Woodbury Common Premium Outlet Center in New York

Koop tickets nu
Woodbury Common Premium Outlet Center in New York

Woodbury Common is een van de beste outlets in New York. Het ligt iets buiten Manhattan en u vindt er 220 winkels vol met te gekke kortingen! De bussen vertrekken ‘s ochtends en met de gegarandeerde vaste plaatsen in de bus hoeft u zich alleen druk te maken over het afwerken van uw wensenlijst.

Boek uw bustickets voor Woodbury Common Outlets hier

Designer en Betaalbare Merken

In Woodbury Common lopen de kortingen uiteen van 25 tot 65 procent op de reguliere verkoopprijzen. Ook het ‘2 halen, 1 betalen’ principe wordt volop toegepast. En niet in de minste winkels. Jimmy Choo, Dior, Gucci, Burberry, Chloé en Balenciaga zijn een kleine selectie uit het hoogste segment. Het middensegment biedt onder andere J. Crew, American Eagle Outfitters, Banana Republic, Ralph Lauren, American Apparel, Lacoste, Superdry en Tommy Hilfiger.

Shop ’til you drop!

Woodbury Common zelf is mooi gelegen tussen groene heuvels, wat een beetje het idee geeft dat u in Zwitserland aan het winkelen bent. De winkels zijn gevestigd in witte, houten huisjes die aan pleintjes en straten liggen. Denk aan Batavia Stad in Lelystad, maar dan vijf keer zo groot. De winkels zien er ook van binnen mooi uit (geen tl-verlichting en graaibakken zoals in sommige outlets) en de sfeer is prettig – niemand zal een kledingstuk uit uw handen trekken. Het kan voorkomen dat er voor een winkel een korte rij staat, omdat het binnen te druk is. Er is gratis wifi beschikbaar, zodat u het thuisfront kunt informeren over uw aankopen.

Er is een ‘VIP Coupon Book’ beschikbaar voor nog meer kortingen, deze kunt u downloaden bij de informatiebalie. Wees u er van bewust dat u in de meeste winkels niet kunt ruilen, dus controleer of kledingstukken goed passen en geen gebreken vertonen. Verder: shop ‘til you drop, want Woodbury Common Premium Outlets is de perfecte manier om voor een zacht prijsje mooie designerstukken uit New York mee terug te nemen.

Uitgeshopt? De bus die u weer terugbrengt naar New York City is makkelijk te vinden. Dankzij de vooraf geboekte stoelen hoeft u zich geen zorgen te maken dat u geen plek hebt in de bus. En in zo’n anderhalf uur staat u weer in hartje Manhattan!

Erics Tip: Bekijk de plattegrond en de lijst van alle winkels voor vertrek. Plan vooruit, zodat u de tijd in de outlet optimaal kunt gebruiken. Het is ook slim om een tas of koffer mee te nemen voor uw aankopen.

Praktische Informatie

U kunt kiezen uit verschillende vertrekplaatsen en -tijden en uit verschillende tijden waarop u weer teruggaat naar Manhattan. Na het boeken van de tour ontvangt u een voucher per e-mail. U kunt de voucher uitprinten en als ticket voor de tour gebruiken, of als mobiel ticket laten zien op uw smartphone.

  • Vertrektijden: 8.30, 9.30, 10.30 uur
  • Vertrekpunt: McDonald’s 51st Street (1651 Broadway & 51st Street)
  • Retourtijden: flexibel, u kiest een retourtijd bij het boeken

Koop uw tickets voor de Woodbury Common Outlets hier

Woodbury Privé Transfer

Deze privé retourtransfer brengt u van uw hotel naar Woodbury Common. De chauffeur haalt uw groep (maximaal 6 reizigers) op bij een locatie van uw keuze en neemt u mee op een luxe rit naar de outlet, waar u uw dag kunt doorbrengen met het vinden van koopjes. Wanneer u klaar bent met winkelen, brengt de chauffeur u terug naar uw hotel.

Boek hier uw Woodbury Privé Transfer met hotel pick up

Misschien vindt u dit ook interessant:

Hoe kom ik bij de Woodbury outlets vanaf NYC?

Een bus nemen vanuit Manhattan is de gemakkelijkste en handigste manier om Woodbury Common te bereiken. Koop uw buskaartje met gegarandeerd gereserveerde zitplaatsen op mijn site.

Hoe ver is Woodbury Common vanaf New York City?

Woodbury Common is ongeveer 1,5 uur rijden vanaf Manhattan.

Welke winkels zijn er in Woodbury Common outlet?

Woodbury Common heeft veel populaire (designer) merk winkels: Michael Kors, Jimmy Choo, Gucci, Burberry, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en nog veel meer. Lees hier meer.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief