One World Observatory Tickets

Koop tickets nu
One World Observatory in New York

Met One World Observatory tickets kunt u het observatiedek op de 102de verdieping bezoeken in New York. Het observatiedek beschikt over drie verdiepingen, elk met een 360 graden uitzicht over New York. U kunt ook de 100ste en 101ste verdieping van het One World Observatory bezoeken.

Koop hier uw One World Observatory kaartjes

Bezoek het One World Observatory

Een bezoek aan het One World Observatory (voorheen de Freedom Tower genoemd) is zeker de moeite waard, u zult een onbeschrijfelijk uitzicht over de stad hebben. Het is het grootste gebouw op het westelijk halfrond. Wie wil er niet ‘on top of the world’ zijn? Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 36 voor volwassenen en € 30 voor kinderen.

Global Welcome Center

Nadat u door de security bent gegaan, komt u in het Global Welcome Center met een groot videoscherm waarop de bezoekers in tien verschillende talen worden begroet. In een ruimte genaamd Voices volgt u een video-installatie over de 48 bouwvakkers die hebben meegebouwd aan het One World. In de gang die Foundations heet, leert u meer feiten kennen over het gebouw.

Sky Pods

U bent nu klaar om de lift naar boven te nemen. De liften heten Sky Pods en kunnen elk vijftien mensen meenemen. De reis naar de 102de verdieping duurt maar een minuut. Tijdens de rit ziet u een fascinerende time-lapse-video van de ontwikkeling van de skyline van New York over de laatste jaren.

See Forever Theater

Na aankomst op de top krijgt u een twee minuten durende video te zien over New York in het See Forever Theater. Wanneer de video is afgelopen, gaat het scherm omhoog en krijgt u de grootste beloning… de New York skyline! U blijft de hele tijd binnen. Vergeet niet dat u bij het Empire State Building en Top of the Rock een observatiedek buiten kunt bezoeken.

One World Observatory Tickets - Uitzicht

100ste verdieping

Op de 100ste verdieping vindt u twee interactieve installaties waarbij u video’s kunt zien met de nieuwste technologie. U kunt misschien zelfs specifieke afbeeldingen van New York opvragen. Op dezelfde verdieping vindt u Sky Portal, een ronde schijf die real-time video’s laat zien van de straten van New York beneden. Ook de giftshop bevindt zich op deze verdieping.

101ste verdieping

Op de 101ste verdieping vindt u alle eetgelegenheden. Of u nu een snack wil, cocktails of een chic diner, er is voor ieder wat wils. Maar bereid u erop voor dat het niet goedkoop is.

Eric’s Tip: Het is altijd slim om uw tickets vooraf te bestellen, dit scheelt u ter plaatse namelijk tijd in de rij. U kunt de One World Observatory tickets zelfs nog kort van tevoren online bestellen, u krijgt namelijk een e-ticket dat niet geprint hoeft te worden. Hiermee heeft u maximale flexibiliteit en kunt u toch de lange ticketrij voor de deur overslaan!

Dagtour inclusief tickets voor het One World Observatory

Met deze tour bezoekt u veel bezienswaardigheden op één dag en slaat u de wachtrijen over. U bezoekt het Vrijheidsbeeld en Ellis Island, doet een tour langs het 9/11 Memorial en door Financial District en u eindigt in het One World Observatory met een gereserveerd ticket. Lees meer en koop tickets hier.

One World Observatory Tickets - Uitzicht Manhattan One World Observatory - Bar

Praktische informatie

U moet uw ticket printen of op uw smartphone laten zien als mobile ticket en vijftien minuten voor de tijd die op het ticket staat aanwezig zijn. Alle bezoekers gaan door een veiligheidscontrole. U kunt alleen een kleine tas meenemen, er zijn geen kluisjes.

 • Locatie: De hoofdingang is aan West Street (hoek West en Vesey Street).
 • Openingstijden:
  • 29 januari – 4 mei: 9.00 tot 21.00 uur
  • 5 mei – 7 september: 8.00 tot 22.00 uur
  • 8 september – 17 december: 9.00 tot 21.00 uur
  • 18 december – 3 januari 2021: 8.00 tot 22.00 uur
  • Aangepaste openingstijden op feestdagen
 • Kinderen onder de 5 mogen gratis naar binnen.

Koop hier uw One World Observatory kaartjes

One World Observatory - Freedom Tower

Misschien vindt u dit ook interessant:

Hoeveel kost het om One World Trade Center te bezoeken?

Tickets voor One World Observatory zijn verkrijgbaar vanaf € 36 voor volwassenen. Profiteer van skip the line bij uw online boeking.

Wat is de beste tijd om One World Observatory te bezoeken?

Ik raad aan om One World Observatory overdag te bezoeken omdat u dan een fantastisch 360 graden uitzicht heeft op New York en New Jersey.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets