Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.2m
Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets

Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets

Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets

Edge Hudson Yards Observation Deck tickets zijn nu nog niet online te koop. Edge Hudson Yards Observation Deck belooft het hoogste outdoor observatiedek van New York te worden. Het uitkijkplatform is gelegen op de 100ste verdieping van het gebouw 30 Hudson Yards. Het ligt op 335 meter hoogte, waarmee het een van de hoogste uitkijkpunten van de stad is en zelfs het hoogste uitkijkpunt in de open lucht.

De opening van Edge Hudson Yards Observation Deck is gepland voor 2020

30 Hudson Yards

Als u het Edge Hudson Yards Observation Deck bezoekt, heeft u een 360 graden-uitzicht over New York. Maar ga alleen als u geen hoogtevrees heeft, want het is een observatiedek in de buitenlucht! Het observatiedek wordt omringd door hellende glazen panelen die een mooi uitzicht geven op de omgeving. En wie durft, kan op het glazen deel van de vloer gaan staan om een blik te werpen op de wereld eronder. 30 Hudson Yards is naast een toeristische attractie ook een kantoorgebouw, met onder andere HBO en CNN als huurders. Voor wie na een bezoek aan het observatorium nog even wil shoppen of wat wil eten, is er the Shops and Restaurants at Hudson Yards, een grote mall van zeven verdiepingen met diverse winkels en eetgelegenheden. 30 Hudson Yards ligt aan de westkant van Manhattan, vlakbij het metrostation 34th Street – Hudson Yards.

Wilt u een ander observatiedek bezoeken? Koop dan tickets voor het Empire State Building, Top of the Rock of One World Observatory.

Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets - Preview Edge Hudson Yards Observation Deck Tickets - Uitzicht Hudson Yards

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets