Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets

Koop tickets nu
Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets eric both bottom right

Edge Hudson Yards Observation Deck tickets zijn online te koop. Het is het hoogste outdoor observatiedek van New York. Edge is gelegen op de 100ste verdieping van een wolkenkrabber in Hudson Yards, de moderne nieuwe buurt in West Manhattan. Het ligt op 335 meter hoogte, waarmee Edge Observation Deck een van de hoogste uitkijkpunten van de stad is en zelfs het hoogste uitkijkpunt in de open lucht. Mis deze highlight in New York niet en koop nu uw Edge tickets.

Koop uw Edge Observation Deck tickets inclusief gratis fotosouvenir hier

Edge New York tickets

Er zijn twee soorten tickets voor Edge New York. Kies voor General Admission tickets als u zeker weet op welk tijdstip u Edge wilt bezoeken. Deze tickets zijn ook de goedkoopste optie. Het toegangskaartje is inclusief een beveiligd tijdslot en een souvenir foto. U kunt zo lang als u wilt bij Edge New York blijven.

Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets - de hoek Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets - uitzicht in de avond

New Yorks hoogste Outdoor Observatiedek

Vanaf Edge Observation Deck heeft u een 360 graden-uitzicht over New York. Het outdoor observatiedek is omgeven door hellende glazen panelen waardoor u een mooi uitzicht heeft op Midtown Manhattan. Wie durft kan op het glazen gedeelte van de vloer gaan staan, om de wereld onder de voeten te bekijken. Of neem een selfie in de uiterste hoek van het observatiedek, omringd door glas, wolken en de lucht! De trap die vanaf het buitendek naar boven gaat biedt ook een geweldig uitzicht. Zo kijkt u over de glazen panelen heen. Zin in een drankje of hapje tijdens uw bezoek? Edge heeft binnen én buiten een Champagnebar met drankjes en kleine hapjes.

City Climb at Edge

Waaghalzen kunnen de City Climb doen bij Edge in New York. U klimt naar het puntje van 30 Hudson Yards, dat zich bovenop het observatiedek van Edge bevindt. Tijdens de City Climb loopt u, in een harnas, via een trap aan de zijkant van het gebouw naar een hoogte van 365 meter. Op de top leunt u over de rand om te genieten van het uitzicht over New York City en de omliggende staten. Wees voorbereid op het gevoel dat u op een van de hoogste plekken van de stad staat.

Boek hier uw tickets voor City Climb at Edge

Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets City Climb trappen Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets - City Climb

Erics Tip: “Als hoogste outdoor observatiedek met spannende extra’s voegt Edge een hele andere ervaring toe aan New York. Het is een hele andere beleving dan bijvoorbeeld het Empire State Building en Top of the Rock; ik was er ontzettend van onder de indruk. Persoonlijk vind ik de hellende glaspanelen aan de buitenkant het spectaculairst, omdat u hierdoor ook uitzicht hebt op wat er onder u afspeelt. Het glazen paneel in de vloer is ook een bijzonder aspect.”

Praktische Informatie

  • Locatie: Edge is te bereiken vanaf de vierde verdieping in The Shops & Restaurants at Hudson Yards
  • Openingstijden: 08.00 - 00.00 uur
    • De laatste lift gaat 50 minuten voor sluitingstijd naar boven
  • Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis
  • Met een voordeelpas kunt u een tijdslot reserveren bij de kiosk, wat vooral handig is als u met een grote groep bent. Deze vindt u voor de ingang.

Koop uw Edge Observation Deck tickets inclusief gratis fotosouvenir hier

Hoeveel kost het om de Edge NYC te bezoeken?

U kunt de Edge NYC vanaf € 40 bezoeken. Als u ook andere attracties wilt bezoeken, lees dan meer over New York voordeelpassen en bespaar geld.

Wat is de NY Edge?

Edge is het hoogste outdoor observatiedek in Manhattan, hierdoor heeft u een fantastisch 360-graden uitzicht over New York. De Edge heeft een glazen paneel waar u over heen kunt lopen! Lees meer over de Edge op deze pagina.

Op welke verdieping is Edge NYC?

De Edge Observation Deck in New York ligt op de 100ste verdieping van een wolkenkrabber in Hudson Yards.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets