Eric’s New York App

Erics New York App Skyline

Eric’s New York App is dé app voor New York. In deze app vind je plattegronden, alle metrolijnen, informatie over bezienswaardigheden, wandelroutes door verschillende buurten, persoonlijke tips en tickets voor alles wat je in New York kunt doen. Eric’s New York App is beschikbaar voor iOS (iPhone/iPad) en Android (smartphone/tablet).

De Gratis Eric’s New York App

Ontdek New York met mijn app als je gids. In de app vind je:

  • Alle metrolijnen zodat je handig kunt zien, met of zonder internet, welk metrostation het dichtst bij jou in de buurt is.
  • De locatie waar je op dat moment bent aan de hand van de ingebouwde GPS, wat ook werkt als je geen internet hebt! Zo kun je nooit in New York verdwalen.
  • Informatie over de bekende, maar ook minder bekende bezienswaardigheden in New York. Heb je nog geen tickets? Klik dan meteen door om ze te kopen. Je hoeft niks te printen, laat bij de ingang gewoon je e-tickets zien op je telefoon. Makkelijker kan het niet!
  • Persoonlijk tips van mij (Eric).
  • Unieke en persoonlijke wandelroutes die je kunt volgen om nog meer van de stad te ontdekken.
  • Openbare toiletten bij jou in de buurt.
  • De mogelijkheid om voorafgaand aan je trip naar New York jouw hotel en hotspots op te slaan en deze op de kaart te zien.
  • Een checklist waardoor je niets vergeet te regelen voor je trip naar New York.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan de reviews!

Wandelroutes door New York

Wandel met mij mee door verschillende buurten in New York tijdens een van mijn wandelroutes die in de app te vinden zijn. Ik heb deze ontwikkeld zodat je naast de bekende plekken, ook de onbekende plekken van de stad kunt zien. Wandel door de straten van SoHo, loop over de Brooklyn Bridge, ontdek Greenpoint en nog veel meer. De wandelroutes heb ik zelf gemaakt, gefotografeerd en meerdere malen gewandeld, zodat ik je zoveel mogelijk plekken kan laten zien. Omdat er heel veel tijd in zit, vraag ik een klein bedrag per wandelroute. Zo kan ik de app blijven onderhouden en verder ontwikkelen met nog meer handige features.

Offline plattegrond van New York

Download de data thuis (of via de wifi van je hotel), dan kun je de app in New York meteen offline gebruiken. Je hebt dan altijd en overal toegang tot de plattegrond met alle hotspots, wifipunten en openbare toiletten. Ook de metroplattegrond met alle metrolijnen en -stations kun je offline gebruiken. En door de ingebouwde GPS zie je altijd precies waar je je bevindt en wat er allemaal in de buurt is! Verder kun je alle andere openbaar vervoer plattegronden, zoals die van de bussen, treinen en NYC Ferry, als PDF-bestanden vinden in de app.

Heb je ondanks de uitgebreide info in de app toch nog vragen onderweg? Met één druk op de knop kun je mij mailen.

Feedback

Op- of aanmerkingen, vragen of complimenten? Neem dan vanuit de app direct contact met me op. Ik blijf de app voortdurend ontwikkelen en verbeteren en hoor graag je feedback. Tevreden? Dan zou ik het waarderen als je mijn app beoordeelt in de App Store of op Google play.

Eric's New York App - Review 1Eric's New York App - Review 2Eric's New York App - Review 3

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets