One World Observatory Tickets

Koop tickets nu
One World Observatory in New York

Met One World Observatory tickets kunt u het observatiedek op de 102de verdieping bezoeken in New York. Het observatiedek beschikt over drie verdiepingen, elk met een 360 graden uitzicht over New York. U kunt ook de 100ste en 101ste verdieping van het One World Observatory bezoeken.

Koop hier uw One World Observatory kaartjes

Contents

Bezoek het One World Observatory

Er zijn twee soorten tickets voor One World Observatory. Als u zeker weet hoe laat u het observatiedek wilt bezoeken, kies dan voor de General Admission tickets, die ook het goedkoopst zijn. Als u niet zeker bent van uw planning of rekening wilt houden met het weer, kunt u de Flex Tickets kopen. Deze all-inclusive ticket geeft skip-the-line toegang, de Digital Skyline Guide (zie meer hieronder), en een $15 voucher voor een drankje of de gift shop. U kunt kiezen of u het observatiedek ‘s ochtends of ‘s middags wilt bezoeken en u kunt er heen gaan op een tijdstip dat u uitkomt.

Global Welcome Center

Nadat u door de security bent gegaan, komt u in het Global Welcome Center met een groot videoscherm waarop de bezoekers in tien verschillende talen worden begroet. In een ruimte genaamd Voices volgt u een video-installatie over de 48 bouwvakkers die hebben meegebouwd aan het One World. In de gang die Foundations heet, leert u meer feiten kennen over het gebouw.

Sky Pods

U bent nu klaar om de lift naar boven te nemen. De liften heten Sky Pods en kunnen elk vijftien mensen meenemen. De reis naar de 102de verdieping duurt maar een minuut. Tijdens de rit ziet u een fascinerende time-lapse-video van de ontwikkeling van de skyline van New York over de laatste jaren.

See Forever Theater

Na aankomst op de top krijgt u een twee minuten durende video te zien over New York in het See Forever Theater. Wanneer de video is afgelopen, gaat het scherm omhoog en krijgt u de grootste beloning… de New York skyline! U blijft de hele tijd binnen. Vergeet niet dat u bij het Empire State Building en Top of the Rock een observatiedek buiten kunt bezoeken.

Digital Skyline Guide

De Digital Skyline Guide is een iPad die u door de stad leidt; het scherm beweegt met u mee als u van raam naar raam gaat. U kunt een van de labels op de iPad aanraken en u vliegt er digitaal met de helikopter naartoe en hoort boeiende verhalen over elke bezienswaardigheid. Deze functie is ook inbegrepen in het Skip the Line Combination ticket, wat handig is als u niet veel tijd hebt en snel en gemakkelijk toegang wilt tot het One World Observatory.

One World Observatory Tickets - Uitzicht

100ste verdieping

Op de 100ste verdieping vindt u twee interactieve installaties waarbij u video’s kunt zien met de nieuwste technologie. U kunt misschien zelfs specifieke afbeeldingen van New York opvragen. Op dezelfde verdieping vindt u Sky Portal, een ronde schijf die real-time video’s laat zien van de straten van New York beneden. Ook de giftshop bevindt zich op deze verdieping.

101ste verdieping

Op de 101ste verdieping vindt u alle eetgelegenheden. Of u nu een snack wil, cocktails of een chic diner, er is voor ieder wat wils. Maar bereid u erop voor dat het niet goedkoop is.

Eric’s Tip: “De rit met de lift naar One World Observatory is leuk. Aangezien het observatiedek in Downtown Manhattan ligt, heeft u uitzicht over de haven, de bruggen en het Vrijheidsbeeld. Dit alles is overdag beter zichtbaar dan wanneer het donker is. Het observatiedek is volledig overdekt, waardoor het het beste observatiedek is voor mensen met hoogtevrees.”

Dagtour inclusief tickets voor het One World Observatory

Als u op één dag veel bezienswaardigheden wilt zien, biedt deze volledige dagtour u een uitgebreide kennismaking met New York, met een rondleiding door Midtown, het 9/11 Memorial en het Financial District. U krijgt ook het Vrijheidsbeeld vanaf het water te zien. De tour eindigt bij One World Observatory, met een vooraf gereserveerd ticket. Klik hier voor meer informatie en tickets.

One World Observatory Tickets - Uitzicht Manhattan One World Observatory - Bar

Praktische informatie

U moet uw ticket printen of op uw smartphone laten zien als mobile ticket en vijftien minuten voor de tijd die op het ticket staat aanwezig zijn. Alle bezoekers gaan door een veiligheidscontrole. U kunt alleen een kleine tas meenemen, er zijn geen kluisjes.

  • Locatie: De hoofdingang is aan West Street (hoek West en Vesey Street).
  • Openingstijden: 10.00 - 19.00 uur
    • De laatste toegang is 60 minuten voor sluitingstijd
  • Kinderen onder de 5 mogen gratis naar binnen.

Koop hier uw One World Observatory kaartjes

One World Observatory - Freedom Tower

Misschien vindt u dit ook interessant:

Hoeveel kost het om One World Trade Center te bezoeken?

Tickets voor One World Observatory zijn verkrijgbaar vanaf € 41 voor volwassenen. Profiteer van skip the line bij uw online boeking.

Wat is de beste tijd om One World Observatory te bezoeken?

Ik raad aan om One World Observatory overdag te bezoeken omdat u dan een fantastisch 360 graden uitzicht heeft op New York en New Jersey.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets