The FRIENDS Experience in New York

The FRIENDS Experience in New York

The FRIENDS Experience in New York is een expositie over de iconische tv-serie Friends. De serie over het leven van zes New Yorkse vrienden heeft een ‘experience’ gekregen in de stad, voluit The FRIENDS Experience: The One In New York City genaamd, en deze kunt u bezoeken! Bent u fan van Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe? Dan mag u deze bezienswaardigheid zeker niet missen.

The FRIENDS Experience in New York is vooralsnog geopend tot 6 september 2021

Friends Pop-Up NYC

De serie Friends speelt zich natuurlijk af in Manhattan, dus uiteraard is The FRIENDS Experience, die begon als pop-up, ook in The Big Apple neergestreken. U waant zich hier even in de echte wereld van Friends. Neem plaats op de oranje bank voor de fontein, bekijk de inhoud van Monica’s keukenkastjes en ga langs bij het appartement van Chandler en Joey. In de Experience kunt u rondlopen door de nagemaakte sets en verschillende originele outfits en andere props uit de serie bekijken. Om het helemaal af te maken, kunt u bij Central Perk terecht voor een kop koffie en wat lekkers. Sluit af met een bezoek aan de Experience Store voor een souvenir ter herinnering aan deze unieke Friends-wereld! Tickets voor The FRIENDS Experience koopt u online op de site van de attractie.

Erics Tip: De echte Friends-fans mogen deze bezienswaardigheid niet missen! U kunt overal selfies maken alsof u daadwerkelijk bij de zes vrienden op bezoek bent geweest, de sets zijn erg goed nagemaakt. Er worden ook niet zoveel bezoekers tegelijk binnengelaten, dus u kunt rustig rondkijken en foto’s maken zonder andere mensen erop. Ik heb er ongeveer een uur doorgebracht.

Friends in New York

De serie Friends speelt zich af in de verschillende appartementen van de vriendengroep, die gelegen zijn in Manhattan. Het koffietentje waar ze vaak te vinden zijn, Central Perk, ligt in de serie om de hoek van de appartementen. Central Perk bestaat natuurlijk niet echt, maar heet eigenlijk The Little Owl en is te bezoeken in Greenwich Village. Maar voor wie echt het gevoel wil hebben in de decors van Friends rond te lopen, is er nu dus The FRIENDS Experience, gecreëerd door Warner Bros. en Superfly X. Wilt u ook nog andere plekken uit de serie, en uit andere series en films, bekijken? Dan is de New York TV- en Filmtour iets voor u!

The FRIENDS Experience in New York - Monica's Keuken The FRIENDS Experience in New York - Chandler en Joey's Appartement

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets