Vegetarische Restaurants in New York

Vegetarische Restaurants in New York

Er zijn genoeg vegetarische restaurants in New York. New York is erg geschikt voor vegetariërs en veganisten. Veel restaurants hebben vegetarische en veganistische opties op hun menu. Plantaardig eten wordt namelijk steeds populairder, ook onder de mensen die niet vegetarisch zijn. Dus ook al bent u niet vegetarisch, kom uit uw ‘comfort zone’ en probeer het eens, het kan heerlijk zijn! Omdat er zoveel opties zijn, heb ik voor u een lijstje gemaakt met de beste vegetarische restaurants in New York.

Beatnic

Als u verlangt naar fast food terwijl u op een veganistisch dieet bent, ga dan naar Beatnic. Probeer de Classic Burger (die bijna door kan gaan voor een echte burger… bíjna) en de Air-Baked frietjes. Als u meer behoefte heeft aan iets anders dan serveren ze ook gebak en salades. Er zijn een paar kleine locaties verspreid over de stad.

The Butcher’s Daughter

In tegenstelling tot wat de naam suggereert, is The Butcher’s Daughter een volledig vegetarisch en zuivelvrij restaurant. Ze noemen zichzelf een ‘slachthuis voor groenten’ en juices zijn hun specialiteit. Probeer bijvoorbeeld de ‘Goddess of Green’, een groene juice met een twist. Als u meer een bierliefhebber bent, zal hun selectie lokale biertjes op de tap u ook niet teleurstellen. Hongerig? Dan heeft u de keuze uit verschillende gerechten, zoals de beroemde avocado toast, een selectie pasta’s gemaakt van groente zoals courgette of een pittige boerenkoolsalade, om er een aantal te noemen. Ze hebben twee locaties die snel volzitten tijdens ontbijt, lunch en diner, maar de wachtrij is meestal niet lang.

Vegetarische Restaurants in New York - The Butcher's Daughter Buiten

Ladybird

Ladybird is een veganistisch restaurant in New York. Dit gezellige restaurant in de Lower East Side serveert plantaardige tapas. De gerechten op het menu zullen u anders doen denken, omdat er o.a. ‘cheddar’ en ‘ricotta’ opstaat. U kunt gerechten bestellen om te delen zodat u zo veel mogelijk van het overheerlijke menu kunt proeven. Zelfs vleeseters zullen verrast worden door het eten bij Ladybird!

Caravan of Dreams

Bij Caravan of Dreams is er een brede keuze. Ze bereiden gerechten van over de hele wereld, Mexicaans, Italiaans, Oosters… Voor iedereen is er wat wils. Caravan of Dreams ligt in Lower East Side en trekt een jong publiek. Op avonden in het weekend is er vaak live muziek. Ik raad u zeker aan hier een dessert te eten, ze zijn heerlijk. Na het dessert kunt u nog uitgaan in de leuke buurt waar dit restaurant in ligt.

Vegetarian Restaurants in New York - Ladybird

sweetgreen

sweetgreen in New York is een keten van saladebars die overal in Manhattan te vinden zijn. Bij sweetgreen kunt u uw eigen salade of bowl samenstellen door allerlei soorten groenten en andere ingrediënten te combineren, zo kunt u uw maaltijd precies maken zoals u hem lekker vindt. sweetgreen maakt gebruik van kleine en middelgrote telers die duurzaam kweken, hierdoor is eten bij sweetgreen een zeer verantwoorde keuze.

Wild Ginger

Wild Ginger is een Aziatisch veganistisch restaurant. De smaken en kruiden die ze hier gebruiken zijn geweldig. Alle hoofdgerechten kunnen worden geserveerd met rijst, soep of een salade. De prijzen bij Wild Ginger zijn erg goed, het duurste hoofdgerecht kost ongeveer $ 14. Dit restaurant ligt in SoHo, maar ze hebben ook een locatie in Brooklyn.

Erics Tip: De sfeer in het restaurant is lekker relaxt, en het personeel behulpzaam. Sommige van de pittige gerechten kunnen ook mild bereid worden – het enige dat u hoeft te doen is het even te vragen. Aanraders: de Cilantro Tofu en de Pineapple Fried Rice.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief