Verzenden en Retourneren

Wanneer u Unlimited Ride MetroCards, Pay-Per-Ride MetroCards, JFK Airtrain-tickets en/of PATH-tickets bestelt op NewYork.nl gelden de hieronder beschreven voorwaarden. Deze voorwaarden zijn ook van toepassing op de aangeboden combinatiepakketten van deze tickets met een product of attractievoucher.

Let op: deze voorwaarden gelden alleen voor bestellingen van bovengenoemde openbaar vervoerstickets en combinatiepakketten. De voorwaarden zijn niet van toepassing op bestellingen van andere producten of diensten op deze site. Lees hier de andere algemene voorwaarden.

Contents

Verzendtermijn

Bestelling die geplaatst zijn op werkdagen voor 13.00 uur (UTC+1), worden dezelfde dag verstuurd. De verwachte levertijd is drie (3) werkdagen (weekenden en/of feestdagen uitgesloten).

Naar welke landen wordt er verzonden?

U kunt uw bestelling laten versturen naar alle adressen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Verzendkosten

Standaard verzenden binnen Nederland kost € 3,95. Indien u kiest voor aangetekend verzenden, bedragen de kosten € 7,95. Verzenden naar België gebeurt altijd aangetekend en kost € 7,95. Verzenden naar overige landen binnen Europa gebeurt aangetekend en kost € 13,00.

Retourbeleid & Herroepingsrecht

U heeft het recht om de MetroCard(s) in de ongeopende verpakking zonder opgaaf van reden retour te sturen tot 14 (veertien) dagen na aankoop. Bij retournering van uw volledige bestelling ontvangt u het volledige bedrag, inclusief de door u betaalde verzendkosten, retour. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Wanneer u een deel van uw bestelling retourneert, ontvangt u de kosten van de door u geretourneerde producten retour. De verzendkosten worden in dat geval niet vergoed.

Mocht u de MetroCard(s) na 14 (veertien) dagen retour willen sturen, neem dan gerust contact op.

Heeft u gekozen voor een combinatiepakket van MetroCard plus attractieticket of voordeelpas? Helaas kunnen de attractietickets en voordeelpassen uit deze pakketten niet meer worden geannuleerd of geretourneerd. Hou er rekening mee dat onze aanbieders van de voordeelpassen mogen wijzigen welke attracties wel en niet zijn inbegrepen. De informatie op de website van de derde partij moet als accuraat worden beschouwd. Check alstublieft de websites van de New York Pass, de Explorer Pass of de Sightseeing Flex Pass voor uw vertrek voor actuele informatie. Er is geen restitutie of compensatie mogelijk voor resterende attracties die u niet hebt gebruikt met de pas nadat u deze hebt gekocht.

Retouradres

New York Media Group
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

Heeft u vragen over de MetroCard, uw bestelling of wilt u bestellen voor een groep? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets