Eric’s New York App

Erics New York App Skyline

Eric’s New York App is dé offline app voor New York. In deze app voor je smartphone of tablet vind je plattegronden, informatie over bezienswaardigheden, tips, tricks en tickets voor alles wat je in New York wilt doen. Eric’s New York App is beschikbaar voor iOS (iPhone/iPad) en Android (smartphone/tablet).

Eric’s New York – gratis

Ontdek de stad met mijn app als je gids. Het is alsof ik je persoonlijk door New York begeleid en je al mijn favoriete plaatsen in de stad laat zien. Net als op mijn site vind je in de app informatie over bekende en minder bekende bezienswaardigheden in New York, aangevuld met mijn persoonlijke tips. Wil je iets bezoeken, maar heb je nog geen tickets? Klik dan meteen door om ze te kopen. Je hoeft niks te printen, laat bij de ingang gewoon je e-tickets zien op je telefoon. Makkelijker kan het niet!

Offline plattegrond van New York

Download de data thuis (of via de wifi van je hotel), dan kun je de app in New York meteen offline gebruiken. Je hebt dan overal toegang tot de stadsplattegrond met alle hotspots, wifipunten en openbare toiletten. Ook de metroplattegrond met alle metrolijnen en -stations kun je offline gebruiken. En door de ingebouwde GPS zie je altijd precies waar je je bevindt, en wat er allemaal in de buurt is!

Heb je ondanks de uitgebreide info in de app toch nog vragen onderweg? Met één druk op de knop kun je mij bellen of mailen.

Feedback

Op- of aanmerkingen, vragen of complimenten? Neem dan vanuit de app direct contact met me op. Ik blijf de app voortdurend ontwikkelen en verbeteren en hoor graag je feedback. Tevreden? Dan zou ik het waarderen als je mijn app beoordeelt in de App Store of op Google play.

Vond je dit artikel nuttig? Ik hoor het graag!

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets