Erics New York Download de gratis app in de App Store
App storeGoogle play
Brooklyn Nets Tickets Kopen

Brooklyn Nets Tickets Kopen

Koop tickets nu
Brooklyn Nets Tickets Kopen
Vanaf $ 95,00

Brooklyn Nets tickets kunt u makkelijk online kopen voor u naar New York gaat. Het is erg leuk om een basketbalwedstrijd mee te maken in New York, zelfs als u niet van sport houdt. Tickets zijn ook relatief goedkoop, dus het is zeker de moeite waard om in uw planning op te nemen.

De Brooklyn Nets spelen in een grote indoor arena in Brooklyn, het Barclays Center. Het basketbalseizoen loopt van oktober tot april. Als u in New York bent, maar geen tickets voor een wedstrijd van de Brooklyn Nets kunt krijgen, kijk dan of de New York Knicks spelen. De Brooklyn Nets en New York Knicks zijn grote rivalen, aangezien beide teams New York als thuisstad hebben.

Tickets voor het seizoen 2019-2020 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een mailtje ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl en ik laat het weten zodra de kaartjes beschikbaar zijn, zodat u direct tickets kunt kopen!

Koop Brooklyn Nets tickets

Koop Brooklyn Nets tickets door hier het speelschema te bekijken en te zoeken naar de datum waarop u naar een basketbalwedstrijd zou willen gaan of kijk in de tabel hieronder. De tickets kunnen worden betaald per creditcard en worden per e-mail of post naar u opgestuurd. U kunt de tickets ook gratis ophalen in New York. Als u de tickets niet kunt printen, kunt u ook langs het kantoor in New York gaan, dit ligt vlakbij Times Square.

Het kiezen voor e-tickets is de snelste optie. Voor alle andere tickets is ophalen in New York het beste. Met beide opties bespaart u verzendkosten, ik raad u dan ook aan één van deze opties te kiezen. Uw tickets zijn 100% gegarandeerd echt en worden op tijd geleverd.

De tickets zijn goedkoop, omdat ze van seizoenkaarthouders zijn die niet naar de wedstrijd kunnen. Als de Brooklyn Nets wedstrijd is uitverkocht, zijn de tickets duurder dan waarvoor ze ooit gekocht zijn.

Brooklyn Nets Tickets Kopen - Wedstrijd Brooklyn Nets Tickets Kopen - Show

Waar moet ik zitten bij een basketbalwedstrijd in Barclays Center?

U kunt in het Barclays Center het beste zo dicht mogelijk bij het veld zitten, maar deze stoelen zijn het duurst. Het spel is ook nog goed te volgen als u niet zo dicht bij het veld zit, het is belangrijker om aan de zijkanten te zitten dan vlakbij het veld. In het overzicht hieronder ziet u bij welke stoelen u de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft, vakken 207, 209, 223 en 225 zijn ideaal. Goed om te weten: hoe lager het rijnummer, hoe dichter u bij het veld zit. Rij 1 is dus beter dan rij 20.

Koop uw Brooklyn Nets tickets hier

Brooklyn Nets - Barclays Center plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij het Barclays Center?

Het Barclays Center is erg makkelijk te bereiken, laat u zich niet afschrikken door de locatie in Brooklyn. De metro is de eenvoudigste manier om naar het Barclays Center te reizen. U kunt metrolijnen 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q en R naar Atlantic Avenue – Barclays Center nemen. U staat dan direct voor de ingang van het stadion. De reis duurt zo’n 22 minuten vanaf Grand Central Station.

Wanneer moet ik bij het stadion zijn?

Ik raad u aan om een half uur tot een uur voor de wedstrijd aanwezig te zijn.

Hoe kom ik terug in Manhattan?

Neem na de wedstrijd de metro om terug naar Manhattan te reizen. Dit is de makkelijkste en snelste manier. Het is ook veilig om met de metro terug naar Manhattan te gaan, want er reizen duizenden Nets fans met u mee.

Kijk hieronder voor een lijst met data en boek meteen!

18okt
Vr - Starttijd: 19:30 | Basketbal, Sport | Vanaf $95.00

* De laagste prijs voor dit evenement is (o.a.) gevonden op vr 18 oktober 2019 19:30

Brooklyn Nets Tickets Kopen - Barclays Center

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets