WWE Worstelen in New York Tickets

WWE Worstelen in New York Tickets
Vanaf € 77.00

Koop uw WWE worstelen in New York tickets online voor vertrek. WWE is het grootste bedrijf in professioneel worstelen ter wereld. Er vinden regelmatig WWE wedstrijden plaats in New York, onder andere in Madison Square Garden in Manhattan en Barclays Center in Brooklyn. Ook Prudential Center in New Jersey is soms het toneel van de pro wrestling evenementen. WWE organiseert verschillende evenementen, onder andere sommige NXT Live, Summerslam en Raw wedstrijden vinden plaats in New York, een echte wrestlemania dus!

Koop uw WWE worstelen tickets hier

Contents

Een WWE-wedstrijd bijwonen

Het ligt misschien niet zo voor de hand, maar het bijwonen van een WWE-wedstrijd in Madison Square Garden is een leuke ervaring tijdens uw trip naar New York. De tickets zijn meestal relatief goedkoop en de wedstrijden zijn een waar spektakel voor het hele gezin. De zaal zit niet alleen vol mannen, zoals u misschien verwacht, ook vrouwen en kinderen komen massaal naar de wedstrijden toe. De WWE-wedstrijden zijn echt een onderdeel van de Amerikaanse cultuur met een zeer hoog entertainmentgehalte. De wedstrijd is een soort gladiatorenstrijd, waarbij het publiek nog enthousiaster is dan bij andere sportwedstrijden. De moeite waard om een keer mee te maken!

Erics Tip: Ik had zelf niks met WWE of worstelen, maar omdat ik alles wil uitproberen voor deze site, heb ik toch maar een kaartje gekocht. En ik was verrast, ik vond het echt leuk. Het is een heel Amerikaans evenement, waar weinig tot geen toeristen komen. De wedstrijd was een echte show en de sfeer was boven verwachting goed. Ik ga zeker nog een keer!

WWE Worstelen in New York Tickets - Publiek WWE Worstelen in New York Tickets - Wedstrijd

WWE tickets kopen

Bent u fan van worstelen en wilt u de WWE superstars in actie zien? Bekijk het overzicht hieronder en zoek naar de datum waarop u naar een WWE-wedstrijd zou willen gaan. Bekijk het schema met sportwedstrijden in New York voor andere wedstrijden. U kunt de tickets betalen met een creditcard. De tickets zijn mobiele e-tickets, die u op uw telefoon kunt laten zien om het stadion te betreden. Het is niet nodig om deze mobiele tickets te printen. U krijgt gegarandeerd echte tickets en deze worden altijd op tijd verstuurd.

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Zijn er geen WWE-wedstrijden beschikbaar? Kijk dan of u naar een bokswedstrijd in New York kunt.

WWE Worstelen in New York Tickets - Worstelaars

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets