MJ The Michael Jackson Musical op Broadway Tickets

MJ The Michael Jackson Musical op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop uw MJ The Michael Jackson Musical op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. U kunt uw theatertickets makkelijk online kopen, wat u geld en tijd bespaart. The Michael Jackson Musical wordt opgevoerd in het Neil Simon Theatre en vertelt het levensverhaal van Michael Jackson.

Koop uw kaartjes voor The Michael Jackson Musical hier
Exclusief: Selecteer de optie 'Flex Tickets' bij het afrekenen en annuleer of wijzig uw boeking tot 72 uur voor de show!

Don’t Stop ‘Til You Get Enough

MJ The Michael Jackson Musical is gebaseerd op het leven en de carrière van The King of Pop, Michael Jackson. Enkele van zijn meest geliefde en de best verkochte nummers uit de geschiedenis komen voorbij. Terwijl u wordt geraakt door Michaels indrukwekkende levensverhaal kunt u genieten van uitvoeringen van o.a. Beat It, Billie Jean en Smooth Criminal. De voorstelling bevat een boek van tweevoudig Pulitzer Prize winnares Lynn Nottage. Tony Award winnaar Christopher Wheeldon is verantwoordelijk voor de regie en choreografie van deze jukebox-musical.

MJ The Michael Jackson Musical on Broadway Tickets - MJ and Cast MJ The Michael Jackson Musical on Broadway Tickets - Scene

De creatieve reis

Naast wereldberoemde liedjes neemt de musical u mee in de spannende momenten uit de carrière van Michael Jackson, waarbij bepaalde momenten in de tijd worden uitgebeeld. U beleeft een aantal van zijn herinneringen, zoals het iconische Jackson 5 moment in het Apollo Theater, de creatie van het Thriller album en het winnen van 8 Grammy Awards. Het is een reis die duikt in Michael’s creatieve geest, gericht op zijn dans, muziek en persoonlijke invloeden.

Hoe koop ik MJ The Michael Jackson Musical op Broadway Tickets?

MJ The Michael Jackson Musical tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Koop uw kaartjes voor The Michael Jackson Musical hier

MJ The Michael Jackson Musical op Broadway Tickets - Michael Jackson MJ The Michael Jackson Musical op Broadway Tickets - Optreden

Erics Tip: “Tijdens deze musical wordt u meegenomen in het levensverhaal van Michael Jackson. De acteur die Michael vertolkt geeft u echt het gevoel dat Michael zelf op het podium staat. U zult het theater verlaten met het gevoel alsof u net naar een concert van MJ bent geweest. De show is nog leuker als u een fan bent van The King of Pop. Er zullen veel herkenbare elementen uit MJ’s carrière en leven zijn.”

Informatie over de voorstelling

 • Minimale leeftijd: Aanbevolen voor 8 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: Ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Neil Simon Theatre, 250 West 52nd Street
 • Toegankelijkheid: T
 • voor de zaalplattegrond van het Neil Simon Theatre

Koop uw kaartjes voor The Michael Jackson Musical hier

Liever een andere musical dan The Michael Jackson Musical?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Bestel hier uw tickets voor MJ Bestel hier uw tickets

* De laagste prijs voor deze musical is (o.a.) gevonden op di 28 mei 2024 19:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on di 28 mei 2024 19:00

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets