Reisgidsen over New York

Als u naar New York gaat wilt u natuurlijk geniet van alle leuke plekken. Uiteraard kunt u deze hele website uitprinten en meenemen maar als dat te veel werk is zijn er ook goede reisgidsen over New York. Hieronder ziet u de reisgidsen die ik zelf getest heb en als beste uit de bus zijn gekomen.

 

Reisgidsen over New York - Capitool New York grootCapitool New York + uitneembare kaart

Deze reisgids biedt overzichtelijke informatie over meer dan 1000 bezienswaardigheden, winkels, hotels en restaurants. Met tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Met behulp van de vele kaarten plant u moeiteloos uw eigen route. De reisgids heeft daarnaast een handige uitneembare kaart, inclusief informatie voor openbaar vervoer.

Prijs: 27,99
Klik hier voor meer informatie

 

Reisgidsen over New York - Capitool reisgidsen top 10Capitool Top 10 New York + uitneembare kaart

Top 10 New York bevat tips en praktische informatie voor tijdens het verblijf, zoals wat voor weer u kunt verwachten, waar u lekker kunt eten, gratis uitjes, welk hotel het beste is en gemakkelijk te volgen voorbeeldroutes zodat u in korte tijd zoveel mogelijk kunt zien. Of u nu een weekend of een hele week komt, dankzij de handige lijstjes heeft u een snel overzicht van het beste wat de stad te bieden heeft. Zo ziet u in één oogopslag welk museum de moeite waard is en waar u kunt winkelen of uit kunt gaan.

Prijs: 12,99
Klik hier voor meer informatie

 

Reisgidsen over New York - Wandelen in New YorkWandelen in New York

Dit boek beschrijft zeventien wandelingen door de verschillende wijken van New York. De routes gaan door Manhattan, Queens, Brooklyn en The Bronx. Ze laten u kennismaken met de gebouwen en architectuur, maar het boek geeft ook veel achtergrondinformatie over de bewoners en het stadsbestuur van New York. Inclusief wandelkaarten per route, twee overzichtskaarten en een fietskaart.

Prijs: 24,50
Klik hier voor meer informatie

 

Reisgidsen over New York - ANWB Extra New YorkANWB Extra New York

De ANWB Extra reisgids New York is niet alleen klein van formaat, maar ook van prijs. Deze reisgids biedt naast diverse routes door de stad en vele praktische tips over onder andere vervoer, ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die u tijdens uw stedentrip naar New York niet mag missen. De uitneembare kaart is een uitkomst voor de mensen die geen internet op hun telefoon hebben.

Prijs: 14,49
Klik hier voor meer informatie

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets