One World Observatory Tickets

Koop tickets nu
One World Observatory Tickets

Met One World Observatory tickets kunt u het hoogste observatiedek in New York bezoeken. Bereik de 102e verdieping binnen 47 seconden en aanschouw het 360 graden uitzicht over de stad. Het observatiedek in het One World Trade Center beschikt over drie verdiepingen vanwaar u zicht heeft op onder meer Midtown Manhattan, het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge.

Koop hier uw One World Observatory kaartjes

Contents

One World Observatory Tickets

Er zijn twee soorten tickets voor One World Observatory. Als u zeker weet hoe laat u het observatiedek wilt bezoeken, kies dan voor de General Admission tickets, die ook het goedkoopst zijn.
U kunt ook de Flex Tickets kopen, als u niet zeker bent van uw planning of rekening wilt houden met het weer. Dit all-inclusive ticket geeft skip-the-line toegang, de Digital Skyline Guide (zie meer hieronder), en een $15 voucher voor een drankje of de gift shop. U kunt kiezen of u het observatiedek ‘s ochtends of ‘s middags wilt bezoeken en u kunt er heen gaan op een tijdstip dat u uitkomt.

Sky Pods

De liften bij One World Observatory heten Sky Pods en kunnen elk vijftien mensen meenemen. De reis naar de 102de verdieping duurt maar 47 seconden. Tijdens de rit ziet u een fascinerende time-lapse-video van de ontwikkeling van de skyline van New York over de laatste jaren.

Eric’s Tip: “De rit met de lift naar One World Observatory is leuk. Aangezien het observatiedek in Downtown Manhattan ligt, heeft u uitzicht over de haven, de bruggen en het Vrijheidsbeeld. Dit alles is overdag beter zichtbaar dan wanneer het donker is. Het observatiedek is volledig overdekt, waardoor het het beste observatiedek is voor mensen met hoogtevrees.”

See Forever Theater

Na aankomst op de top krijgt u een twee minuten durende video te zien over New York in het See Forever Theater. Wanneer de video is afgelopen, gaat het scherm omhoog en krijgt u de grootste beloning: de New York skyline! Dit observatiedek bevindt zich alleen binnen. Vergeet niet dat u bij het Empire State Building en Top of the Rock een observatiedek buiten kunt bezoeken.

Digital Skyline Guide

De Digital Skyline Guide is een iPad die u door de stad leidt; het scherm beweegt met u mee als u van raam naar raam gaat. U kunt een van de labels op de iPad aanraken en u vliegt er digitaal met de helikopter naartoe en hoort boeiende verhalen over elke bezienswaardigheid. Deze functie is ook inbegrepen in het Skip the Line Combination ticket, wat handig is als u niet veel tijd hebt en snel en gemakkelijk toegang wilt tot het One World Observatory.

One World Observatory Tickets - Uitzicht

Dagtour inclusief tickets voor het One World Observatory

Als u op één dag veel bezienswaardigheden wilt zien, biedt deze volledige dagtour u een uitgebreide kennismaking met New York, met een rondleiding door Midtown, het 9/11 Memorial en het Financial District. U krijgt ook het Vrijheidsbeeld vanaf het water te zien. De tour eindigt bij One World Observatory, met een vooraf gereserveerd ticket. Klik hier voor meer informatie en tickets.

One World Observatory Tickets - Uitzicht Manhattan One World Observatory - Bar

Praktische informatie

U moet uw ticket printen of op uw smartphone laten zien als mobile ticket en vijftien minuten voor de tijd die op het ticket staat aanwezig zijn. Alle bezoekers gaan door een veiligheidscontrole. U kunt alleen een kleine tas meenemen, er zijn geen kluisjes.

  • Locatie: De hoofdingang is aan West Street (hoek West en Vesey Street).
  • Openingstijden: 09.00 - 21.00 uur
    • De laatste toegang is 60 minuten voor sluitingstijd
  • Kinderen onder de 5 mogen gratis naar binnen.

Koop hier uw One World Observatory kaartjes

One World Observatory - Freedom Tower

Misschien vindt u dit ook interessant:

Hoeveel kost het om One World Trade Center te bezoeken?

Tickets voor One World Observatory zijn verkrijgbaar vanaf € 42 voor volwassenen. Profiteer van skip the line bij uw online boeking.

Wat is de beste tijd om One World Observatory te bezoeken?

Ik raad aan om One World Observatory overdag te bezoeken omdat u dan een fantastisch 360 graden uitzicht heeft op New York en New Jersey.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets