Weekend deal: tot 50% extra korting op de Flex en Day Pass! Gebruik de kortingscode!
Klik en bestel vandaag de New York Flex Pass hier!
Klik en bestel vandaag de New York Day Pass hier!

Menu
Harry Potter and the Cursed Child op Broadway Tickets

Harry Potter and the Cursed Child op Broadway Tickets

Harry Potter op Broadway Tickets

Harry Potter and the Cursed Child op Broadway tickets kunt u eenvoudig online kopen voor vertrek. Ik raad u aan om uw theatertickets te kopen voor u naar New York gaat, om tijd en geld te besparen. Harry Potter and the Cursed Child is een van de populairste Broadwayshows en speelt in het Lyric Theatre. De show is het vervolg op de razend populaire serie boeken en films over tovenaarsleerling Harry. Schrijfster J.K. Rowling, die ook verantwoordelijk is voor de Harry Potter-boeken, schreef mee aan het script van de musical. Dit script is na de première in Londen uitgebracht in boekvorm, en wordt daarmee gezien als het onofficiële achtste deel van de boekenreeks.

Koop uw kaartjes voor Harry Potter hier

De nieuwe generatie Potters

Het verhaal gaat verder negentien jaar na het einde van het laatste boek, wanneer Harry, Ron en Hermelien volwassen zijn. Harry werkt voor het Ministerie van Toverkunst en is getrouwd met Ginny Wemel. Ze hebben drie kinderen, James Sirius, Albus Severus en Lily Luna. Albus is voorbestemd om in de voetsporen van zijn vader te treden. Hij begint aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, waar hij worstelt met zijn rol als opvolger. Geesten uit het verleden komen terug en zowel Harry als Albus komt erachter dat het kwaad soms uit onverwachte hoek komt. Harry Potter op Broadway is zo’n lange show dat het bestaat uit twee delen, die beide ongeveer 2,5 uur duren en op dezelfde dag bezocht kunnen worden. Echte Harry Potter-fans mogen deze voorstelling zeker niet missen!

Harry Potter op Broadway Tickets - Harry en Ginny Harry Potter op Broadway Tickets - De Nieuwe Generatie

Hoe koop ik Harry Potter op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor Harry Potter hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met creditcard of PayPal

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Erics Tip: Ik ben geen Harry Potter-fan, maar onder andere de indrukwekkende special effects bij deze voorstellingen maakten dat ik ze toch geweldig vond! Voor aanvang ontvangt u een boekje met een begrippenlijst en samenvatting van de voorgaande Harry Potter-verhalen. Als u de verhalen niet kent, of uw geheugen wat moet worden opgefrist, zorg dan dat u op tijd aanwezig bent om dit door te lezen. U kunt dan moeiteloos instromen!

Informatie over de voorstelling

  • Aanbevolen voor 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 15 jaar moeten begeleid worden door een ouder.
  • Duur: deel I: 2 uur en 40 minuten, deel II: 2 uur en 35 minuten
  • Locatie: Lyric Theatre, 213 West 42nd Street

Koop uw kaartjes voor Harry Potter hier

Liever een andere musical dan Harry Potter?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Harry Potter op Broadway Tickets - Op Hogwarts Harry Potter op Broadway Tickets - Discussie

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets