Brooklyn Nets Tickets Kopen 2024 – 2025

Brooklyn Nets Tickets Kopen

Brooklyn Nets tickets kunt u makkelijk online kopen voor u naar New York gaat. Het is erg leuk om een basketbalwedstrijd mee te maken in New York, zelfs als u niet van sport houdt. Tickets zijn ook relatief goedkoop, dus het is zeker de moeite waard om in uw planning op te nemen.
De Brooklyn Nets spelen in een grote indoor arena in Brooklyn, het Barclays Center. Het NBA basketbalseizoen loopt van oktober tot april. Het andere New Yorkse team is de New York Knicks. De Nets en New York Knicks zijn grote rivalen, aangezien beide teams New York als thuisstad hebben.

Tickets voor het 2024 - 2025 seizoen zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u op de dag dat de tickets beschikbaar komen.

Koop uw Brooklyn Nets tickets hier

Contents

Koop Brooklyn Nets tickets

Koop Brooklyn Nets tickets door hier het speelschema te bekijken en te zoeken naar de datum waarop u naar een basketbalwedstrijd zou willen gaan of kijk in de tabel hieronder. U kunt de tickets betalen met iDeal of een creditcard, u ontvangt de tickets per mail. De tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. Het is niet mogelijk om deze mobiele tickets te printen. U ontvangt gegarandeerd echte tickets en ze worden altijd op tijd verzonden.

De kaarten op deze website zijn van seizoenkaarthouders die niet bij de wedstrijd kunnen zijn, dat verklaart de lage prijzen. Soms kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn, in dat geval is de Brooklyn Nets wedstrijd uitverkocht.

Als u in New York bent, maar geen tickets voor een wedstrijd van de Brooklyn Nets kunt krijgen, kijk dan of de New York Knicks spelen.

Brooklyn Nets Tickets Kopen - Wedstrijd Brooklyn Nets Tickets Kopen - Show

Waar moet ik zitten bij een basketbalwedstrijd in Barclays Center?

U kunt in het Barclays Center het beste zo dicht mogelijk bij het veld zitten, maar deze stoelen zijn het duurst. Het spel is ook nog goed te volgen als u niet zo dicht bij het veld zit, het is belangrijker om aan de zijkanten te zitten dan vlakbij het veld. In het overzicht hieronder ziet u bij welke stoelen u de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft, vakken 207, 209, 223 en 225 zijn ideaal. Goed om te weten: hoe lager het rijnummer, hoe dichter u bij het veld zit. Rij 1 is dus beter dan rij 20.

Koop uw Brooklyn Nets tickets hier

Tickets voor het 2024 - 2025 seizoen zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u op de dag dat de tickets beschikbaar komen.

Brooklyn Nets Tickets Kopen - Barclays Center Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij het Barclays Center?

Het Barclays Center is erg makkelijk te bereiken, laat u zich niet afschrikken door de locatie in Brooklyn. De metro is de eenvoudigste manier om naar het Barclays Center te reizen. U kunt metrolijnen 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q en R naar Atlantic Avenue – Barclays Center nemen. U staat dan direct voor de ingang van het stadion. De reis duurt zo’n 22 minuten vanaf Grand Central Station.

Wanneer moet ik bij het stadion zijn?

Ik raad u aan om een half uur tot een uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn.

Hoe kom ik terug in Manhattan?

Neem na de wedstrijd de metro om terug naar Manhattan te reizen. Dit is de makkelijkste en snelste manier. Het is ook veilig om met de metro terug naar Manhattan te gaan, want er reizen duizenden Nets fans met u mee.

Kijk hieronder voor een lijst met data en boek meteen!

Brooklyn Nets Tickets Kopen - Barclays Center

Hoeveel kost een ticket voor de Brooklyn Nets?

Tickets voor de Brooklyn Nets zijn beschikbaar vanaf .

Waar spelen de Brooklyn Nets?

De Brooklyn Nets spelen in het Barclays Center. Bekijk op mijn plattegrond waar in het stadion u het best kunt zitten.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets