Helikoptervluchten in New York

Koop tickets nu
Helikoptervluchten in New York

Een helikoptervlucht in New York is een geweldige, once in a lifetime ervaring. Om nog maar te zwijgen over het geweldige uitzicht op Manhattan! Ja, misschien is het niet heel goedkoop, maar vanaf ongeveer € 191 (als u vooraf boekt) heeft u al een helikoptervlucht van 12 minuten. Zie de beroemde bezienswaardigheden van New York vanuit de lucht. U ziet het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, het zilverkleurige art-deco van het Chrysler Building en het uitgestrekte Central Park.

Boek uw helikoptervlucht hier

Contents

Welke helikoptervlucht moet u kiezen?

Erics Tip: Er zijn een aantal verschillende helikoptervluchten waaruit u kunt kiezen. Persoonlijk heb ik er meer dan 25 gedaan en vond ik ze allemaal het geld meer dan waard. De laatste die ik heb gedaan was in maart 2024, de 15 minuten vlucht (zie hier). 15 minuten lijkt niet lang, maar u ziet alle belangrijke plekken en het is een geweldige ervaring. Als ik moet kiezen zou ik voor de 15 of 18 minuten durende vlucht gaan. De prijs-kwaliteitverhouding is van deze twee het beste. Mocht geld geen rol spelen, dan zou ik zeker voor de 25 minuten durende ‘Grand Island’ gaan! Boek altijd vooruit, vaak is dit goedkoper dan op de dag zelf. Of geef deze onvergetelijke ervaring cadeau aan uw partner.

Speciale helikoptervluchten

Wilt u iets extra speciaals doen? Kies dan voor de Avond Helikoptervlucht. Tijdens deze vlucht geniet u van het uitzicht op de stad met alle schitterende lichtjes. De avond helikoptervlucht is vooral een aanrader voor mensen die al een normale helikoptervlucht over New York hebben gedaan en echt een andere, unieke ervaring willen opdoen.

Er zijn ook goedkope helikoptervluchten over New York beschikbaar. Deze vertrekken vanaf een heliport buiten New York, op korte rijafstand van Manhattan.

Voor een meer persoonlijke vliegervaring boekt u een privé helikoptervlucht in New York. Terwijl u alle iconische monumenten van de stad ziet, voegt uw eigen privépiloot een vleugje luxe toe, perfect voor een speciale gelegenheid.

Helikoptervluchten in New York - Vrijheidsbeeld Helikoptervluchten in New York - Vliegen over de Hudson

Aanvullende Informatie

Belangrijk! Nadat u uw vlucht heeft geboekt, moet u contact opnemen met de touroperator om de exacte datum en het tijdstip van uw boeking te bevestigen. Zodra u online heeft geboekt, ontvangt u een voucher per e-mail met daarin alle contactinformatie van de operator. Ik adviseer u om minstens twee weken van tevoren contact met ze op te nemen. Als u binnen twee weken voordat u wilt vliegen boekt, neem dan meteen contact op met de operator om de tijd en datum te bevestigen. Hoe eerder u uw boeking bevestigt, hoe meer tijdstippen er nog beschikbaar zijn.

Als uw plannen bij aankomst in New York veranderen en u uw helikoptervlucht wilt omboeken, kunt u dat doen door contact op te nemen met de touroperator.
Klik hier om te zien welke routes de helikopters vliegen.

Praktische Informatie

Na het boeken van de tour ontvangt u een voucher per e-mail. U kunt de voucher uitprinten en als ticket voor de tour gebruiken, of laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Duur: variabel
  • Vertrekpunt: Downtown Heliport op Pier 6
  • Vertrektijd: variabel
  • Zorg dat u er tenminste 30 minuten voor vertrek bent
  • Er passen maximaal 6 passagiers in een helikopter
  • Let op: er zijn geen vluchten meer op zondag. Hierdoor zijn de andere dagen sneller volgeboekt, dus reserveer uw plaatsen voor vertrek.

Een uitgebreid aanbod van helikoptervluchten in New York vindt u hier

Helikoptervluchten in New York - Vrijheidsbeeld & Downtown Helikoptervluchten in New York - Uitzicht op Central Park

Wat is de beste helikoptervlucht in New York?

Ik heb zelf meer dan 20 helikoptervluchten gemaakt en ik vond ze allemaal het geld absoluut waard. Als ik moest kiezen, zou ik voor een van deze tours gaan.

Hoeveel kost een helikoptervlucht in New York?

Helikoptervluchten in New York zijn beschikbaar vanaf € 191 als u vooraf hier boekt.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets