Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets

Koop tickets nu
Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets eric both bottom right

Edge Hudson Yards Observation Deck tickets zijn online te koop. Het is het hoogste outdoor observatiedek van New York. Edge is gelegen op de 100ste verdieping van een wolkenkrabber in Hudson Yards, de moderne nieuwe buurt in West Manhattan. Het ligt op 335 meter hoogte, waarmee Edge Observation Deck een van de hoogste uitkijkpunten van de stad is en zelfs het hoogste uitkijkpunt in de open lucht. Mis deze nieuwe highlight in New York niet en koop nu uw Edge tickets.

 

Koop uw Edge Observation Deck tickets inclusief gratis fotosouvenir hier

Edge New York tickets

Er zijn twee verschillen ticketsoorten voor Edge New York. Kies Algemene toegang tickets als u zeker weet op welk tijdstip u Edge wilt bezoeken. Dit zijn ook de goedkoopste tickets. Als u nog niet helemaal zeker bent van uw planning of het weer wilt afwachten, raad ik aan om Flex tickets te kopen. Hiermee kunt u ter plekke beslissen hoe laat u Edge wilt bezoeken.

New Yorks hoogste Outdoor Observatiedek

Vanaf Edge Observation Deck heeft u een 360 graden-uitzicht over New York. Het outdoor observatiedek is omgeven door hellende glazen panelen waardoor u een mooi uitzicht heeft op Midtown Manhattan. Wie durft kan op het glazen gedeelte van de vloer gaan staan, om de wereld onder de voeten te bekijken. Of neem een selfie in de uiterste hoek van het observatiedek, omringd door glas, wolken en de lucht! De trap die vanaf het buitendek naar boven gaat biedt ook een geweldig uitzicht. Zo kijkt u over de glazen panelen heen. Zin in een drankje of hapje tijdens uw bezoek? Edge heeft binnen én buiten een Champagnebar met drankjes en kleine hapjes.

Erics Tip: Als hoogste outdoor observatiedek met spannende extra’s voegt Edge een hele nieuwe ervaring toe aan New York. Het is heel anders dan het Empire State Building en Top of the Rock bijvoorbeeld, ik was er ontzettend van onder de indruk. Persoonlijk vond ik de hellende glaspanelen aan de buitenkant het spectaculairst, omdat u hierdoor ook uitzicht hebt op wat er onder u afspeelt. Het glazen paneel in de vloer is ook een bijzonder aspect.

Praktische Informatie

  • Locatie: Edge is te bereiken vanaf de vierde verdieping in The Shops & Restaurants at Hudson Yards
  • Openingstijden: dagelijks (ook op feestdagen) van 8.00 tot 0.00 uur ’s nachts
  • Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis

Koop uw Edge Observation Deck tickets inclusief gratis fotosouvenir hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets