New York Sightseeing Flex Pass

Koop tickets nu

Bestel hier uw tickets

New York Sightseeing Flex Pass
Tot 40% korting

De New York Sightseeing Flex Pass is een flexibele voordeelpas voor New York. Met deze pas kunt u op uw eigen tempo bekende attracties in New York bezoeken. De Sightseeing Flex Pass is een stuk voordeliger en makkelijker in gebruik dan wanneer u losse tickets voor alle bezienswaardigheden bestelt. U koopt alleen de pas en hoeft vervolgens niets meer te betalen bij de attracties die u bezoekt.

Koop uw New York Sightseeing Flex Pass hier

EXCLUSIEVE AANBIEDING: Nu tot 40% extra korting op de Flex Pass voor 6, 7, 10 & 12 attracties. Koop uw pas vandaag nog, hij is 1 jaar geldig na aankoop. Gebruik promocode “ERICOFFER”.

iDEAL Bancontact Betalen in euros en met iDeal of Bancontact? Bestel hier

Contents

De kosten van de Sightseeing Flex Pass

U kiest zelf voor hoeveel bezienswaardigheden en tours u de Sightseeing Flex Pass aanschaft. Kinderen t/m 2 jaar hebben geen pas nodig, voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar geldt een speciaal tarief. Met de pas bespaart u minimaal 40% ten opzichte van losse tickets!

Prijzen

2 attr 3 attr 4 attr 5 attr 6 attr 7 attr 10 attr 12 attr
Volwassenen $80 $104 $137 $161 $259 $184 $299 $208 $409 $275 $479 $313
3-12 jaar $62 $80 $103 $116 $204 $134 $229 $152 $334 $210 $389 $233

Flex Pass kopen met een New York openbaar vervoer kaart in één? Klik hier.

New York Sightseeing Flex Pass - Hop-on Hop-off bus New York Sightseeing Flex Pass - One World Observatory

Wat kunt u zien en doen met de Sightseeing Flex Pass?

U koopt een Sightseeing Flex Pass voor 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties. Vervolgens heeft u 60 dagen de tijd om de attracties te bezoeken. U stelt zelf uw pakket samen door het kiezen van uw favoriete activiteiten uit een lijst van meer dan 100 attracties en tours! Hier vindt u een volledige lijst.

Kies bijvoorbeeld voor de Hop-on Hop-off bus: een dagticket voor de Uptown én Downtown Route telt als één attractie. U kunt direct instappen met uw pas bij de eerste halte van de route.

Ook het Empire State Building, Top of the Rock, sightseeing cruises en bijvoorbeeld het American Museum of Natural History kunt u met deze pas bezoeken. Toegang tot de observatiedekken Edge en One World Observatory zijn ook inbegrepen bij deze pas. Fietsverhuur en fietstours zijn ook mogelijk met de pas, er is zelfs een optie met elektrische fietsen en steppen! U kunt ook kiezen voor een lunch. Bovendien is de Sightseeing Pass de enige voordeelpas met een transfer van JFK of Newark naar Manhattan.

9/11 Museum

Omdat het 9/11 Museum niet is inbegrepen in deze pas, kunt u een ticket met tijdslot los kopen. Hierdoor kunt u op uw gewenst tijdstip het museum bezoeken, bent u verzekerd van toegang en loopt uw planning niet vast door lange wachtrijen bij de drukste attractie van New York. Bestel hier uw tickets voor 9/11 museum.

Helikoptervlucht met korting met Flex Pass

Bij aankoop van uw Flex Pass is het mogelijk om een helikoptervlucht over Manhattan bij te boeken voor $199. Deze prijs komt bij de prijs die u betaalt voor de Sightseeing Flex Pass. De helikoptervlucht is ook inclusief alle toeslagen, waardoor het een erg goede deal is in plaats van uw helikoptervlucht los boeken.
In de bevestigingsmail vindt u een code voor uw Flex Pass en een aparte code voor uw helikoptervlucht. Volg de stappen in de mail om uw helikoptervlucht vast te zetten. Doe dit op tijd, zodat u zeker bent van een plek.

New York Sightseeing Flex Pass - The Edge

Hoe werkt de Sightseeing Flex Pass?

U bestelt de New York Sightseeing Flex Pass makkelijk online voor vertrek. U ontvangt meteen een voucher met een QR-code, dit is uw pas. U kunt deze bij de ingang laten zien op uw telefoon om bij de bezienswaardigheden naar binnen te gaan. Ik raad u aan om de pas voor de zekerheid ook even te printen. Tevens kunt u een digitale gids downloaden met informatie over alle tours en attracties, en over hoe u de pas per attractie precies gebruikt.

U hoeft niet vooraf te bepalen welke attracties u met de pas gaat bezoeken, u kunt in New York zelf bekijken wat u precies wilt doen. Maximale flexibiliteit voor een gunstige prijs dus! Veranderen uw plannen? Bij het afrekenen wordt automatisch een Annuleringsdekking toegevoegd, zodat u uw ongebruikte pas kosteloos kunt annuleren tot 12 maanden na aankoop.

Koop uw New York Sightseeing Flex Pass hier

Erics Tip: “Met de Sightseeing Flex Pass kunt u op uw eigen tempo verschillende bekende bezienswaardigheden in New York bezoeken. Schroeft u het tempo liever wat op en bezoekt u graag zoveel mogelijk bekende plekken tijdens uw verblijf? Kies dan de New York Sightseeing Day Pass. U hoeft dan alleen het aantal dagen vooraf te bepalen en kunt gedurende deze dagen net zoveel dingen doen als u wilt. Een extra voordeel is dat u met de Day Pass de ferry naar het Vrijheidsbeeld kunt nemen, dit is niet inbegrepen in de Flex Pass.”

Sightseeing Flex Pass kopen met Unlimited MetroCard

U kunt uw Sightseeing Flex Pass ook kopen in combinatie met de 7-Day Unlimited MetroCard. Met deze MetroCard kunt u 7 opeenvolgende dagen onbeperkt gebruikmaken van de metro en alle lokale bussen. De MetroCards worden aangetekend verzonden.
Koop uw Flex Pass met Unlimited MetroCard hier

Unlimited +
6 attracties

€69 korting
Unlimited + 6 attracties

MetroCard – 7 dagen
➕Flex Pass met 6 attracties (Lees hier welke)
➕metroplattegrond
➕10% korting bij Macy’s

€ 212,00

Unlimited +
10 attracties

€139 korting
Unlimited + 10 attracties

MetroCard – 7 dagen
➕Flex Pass met 10 attracties (Lees hier welke)
➕metroplattegrond
➕10% korting bij Macy’s

€ 285,00

Is de New York Sightseeing Flex Pass de moeite waard?

Persoonlijk vind ik dat een voordeelpas altijd een goed idee is. Welke voordeelpas de beste optie is, is afhankelijk van wat u wilt doen en zien. Gebruik mijn Pass Picker om de juiste pas te vinden.

Welke attracties zijn er bij de Sightseeing Pass inbegrepen?

Bij de Sightseeing Pass zijn meer dan 100 tours en attracties inbegrepen. U bespaart zeker 40% op entreetickets met deze pas ten opzichte van wanneer u losse tickets koopt. Hier kunt u de volledige lijst met attracties bekijken.

Is er een kortingscode voor de New York Sightseeing Pass?

Ja, ik heb een kortingscode voor de New York Sightseeing Pass. U kunt deze hier vinden.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets