniek: VIP Sunrise Experience

Een unieke ervaring op het Empire State Building: bezoek het gebouw om de zonsopkomst te zien, vóór het zijn deuren opent voor het gewone publiek. In de vroege ochtend neemt u de lift omhoog naar het observatiedek op de 86e verdieping en ziet u de zon over New York opkomen. Deze bijzondere ervaring is slechts weggelegd voor 100 mensen per dag, op geselecteerde data. Boek dus ruim op tijd!

Koop uw Empire State Building sunrise tickets hier

Empire State Building Tickets - Zonsopkomst East River Empire State Building Tickets - Flatiron Uitzicht

Wat is de betekenis van de verlichting van het Empire State Building?

Het Empire State Building heeft LED-schijnwerpers die het gebouw in maar liefst twaalf miljoen verschillende kleurcombinaties kunnen verlichten! De kleur van de toren wordt aangepast bij speciale gelegenheden en feestdagen. Op een normale dag zult u het Empire State Building wit verlicht aantreffen. Op Independence Day is de toren rood, wit en blauw gekleurd. Door deze aanpassingen is iedere keer dat u het gebouw ziet een unieke ervaring.

Erics Tip: Zelf vind ik Top of the Rock interessanter dan het Empire State Building, maar als het uw eerste keer in New York is dan moet u er toch echt wel even heen. Wilt u meerdere attracties gaan bezichtigen, schaf dan een kortingspas aan. Dat scheelt niet alleen geld, maar ook tijd! En mocht u toevallig het plan hebben een huwelijksaanzoek te doen op het Empire State Building, kies dan bij voorkeur voor een donderdag, vrijdag of zaterdag; dan staat er vanaf 22.00 uur een saxofonist te spelen.

Praktische Informatie

  • Locatie: De hoofdingang is op 34th Street tussen 5th en 6th Avenue
  • Openingstijden: dagelijks (ook op feestdagen) van 8.00 tot 2.00 uur ’s nachts. De laatste lift gaat om 1.15 uur naar boven.

Hoeveel kost het om naar de top van het Empire State Building te gaan?

U kunt zowel de 86e als de 102e verdieping van het Empire State Building bezoeken. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 40. Waarschijnlijk is een voordeelpas voordeliger voor u.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets