Beste Bagels in New York

Beste Bagel Bars in New York

Bagels in New York zijn een must als u de stad bezoekt. Ze zijn overal te vinden, maar de beste New York bagels vindt u in een bagel shop. New Yorkse bagels zijn te vergelijken met de croissants van Parijs. U kunt kiezen uit verschillende soorten bagels; de plain bagel (gewone bagel), everything bagel (alles erop), poppy seed bagel (maanzaad bagel) en de cinnamon raisin bagel (kaneel-rozijnen bagel). New Yorkers bestellen vaak een geroosterde bagel met cream cheese of boter, maar bagel shops in New York serveren ook bagels met zalm, kip en tonijn. Het is een perfect en snel ontbijt of lunch die u overal in New York kunt krijgen. Om u het echte New York te laten proeven, heb ik hieronder de beste bagels in NYC op een rijtje gezet.

 1. Contents

  Russ & Daughters

  De bagels van Russ & Daughters zijn meer dan gewoon bagels. Het cirkelvormige brood uit deze winkel staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Sinds 1914 serveren ze bagels met onder andere kaviaar, haring, maar de lox bagel met gerookte zalm is een must-try. U kunt kiezen uit Ierse, Noorse of Nieuw-Zeelandse zalm.

  Er zijn een paar vestigingen in de stad, die op Houston Street vind ik het leukst. Dit is hun hoofdlocatie en Katz’s Deli is op de volgende hoek te vinden. Russ & Daughters kan druk zijn, dus verwacht in de rij te staan, maar als u de bagel eenmaal in hand hebt is alles weer goed. Een andere goede optie is hun locatie in Hudson Yards, op de hoek van 34th Street en 10th Avenue. U kunt een bezoek aan de bagelshop combineren met een wandeling langs de High Line of een bezoek aan het observatiedek Edge.

  Beste Bagels in New York - Russ and Daughters

 2. Ess-A-Bagel

  Een bezoek aan Ess-A-Bagel is een hele belevenis. In de enorme vitrine staan tientallen schalen met salades, cream cheese en allerlei soorten vis. Deze zaak staat namelijk niet alleen bekend om de verse bagels, maar ook om het beleg. Waar u vaak maar beperkt keuze hebt in beleg voor uw bagel, kunt u het hier zo gek maken als u wilt. Een aanrader is de ‘chicken curry salad’: lekker pittig en met malse stukjes kip. Deze leuke gelegenheid is ook heel geschikt voor vegetariërs: van de cream cheese heeft Ess-A-Bagel allerlei varianten met tofu. Naast het beleg kunt u uiteraard de smaak van uw bagel kiezen en kunnen de medewerkers uw bagel naar behoefte toasten. In de zaak is genoeg zitplaats om uw bestelling rustig op te eten. Houd wel rekening met drukte, vooral rond lunchtijd.

  Ess-a-Bagel in New York

 3. Pick A Bagel

  Pick A Bagel is een keten met verschillende locaties in Manhattan. Als ik er in de buurt ben ga ik er zeker even langs voor een bagel, de keuze uit soorten bagels, cream cheeses en andere toppings is enorm. Ook vindt u bij alle Pick A Bagel-vestigingen een uitgebreide, verse salad bar en kunt u er terecht voor diverse soorten muffins, koekjes en andere broodjes zoals panini’s. De koffie is er ook prima.

  Beste Koffie en Bagel Bars in New York - Pick A Bagel

  Erics Tip: “Als u een vegan ontbijt of lunch wilt, is een bagel een goede optie. De meeste bagels zijn vegan, behalve de toppings. Vraag altijd aan de medewerker wat de opties zijn.”
 4. Black Seed Bagels

  Wanneer u de bezienswaardigheden van New York bezoekt, kan er trek ontstaan. Black Seed Bagels is de perfecte plek om uw bagel te halen tijdens sightseeing. Ze hebben meerdere locaties verspreid over de stad, waardoor u er gemakkelijk een bij u in de buurt kunt vinden. Black Seed staat bekend om hun unieke combinaties en hun New York-stijl bagel gemaakt met baktechnieken uit Montreal. Proef bijvoorbeeld de cheese pizza bagel, of de pastrami met gerookte zalm.

  Beste Bagels in New York - Black Seed

 5. Murray’s Bagels

  Het enige nadeel aan Murray’s Bagels is dat er maar weinig zitgelegenheid is, maar daar is ook alles mee gezegd. Eigenlijk zijn de bagels hier zo lekker dat u er geen beleg op hoeft te doen. Probeer bijvoorbeeld de ‘everything’, waar onder meer maanzaad, ui en knoflook doorheen gebakken zit. Toch biedt Murray’s u ruime keuze als het op beleg aankomt. Naast cream cheese zijn er allerlei salades en ook op het gebied van gebakken eieren weten de medewerkers raad. Een specialiteit is hier gerookte vis. De bagel met gerookte zalm is bijvoorbeeld heerlijk! Mocht u niet kunnen kiezen, dan zijn de ‘specialty bagels’ een optie: belegd met heerlijke combinaties van bijvoorbeeld kalkoen, kaas, coleslaw en dressing. Graag een kop koffie bij uw bagel? Ga voor de populaire cappuccino!

  Best Koffie en Bagel Bars in New York - Murrays Bagels

 6. Bagels bij de supermarkt

  Naar mijn mening zijn de opties hierboven de beste bagels in New York. Maar bagels zijn overal in de stad te vinden, zoals in de supermarkten in New York. Hier kunt u een bagel kopen voor on the go of voor een picknick in de stad. Deze bagels zijn ook prima en niet duur.

  Beste Bagels in New York - Supermarkt

Wat is de beste bagel shop in New York?

U kunt overal bagels in New York vinden. Dit is mijn lijst met de beste bagel shops in New York.

Wat voor soort bagels kan ik in New York vinden?

U kunt alle soorten bagels in New York vinden. Lees er hier meer over.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets