Dagtrip Skien of Snowboarden in New York

Koop tickets nu
Dagtrip Skien of Snowboarden in New York

Een dagtrip skiën of snowboarden in New York is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt als u uw reis plant. NewYork.nl biedt u deze unieke dagtrip! Wist u dat u, op slechts een paar uur afstand van New York, kunt skiën en snowboarden in Hunter Mountain Resorts? Voor wie een stedentrip New York graag met een skivakantie combineert, is deze dagtrip een echte aanrader.

Boek uw dagtrip skiën of snowboarden hier

Indien de bovenstaande trip niet beschikbaar is, bekijk dan een skitrip naar Windham Mountain.

All inclusive wintersporten

Skiërs van alle niveaus kunnen het all-area ski lift ticket bestellen. Hunter Mountain biedt pistes voor skiërs van alle niveaus. Er is een lichte helling voor beginners en geavanceerde pistes voor doorgewinterde experts. U begint de dag vroeg in Midtown Manhattan, waar een bus wacht om u naar uw bestemming te brengen. Eenmaal daar ontvangt u uw ski lift ticket en ski’s of snowboard. Dit alles is inbegrepen bij de prijs die u vooraf betaalt! Aan het eind van de dag wordt u weer teruggebracht naar Manhattan.

Dagtrip Skien of Snowboarden in New York - Skiberging Dagtrip Skien of Snowboarden in New York - Hunter Mountain

Hunter Mountain

Hunter Mountain heeft veel verschillende hellingen en wordt wanneer nodig door sneeuwmachines voorzien van verse sneeuw, zodat u altijd goed kunt skiën. Voor wie echt een uitdaging zoekt, biedt Hunter Mountain een vrije val van maar liefst 488 meter! Maar ook beginners kunnen hier prima terecht, de dagtocht is geschikt voor wintersporters van elk niveau. En dat alles vanaf zo’n € 90: dat bent u ook min of meer kwijt wanneer u een avondje gaat stappen in Manhattan!

Erics Tip: Informeer bij uw reisverzekering of skiën en/of snowboarden onder uw huidige dekking valt. Sluit eventueel een aanvullende verzekering af indien nodig!

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen en gebruiken als ticket voor de dagtrip of kunt laten zien als e-ticket op uw smartphone.

  • Minimumleeftijd is 18 jaar
  • Vertrekpunt: Midtown Manhattan
  • Vertrektijd: 6.00 of 6.30 uur, vertrek bij Hunter Mountain is om 16.30 uur
  • Deze tour is seizoensgebonden

Boek hier uw dagtrip skiën of snowboarden in New York

Klik op de afbeelding hieronder voor een duidelijk overzicht van de pistes.

trailmap trip uit New York

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets