Transport vanaf het vliegveld naar New Jersey, Queens, Brooklyn of The Bronx

Transport vanaf het vliegveld naar New Jersey, Queens, Brooklyn of The Bronx

Reist u van JFK Airport of Newark Airport en verblijft u in Queens of Brooklyn, of in een andere staat zoals New Jersey? Dan is het aan te raden om voor vertrek een transfer te boeken aan de hand van onderstaande informatie en tips die ik heb samengesteld per vliegveld en bestemming. Op deze manier voorkomt u onverwachte kosten bij uw aankomst in New York!

Contents

Transfer vanaf JFK Airport

Als u van JFK naar Queens of Brooklyn reist, kunt u dit met de metro doen of met een beroemde yellow cab. Maar als u naar The Bronx of New Jersey reist, raad ik absoluut aan om uw transfer voor vertrek te regelen. In de meeste gevallen is dit een stuk sneller en praktischer dan met het openbaar vervoer, en het is goedkoper dan een taxi. Hieronder leest u meer specifieke informatie over uw transfer vanaf het vliegveld:

Transfer vanaf Newark Airport

Als u van Newark Airport naar New Jersey reist kunt u een taxi nemen. Als in Queens, Brooklyn of The Bronx moet zijn raad ik zeker aan om van tevoren uw transfer te boeken. Doordat Newark Airport in New Jersey ligt en de andere locaties in New York, is reizen met het openbaar vervoer een hele opgave. Taxi’s mogen een extra hoog tarief rekenen omdat u van de ene staat naar de andere staat reist. Hieronder leest u meer specifieke informatie over uw transfer vanaf het vliegveld:

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets