Concertagenda New York 2023

Koop tickets nu
Concertagenda New York

Op de concertagenda New York ziet u alle concerten in New York waarvoor u tickets kunt kopen. Er is in New York City elke avond wel een ander concert te bezoeken. Van concerten van popsterren in Central Park of Madison Square Garden tot optredens van (nog) onbekende artiesten in een kleine zaal of donker jazzcafé: alles is mogelijk. Veel concerten vinden plaats in Manhattan, maar ook in Brooklyn en Queens zijn regelmatig optredens voor een gezellige avond uit.

Concertkaarten voor New York kopen

Het online bestellen van concerttickets is eenvoudig en veilig. Er zijn kaarten beschikbaar voor heel veel concerten, optredens en sportwedstrijden in New York.

Om kaarten te kopen selecteert u de datum waarop u een concert wilt bezoeken. De tickets kunnen betaald worden met een creditcard en PayPal, de vermelde prijzen zijn in Amerikaanse dollars. Er zijn veel verschillende concertlocaties in New York, let hier goed op bij het kopen van tickets!

Er zijn meerdere typen tickets beschikbaar, de meeste zijn mobiele tickets of e-tickets. De mobiele tickets kunnen/hoeven niet geprint te worden, deze laat u zien op uw telefoon. E-tickets dient u wel te printen. Wanneer u de tickets van uw voorkeur selecteert, staat hierbij altijd aangegeven om wat voor soort tickets het gaat. Uw tickets zijn gegarandeerd echt en zullen op tijd bezorgd worden.

De site waarop de tickets worden aangeboden, is een zogenaamde ‘marktplaats’. De tickets zijn afkomstig van mensen die het evenement niet bij kunnen wonen. Dit is de reden dat de kaartjes vaak goedkoper worden aangeboden. Als het concert is uitverkocht, kan het voorkomen dat de kaartjes duurder zijn dan de originele prijs.

Bekijk hier de complete concertagenda in New York

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief