New York Sightseeing Flex Pass

Koop tickets nu
New York Sightseeing Flex Pass
Tot 20% korting

De New York Sightseeing Flex Pass is een flexibele voordeelpas voor New York. Met deze pas kunt u op uw eigen tempo bekende attracties in New York bezoeken. De Sightseeing Flex Pass is een stuk voordeliger en makkelijker in gebruik dan wanneer u losse tickets voor alle bezienswaardigheden bestelt. U koopt alleen de pas en hoeft vervolgens niets meer te betalen bij de attracties die u bezoekt.

Koop uw New York Sightseeing Flex Pass hier

EXCLUSIEVE AANBIEDING: Nu tot 20% extra korting op de Flex Pass voor 6, 7, 10 & 12 attracties. Koop uw pas vandaag nog, hij is 2 jaar geldig na aankoop. Gebruik promocode “ERICOFFER”.

De kosten van de Sightseeing Flex Pass

U kiest zelf voor hoeveel bezienswaardigheden en tours u de Sightseeing Flex Pass aanschaft. Kinderen t/m 2 jaar hebben geen pas nodig, voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar geldt een speciaal tarief. Met de pas bespaart u minimaal 40% ten opzichte van losse tickets!

Prijzen

2 attr3 attr4 attr5 attr6 attr7 attr10 attr12 attr
T/m 2 jaargratisgratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
T/m 12 jaar$51$70$90$107$155 $124$174 $139$224 $179$262 $210
Volwassenen$67$89$112$130$164 $148$184 $166$234 $211$264 $238

Wat kunt u zien en doen met de Sightseeing Flex Pass?

U koopt een Sightseeing Flex Pass voor 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties. Vervolgens heeft u 60 dagen de tijd om de attracties te bezoeken. U stelt zelf uw pakket samen door het kiezen van uw favoriete activiteiten uit een lijst van meer dan 100 attracties en tours! Hier vindt u een volledige lijst. Kies bijvoorbeeld voor de Hop-on Hop-off bus: een ticket voor 72 uur voor de Uptown én Downtown Route telt als één attractie. U kunt direct instappen met uw pas, u hoeft uw ticket niet eerst nog ergens anders op te halen. Maar ook het Empire State Building, Top of the Rock, sightseeing cruises en bijvoorbeeld The Metropolitan Museum of Art kunt u met deze pas bezoeken. Toegang tot de moderne observatiedekken Edge en One World Observatory zijn ook inbegrepen bij deze pas. Daarnaast vallen er verschillende restaurants onder de attracties, waarbij u per persoon $ 15 tot $ 25 korting krijgt met de pas.

Wegens COVID-19 krijgt u momenteel een 1-daags Hop-on Hop-off-ticket bij de Flex Pass

New York Sightseeing Flex Pass - Hop-on Hop-off bus New York Sightseeing Flex Pass - One World Observatory

Hoe werkt de Sightseeing Flex Pass?

U bestelt de New York Sightseeing Flex Pass makkelijk online voor vertrek. U ontvangt meteen een voucher met een QR-code, dit is uw pas. U kunt deze bij de ingang laten zien op uw telefoon om bij de bezienswaardigheden naar binnen te gaan. Ik raad u aan om de pas voor de zekerheid ook even te printen. U hoeft niet vooraf te bepalen welke attracties u met de pas gaat bezoeken, u kunt in New York zelf bekijken wat u precies wilt doen. Maximale flexibiliteit voor een gunstige prijs dus! Tevens kunt u een digitale gids downloaden met informatie over alle tours en attracties, en over hoe u de pas per attractie precies gebruikt.

Koop uw New York Sightseeing Flex Pass hier

iDEALBancontactBetalen in euros en met iDeal of Bancontact? Bestel hier
Erics Tip: Met de Sightseeing Flex Pass kunt u op uw eigen tempo verschillende bekende bezienswaardigheden in New York bezoeken. Schroeft u het tempo liever wat op en bezoekt u graag zoveel mogelijk bekende plekken tijdens uw verblijf? Kies dan de New York Sightseeing Day Pass. U hoeft dan alleen het aantal dagen vooraf te bepalen en kunt gedurende deze dagen net zoveel dingen doen als u wilt.

New York Sightseeing Flex Pass The Edge

Is de New York Sightseeing Flex Pass de moeite waard?

Persoonlijk vind ik dat een voordeelpas altijd een goed idee is. Welke voordeelpas de beste optie is, is afhankelijk van wat u wilt doen en zien. Gebruik mijn Pass Picker om de juiste pas te vinden.

Welke attracties zijn er bij de Sightseeing Pass inbegrepen?

Bij de Sightseeing Pass zijn meer dan 100 tours en attracties inbegrepen. U bespaart zeker 40% op entreetickets met deze pas ten opzichte van wanneer u losse tickets koopt. Hier kunt u de volledige lijst met attracties bekijken.

Is er een kortingscode voor de New York Sightseeing Pass?

Ja, ik heb een kortingscode voor de New York Sightseeing Pass. U kunt hem hier vinden.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets