Harry Potter and the Cursed Child op Broadway Tickets

Harry Potter and the Cursed Child op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Harry Potter and the Cursed Child op Broadway tickets kunt u eenvoudig online kopen voor vertrek. Ik raad u aan om uw theatertickets te kopen voor u naar New York gaat, om tijd en geld te besparen. Harry Potter and the Cursed Child is een van de populairste Broadwayshows en speelt in het Lyric Theatre.

Koop uw kaartjes voor Harry Potter op Broadway hier

Let op: de getoonde prijs is voor twee voorstellingen, een geweldige deal!

Harry Potter op Broadway

De show is het vervolg op de razend populaire serie boeken en films over tovenaarsleerling Harry. Schrijfster J.K. Rowling, die ook verantwoordelijk is voor de Harry Potter-boeken, schreef mee aan het script van de musical. Dit script is na de première in Londen uitgebracht in boekvorm, en wordt daarmee gezien als het onofficiële achtste deel van de boekenreeks.

De nieuwe generatie Potters

Het verhaal gaat verder negentien jaar na het einde van het laatste boek, wanneer Harry, Ron en Hermelien volwassen zijn. Harry werkt voor het Ministerie van Toverkunst en is getrouwd met Ginny Wemel. Ze hebben drie kinderen, James Sirius, Albus Severus en Lily Luna. Albus is voorbestemd om in de voetsporen van zijn vader te treden. Hij begint aan Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, waar hij worstelt met zijn rol als opvolger. Geesten uit het verleden komen terug en zowel Harry als Albus komt erachter dat het kwaad soms uit onverwachte hoek komt. Harry Potter op Broadway is zo’n lange show dat het bestaat uit twee delen, die beide ongeveer 2,5 uur duren en op dezelfde dag bezocht kunnen worden. Echte Harry Potter-fans mogen deze voorstelling zeker niet missen!

Harry Potter and the Cursed Child op Broadway Tickets - Op Hogwarts Harry Potter and the Cursed Child op Broadway Tickets - De Nieuwe Generatie

Hoe koop ik Harry Potter op Broadway tickets?

Harry Potter tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de eerste show start opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs. U krijgt dan tickets voor zowel deel een als deel twee.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

LET OP: Deze voorstelling bestaat uit twee delen. U hoeft maar 1 ticket te bestellen. Met dit ticket kunt u naar beide delen van de voorstelling. Dit is het speelschema:

 • Als u tickets koopt voor woensdag om 14.00 uur, wordt deel twee op dezelfde dag om 19.30 uur gespeeld
 • Als u tickets koopt voor zaterdag om 14.00 uur, wordt deel twee op dezelfde dag om 19.30 uur gespeeld
 • Als u tickets koopt voor zondag om 14.00 uur, wordt deel twee op dezelfde dag om 19.30 uur gespeeld
 • Als u tickets koopt voor donderdag om 19.30 uur, wordt deel twee op vrijdag om 19.30 uur gespeeld.
Koop uw kaartjes voor Harry Potter op Broadway hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
 • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van twaalf personen of meer.

Erics Tip: Ik ben geen Harry Potter-fan, maar onder andere de indrukwekkende special effects bij deze voorstellingen maakten dat ik ze toch geweldig vond! Voor aanvang ontvangt u een boekje met een begrippenlijst en samenvatting van de voorgaande Harry Potter-verhalen. Als u de verhalen niet kent, of uw geheugen wat moet worden opgefrist, zorg dan dat u op tijd aanwezig bent om dit door te lezen. U kunt dan moeiteloos instromen!

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 15 jaar moeten begeleid worden door een ouder.
 • Duur: deel I: 2 uur en 40 minuten, deel II: 2 uur en 35 minuten
 • Locatie: Lyric Theatre, 213 West 42nd Street
 • voor de zaalplattegrond van het Lyric Theatre

Koop uw kaartjes voor Harry Potter op Broadway hier

Liever een andere musical dan Harry Potter?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor Harry Potter and the Cursed Child Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets