Concertagenda New York 2024

Koop tickets nu
Evenementen in New York

Op de concertagenda New York ziet u alle concerten in New York waarvoor u tickets kunt kopen. Er is in New York City elke avond wel een ander concert te bezoeken. Van concerten van popsterren in Central Park of Madison Square Garden tot optredens van (nog) onbekende artiesten in een kleine zaal of donker jazzcafé: alles is mogelijk. Veel concerten vinden plaats in Manhattan, maar ook in Brooklyn en Queens zijn regelmatig optredens voor een gezellige avond uit.

Bekijk hier de complete concertagenda in New York

Contents

Concertkaarten voor New York kopen

Het online bestellen van concerttickets is eenvoudig en veilig. Er zijn kaarten beschikbaar voor heel veel concerten, optredens en sportwedstrijden in New York.

Om kaarten te kopen selecteert u de datum waarop u een concert wilt bezoeken. De tickets kunnen betaald worden met een creditcard en u ontvangt ze per e-mail. Er zijn veel verschillende concertlocaties in New York, let hier goed op bij het kopen van tickets!

De tickets zijn mobiele e-tickets die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion binnen te komen. U hoeft deze mobiele tickets niet uit te printen. Uw tickets zijn gegarandeerd echt en zullen op tijd opgestuurd worden.

De site waarop de tickets worden aangeboden, is een zogenaamde ‘marktplaats’. De tickets zijn afkomstig van mensen die het evenement niet bij kunnen wonen. Dit is de reden dat de kaartjes vaak goedkoper worden aangeboden. Als het concert is uitverkocht, kan het voorkomen dat de kaartjes duurder zijn dan de originele prijs.

Concertagenda New York

Hieronder vindt u mijn selectie van de beste aankomende concerten in New York. Selecteer de data waarop u in New York bent om te zien welke optredens er zijn wanneer u daar bent.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets