Vegetarische Restaurants in New York

Vegetarische Restaurants in New York

Er zijn genoeg vegetarische restaurants in New York. New York is erg geschikt voor vegetariërs en veganisten. Veel restaurants hebben vegetarische en veganistische opties op hun menu. Plantaardig eten wordt namelijk steeds populairder, ook onder de mensen die niet vegetarisch zijn. Dus ook al bent u niet vegetarisch, kom uit uw ‘comfort zone’ en probeer het eens, het kan heerlijk zijn! Omdat er zoveel opties zijn, heb ik voor u een lijstje gemaakt met de beste vegetarische restaurants in New York.

By CHLOE.

Als u verlangt naar fast food terwijl u op een veganistisch dieet bent, ga dan naar By CHLOE. Probeer de Classic Burger (die bijna door kan gaan voor een echte burger… bíjna) en de Air-Baked frietjes. Als u meer behoefte heeft aan iets gezonds serveren ze ook sapjes, smoothies en salades. Er zijn een paar kleine locaties verspreid over de stad.

The Butcher’s Daughter

In tegenstelling tot wat de naam suggereert, is The Butcher’s Daughter een volledig vegetarisch en zuivelvrij restaurant. Ze noemen zichzelf een ‘slachthuis voor groenten’ en juices zijn hun specialiteit. Probeer bijvoorbeeld de ‘Goddess of Green’, een groene juice met een twist. Als u meer een bierliefhebber bent, zal hun selectie lokale biertjes op de tap u ook niet teleurstellen. Hongerig? Dan heeft u de keuze uit verschillende gerechten, zoals de beroemde avocado toast, een selectie pasta’s gemaakt van groente zoals courgette of een pittige boerenkoolsalade, om er een aantal te noemen. Ze hebben twee locaties die snel volzitten tijdens ontbijt, lunch en diner, maar de wachtrij is meestal niet lang.

Vegetarische Restaurants in New York - The Butcher's Daughter Vegetarische Restaurants in New York - The Butcher's Daughter Buiten

Ladybird

Ladybird is een veganistisch restaurant in New York. Dit gezellige restaurant in de Lower East Side serveert plantaardige tapas. De gerechten op het menu zullen u anders doen denken, omdat er o.a. ‘cheddar’ en ‘ricotta’ opstaat. U kunt gerechten bestellen om te delen zodat u zo veel mogelijk van het overheerlijke menu kunt proeven. Zelfs vleeseters zullen verrast worden door het eten bij Ladybird!

Caravan of Dreams

Bij Caravan of Dreams is er een brede keuze. Ze bereiden gerechten van over de hele wereld, Mexicaans, Italiaans, Oosters… Voor iedereen is er wat wils. Caravan of Dreams ligt in Lower East Side en trekt een jong publiek. Op avonden in het weekend is er vaak live muziek. Ik raad u zeker aan hier een dessert te eten, ze zijn heerlijk. Na het dessert kunt u nog uitgaan in de leuke buurt waar dit restaurant in ligt.

Vegetarian Restaurants in New York - Ladybird Vegetarische Restaurants in New York - Caravan of Dreams

Sacred Chow

Vegetarisch restaurant Sacred Chow ligt Downtown op een leuke locatie. Ze hebben een gevarieerd menu dat constant wisselt. Ze hebben salades en panini’s en veel soorten tapas. Een tapa kost ongeveer $ 8, u kunt ook drie tapas nemen voor ongeveer $ 19,50. Het ene gerecht is beter dan het andere. De smoothies zijn er heerlijk. Het restaurant is niet echt sfeervol en soms moet u lang wachten om een tafel te krijgen.

Wild Ginger

Wild Ginger is een Aziatisch veganistisch restaurant. De smaken en kruiden die ze hier gebruiken zijn geweldig. Alle hoofdgerechten kunnen worden geserveerd met rijst, soep of een salade. De prijzen bij Wild Ginger zijn erg goed, het duurste hoofdgerecht kost ongeveer $ 14. Dit restaurant ligt in SoHo, maar ze hebben ook een locatie in Brooklyn.

Erics Tip: De sfeer in het restaurant is lekker relaxt, en het personeel behulpzaam. Sommige van de pittige gerechten kunnen ook mild bereid worden – het enige dat u hoeft te doen is het even te vragen. Aanraders: de Cilantro Tofu en de Pineapple Fried Rice.

Vegetarische Restaurants in New York - Wild Ginger Vegetarische Restaurants in New York - Wild Ginger: Ananas Gebakken Rijst

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets