Weekend deal: tot 50% extra korting op de Flex en Day Pass! Gebruik de kortingscode!
Klik en bestel vandaag de New York Flex Pass hier!
Klik en bestel vandaag de New York Day Pass hier!

Menu
Woodbury Common Premium Outlet Center in New York

Woodbury Common Premium Outlet Center in New York

Koop tickets nu
Woodbury Common Premium Outlet Center in New York

Woodbury Common is een van de beste outlets in New York. Het ligt iets buiten Manhattan en u vindt er 220 winkels vol met te gekke kortingen! De bussen vertrekken ’s ochtends en met de gegarandeerde vaste plaatsen in de bus hoeft u zich alleen druk te maken over het afwerken van uw wensenlijst.

Boek uw bustickets voor Woodbury Common Outlets hier

Designer en Betaalbare Merken

In Woodbury Common lopen de kortingen uiteen van 25 tot 65 procent op de reguliere verkoopprijzen. Ook het ‘2 halen, 1 betalen’ principe wordt volop toegepast. En niet in de minste winkels. Jimmy Choo, Dior, Gucci, Burberry, Chloé en Balenciaga zijn een kleine selectie uit het hoogste segment. Het middensegment biedt onder andere J. Crew, American Eagle Outfitters, Banana Republic, Ralph Lauren, American Apparel, Lacoste, Superdry en Tommy Hilfiger.

Woodbury Common Premium Outlet Center in New York - Gucci Woodbury Common Premium Outlet Center in New York - Michael Kors

Shop ’til you drop!

Woodbury Common zelf is mooi gelegen tussen groene heuvels, wat een beetje het idee geeft dat u in Zwitserland aan het winkelen bent. De winkels zijn gevestigd in witte, houten huisjes die aan pleintjes en straten liggen. Denk aan Batavia Stad in Lelystad, maar dan vijf keer zo groot. De winkels zien er ook van binnen mooi uit (geen tl-verlichting en graaibakken zoals in sommige outlets) en de sfeer is prettig – niemand zal een kledingstuk uit uw handen trekken. In de bus ontvangt u een plattegrond, zodat u geen winkel overslaat. Het kan voorkomen dat er voor een winkel een korte rij staat, omdat het binnen te druk is. In de lunchruimte is gratis wifi beschikbaar, zodat u het thuisfront kunt informeren over uw aankopen.

Er is een ‘VIP Coupon Book’ beschikbaar voor nog meer kortingen, dit kost normaal $ 10. Bij deze tour is echter een voucher inbegrepen waarmee u het boekje gratis kunt afhalen. Wees u er van bewust dat u in de meeste winkels niet kunt ruilen, dus controleer of kledingstukken goed passen en geen gebreken vertonen. Verder: shop ‘til you drop, want Woodbury Common Premium Outlets is de perfecte manier om voor een zacht prijsje mooie designerstukken uit New York mee terug te nemen.

Uitgeshopt? De bus die u weer terugbrengt naar New York City is makkelijk te vinden. Dankzij de vooraf geboekte stoelen hoeft u zich geen zorgen te maken dat u geen plek hebt in de bus. En in zo’n anderhalf uur staat u weer in hartje Manhattan!

Erics Tip: Bekijk de plattegrond en de lijst van alle winkels voor vertrek. Plan vooruit, zodat u de tijd in de outlet optimaal kunt gebruiken. Het is ook slim om een tas of koffer mee te nemen voor uw aankopen.

Woodbury Common Premium Outlet Center in New York - Winkels Woodbury Common - Welcome Center

Praktische Informatie

U kunt kiezen uit verschillende vertrekplaatsen en -tijden en uit verschillende tijden waarop u weer teruggaat naar Manhattan. Na het boeken van de tour ontvangt u een voucher per e-mail. U kunt de voucher uitprinten en als ticket voor de tour gebruiken, of als mobiel ticket laten zien op uw smartphone.

  • Vertrektijden: 8.30, 9.30, 11.30 uur
  • Vertrekpunt: ROW NYC Hotel en op aanvraag Hotel Pennsylvania of Lexington Hotel
  • Retourtijden: flexibel, u kiest een retourtijd bij het boeken
  • Retourpunt: ROW NYC Hotel

Koop uw tickets voor de Woodbury Common Outlets hier

Weet u nog niet hoeveel tijd u in Woodbury Common kwijt zult zijn? Boek dan deze bustour naar Woodbury Common.

Woodbury shuttle vanaf uw hotel

Als u liever bij uw hotel opgehaald wilt worden, dan is deze shuttle naar Woodbury Common iets voor u. Ga lekker zitten en geniet van het uitzicht onderweg naar het Outlet Center. U reist met een klein gezelschap in een luxe minibus. U heeft 6 uur om te shoppen, daarna wordt u weer opgehaald met de bus en bij uw hotel afgezet.

Boek de Woodbury shuttle vanaf uw hotel hier

Woodbury Common vanuit Brooklyn

Als u in Brooklyn verblijft, kan het nogal wat gedoe zijn om eerst naar Midtown Manhattan te reizen om van de shuttleservice gebruik te kunnen maken. Gelukkig is er nog een andere optie: heen en weer met deze bus vanuit Brooklyn naar Woodbury! Er zijn drie haltes in Brooklyn, waarvan eentje vlakbij de Brooklyn Bridge.

Boek de shuttle van Brooklyn naar Woodbury Common hier

Woodbury Common Premium Outlet Center in New York - Winkelen

Misschien vindt u dit ook interessant:

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets