Donut Tour in New York

Koop tickets nu
Donut Tour in New York

Tijdens de Donut Tour in New York proeft u de lekkerste donuts van New York. Deze unieke foodtour neemt u mee naar vier authentieke donutshops in Manhattan. Hier krijgt u de kans om verschillende smaakvolle, speciale donuts te proberen. Deze echte Amerikaanse lekkernij kent u ongetwijfeld uit de supermarkt of koffiezaak, maar de kans is groot dat u hier na deze tour geen genoegen meer mee neemt. De tour laat u kennismaken met donuts zoals donuts bedoeld zijn! U wandelt met de gids van de ene zaak naar de andere, waardoor u onderweg ook nog een leuk deel van Manhattan ziet.

Boek de Donut Tour in New York hier

New Yorkse donutshops

U ontmoet uw gids op 200 Fifth Avenue, voor de Golden Clock. Vanaf hier gaat u naar uw eerste donut bij Doughnut Plant. Deze winkel is behangen met kussens in de vorm van alle donuts die ze verkopen. De donut die u hier probeert, zal u aangenaam verrassen. Dit was meteen een van de lekkerste donuts die ik ooit op heb! Terwijl u naar de volgende zaakjes wandelt, vertelt de gids van alles over de geschiedenis en architectuur van New York. U loopt door Chelsea, over Fifth Avenue en door Greenwich Village. Een sfeervol deel van Manhattan, zonder wolkenkrabbers en toeristenmassa’s. Hier ervaart u nog het New York van weleer. En onderweg kunt u zich alvast verheugen op het lekkers dat u nog gaat proeven!

Donut Tour in New York - Vitrine Donut Tour in New York - Donut Winkel

Beste donuts van New York

Twee andere donutshops staan op het programma alvorens de tour eindigt bij The Doughnut Project in West Village. Op iedere locatie krijgt u een sample van de beste donut(s) van die winkel. U zult zien en proeven dat elke zaak zijn eigen stijl heeft, met een heel eigen deeg en bijzondere soorten glazuur. Zo proefde ik een croissant donut, een salted chocolate caramel donut en een ‘everything donut’ met zaadjes en pitten, geïnspireerd op de everything bagel.

Erics Tip: De samples zijn flink, dus eet niet teveel van tevoren. Misschien lukt het u dan zelfs om een kampioenssticker te bemachtigen voor de deelnemer die alle samples op kan. Tijdens deze donut tour komt u bij unieke New Yorkse zaakjes, die u zelf waarschijnlijk niet zo snel gevonden zou hebben. Hier halen de New Yorkers hun donuts! Ik kende zelf ook nog niet alle zaken en heb er een paar nieuwe favorieten aan overgehouden. En als bonus leert u ondertussen ook nog iets over de geschiedenis en architectuur van de stad.

Donut Tour in New York - Doughnut Project Donut Tour in New York - Everything Donut

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Duur: 2 uur
  • Vertrekpunt: 200 Fifth Avenue, voor de Golden Clock
  • Vertrektijd: 9.00 en 12.00 uur

Boek de Donut tour in New York hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief