Opera Tickets in New York 2023

Opera in het Lincoln Center in New York
Vanaf € 42.00

Opera tickets in New York kunt u gemakkelijk online bestellen voor uw vertrek. De Metropolitan Opera is de bruisende thuisbasis van veel getalenteerde artiesten. Geniet van beroemde opera’s, zoals La Traviata, La Bohème of Macbeth. Wanneer u een opera bezoekt, zult u versteld staan van de prachtig gedecoreerde lobby en de uitstekende akoestiek van het Metropolitan Opera House. Het is een perfecte plek voor een chique avond uit in New York. Het operaseizoen loopt van eind september tot eind mei/halverwege juni.

Bekijk het schema van de opera en koop uw tickets hier

Ontvang 5 EURO korting als u 100 euro of meer besteedt met kortingscode HELLOTICKETS5

Contents

Metropolitan Opera Agenda

The Metropolitan Opera in Lincoln Center is de grootste klassieke muziekvereniging in Noord-Amerika. Het staat bekend om zijn selectie aan groot talent op het gebied van zang. De Metropolitan Opera presenteert elk seizoen 26 verschillende opera’s, in 200 voorstellingen. Het operaschema van de Met varieert elk jaar, van minder bekende opera’s tot klassiekers als Aida en The Magic Flute. Er zijn verschillende opera’s door de week, waardoor het seizoen zeer divers is. Kijk hieronder voor de Metropolitan Opera agenda en om tickets te boeken.

Opera tickets in New York - Cosi fan tutte Opera tickets in New York - Akhnaten

Waar moet ik zitten in The Metropolitan Opera House?

Als u goede plaatsen wilt hebben, zou ik u aanraden de Orchestra stoelen te nemen. Zo zit u dicht bij het podium en kunt u de voorstelling in volle glorie zien. Als u zitplaatsen hoger in het operahuis krijgt, kunt u de grootsheid van het theater zien. Deze secties worden Grand Tier en Dress Circle genoemd. Houd er rekening mee dat sommige plaatsen hoog gelegen zijn, dus als u hoogtevrees heeft, koop dan de Orchestra tickets.

Als u een beperkt budget hebt, kunt u kaartjes kopen voor Balcony of Family Circle. Deze plaatsen bevinden zich hoog in het theater, maar u kunt de opera nog steeds meemaken. Lincoln Center biedt ook boxen aan, maar persoonlijk ben ik daar geen fan van. U ziet de opera van de zijkant en ik zie hem liever van voren. Klik hier voor de plattegrond van de Metropolitan Opera House.

Hoe koop ik tickets voor de opera?

Tickets voor de opera in New York koopt u eenvoudig in onderstaand overzicht. Ik raad aan om uw opera tickets online te kopen voordat u op reis naar New York gaat. Dit bespaart u tijd en het belangrijkste is dat u niet hoeft te stressen over het vinden van tickets als u in New York bent.

Een ticket kopen is eenvoudig:
  • Klik op de link en selecteer de datum waarop u wilt gaan
  • Vul uw gegevens in en betaal
  • Controleer uw e-mail voor de bevestiging
Erics Tip: Vóór alle stoelen zit een klein scherm met de vertalingen van de gezongen teksten. Dit maakt het makkelijker om de voorstelling te volgen. De beschikbare talen verschillen per opera, meestal gaat het om Engels, Duits, Italiaans en Spaans.

Praktische informatie

  • Duur: verschilt per voorstelling, meestal ongeveer 3 à 4 uur
  • Locatie: Metropolitan Opera House, 30 Lincoln Center Plaza
  • Toegankelijkheid:

Metropolitan Opera Tickets


Opera tickets in New York - Madama Butterfly Opera tickets in New York - Orfeo

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets