New York Jets Tickets Kopen 2019-2020

Koop tickets nu
New York Jets Tickets Kopen
Vanaf $ 43,00

New York Jets tickets kunt u online kopen voor u naar New York gaat. Wedstrijden van de New York Jets zijn populair, dus het is wel slim om vooruit te plannen. De Jets wedstrijden worden gespeeld in het MetLife Stadium en het American football seizoen loopt van september tot januari. Als de Jets geen thuiswedstrijden spelen tijdens uw verblijf in New York, kunt u kijken of het andere American football team, de New York Giants, spelen.

 

Koop uw New York Jets tickets hier

Koop nu tickets voor de New York Jets en betaal geen administratie- of verzendkosten (als u kiest voor e-tickets) of kies ervoor om uw tickets gratis in New York op te halen!

New York Jets tickets kopen

Het kopen van tickets voor een wedstrijd van de New York Jets is alleen mogelijk als u vooruit plant. Iedere wedstrijd van de New York Jets is uitverkocht. De wachttijd voor een seizoenskaart is zo’n acht jaar! Klik hier en zoek naar de datum waarop u naar de wedstrijd zou willen gaan of bekijk het overzicht hieronder.

U kunt tickets bestellen met een creditcard, ze worden vervolgens via e-mail of per post opgestuurd. Het is ook mogelijk de tickets gratis in New York af te halen. Mocht het niet lukken om de e-tickets te printen, dan kunt u altijd ter plaatse naar het kantoor gaan. Dit is gelegen op een centrale plek vlakbij Times Square.

Een e-ticket is het snelst. Als u normale tickets bestelt, kunt u er het beste voor kiezen om die zelf op te halen. Om verzendkosten te voorkomen, raad ik u dan ook aan om voor een van deze opties te kiezen. Uw tickets zijn altijd echt en worden op tijd bezorgd.

De kaarten op deze website zijn van seizoenkaarthouders die niet aanwezig kunnen zijn, dat verklaart de lage prijzen. Soms kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn, in dat geval is de vraag naar tickets voor de New York Jets wedstrijd groot.

New York Jets Tickets Kopen - American Football Wedstrijd New York Jets Tickets Kopen - Parkeerplaats

Waar kan ik het beste zitten bij een American football wedstrijd in het MetLife Stadium?

Het is erg belangrijk om goede plaatsen te hebben bij een American football wedstrijd, maar er is één regel: als het u überhaupt is gelukt om plaatsen te krijgen, heeft u al geluk! Het MetLife Stadium is gigantisch, maar toch heb je overal het gevoel dat je dicht op het veld zit. Hieronder laat ik zien welke plekken de beste zijn, maar als die te duur zijn, neem dan gerust een ring hoger. Erbij zijn is belangrijker dan de beste plekken proberen te krijgen.

Koop hier uw New York Jets tickets

New York Jets Tickets Kopen - Metlife Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij het stadion?

Het stadion is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer vanuit Manhattan. U hoeft niet bang te zijn dat u het niet kunt vinden, want duizenden andere mensen gaan op hetzelfde moment ook.

De twee beste opties:

  1. Neem de trein vanaf Penn Station op de 34ste straat en 7th avenue in Manhattan. U koopt een kaartje naar het MetLife Stadium aan het loket of bij de automaat. U neemt dan de NJ Transit Rail naar Secaucus, New Jersey (deze trip duurt zo’n tien minuten). Hier stap u over op de trein naar het stadion. Ook deze treinrit duurt zo’n tien minuten. U hoeft niet bang te zijn dat u het niet vindt, loop gewoon met de mensenmassa mee.Treinen rijden vanaf drie uur voor de kick-off tot twee uur na het fluitsignaal. De totale kosten zijn $ 11 voor een retour per persoon.
  2. Neem de Coach USA Express bus vanaf Port Authority bus terminal in Manhattan op de 42ste straat en 9th avenue. Deze bussen rijden vanaf tweeënhalf uur voor de kick-off, tot één uur na de ontknoping. Kosten zijn $ 14 per persoon voor een retour. Let wel op dat het erg druk kan zijn bij de bussen op de terugweg, maar iedereen wordt uiteindelijk teruggebracht.

Hoe lang voor de wedstrijd moet ik er zijn?

U kunt het beste op tijd komen (één tot anderhalf uur voor aanvang). U heeft dan genoeg tijd om alle activiteiten voor de wedstrijd te bekijken en om het national anthem te horen.

Hoe kom ik terug in Manhattan?

De makkelijkste manier om weer in Manhattan te komen na de wedstrijd is met het openbaar vervoer. Als u een retourtje heeft gekocht, kunt u op dezelfde manier terugreizen als u gekomen bent. Ik ga zelf het liefst met de trein naar het MetLife Stadium, omdat het makkelijker is. Maar de bus is ook echt een goede optie.

Erics Tip: Het MetLife Stadium is echt geweldig! Alles is goed georganiseerd en net nieuw. Als u de kans heeft om te gaan, DOEN! Het is geweldig. U kunt gerust een klein fototoestel meenemen. Denk eraan dat handtassen en rugzakken absoluut niet zijn toegestaan in het stadion. Dat geldt ook voor eten, drinken en paraplu’s. Kom op tijd, want voor de wedstrijd gaat iedereen barbecueën op de parkeerplaats voor het stadion… een zeer bizar gezicht (zie foto hieronder). Ook heeft u dan tijd om door het hele stadion te lopen.

New York Jets Tickets Kopen - Wedstrijd New York Jets Tickets Kopen - BBQ

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

13okt
Zo - Starttijd: 16:25 | Football, Sport | Vanaf $151.00
21okt
Ma - Starttijd: 20:15 | Football, Sport | Vanaf $92.00
10nov
Zo - Starttijd: 13:00 | Football, Sport | Vanaf $166.00
24nov
Zo - Starttijd: 13:00 | Football, Sport | Vanaf $62.00
8dec
Zo - Starttijd: 13:00 | Football, Sport | Vanaf $43.00
22dec
Zo - Starttijd: 13:00 | Football, Sport | Vanaf $93.00

* De laagste prijs voor dit evenement is (o.a.) gevonden op zo 8 december 2019 13:00

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets