Dagtrip Skien of Snowboarden in New York

Koop tickets nu
hunter mountain new york

Een dagtrip skiën of snowboarden in New York is waarschijnlijk niet het eerste waar u aan denkt als u uw reis plant. NewYork.nl biedt u deze unieke dagtrip! Wist u dat u, op slechts een paar uur afstand van New York, kunt skiën en snowboarden in Windham, Crystal Springs of Hunter Mountain Resorts? Voor wie een stedentrip New York graag met een skivakantie combineert, is deze dagtrip een echte aanrader.

Boek uw dagtrip skiën of snowboarden hier

All inclusive wintersporten

Gemiddelde en gevorderde skiërs kunnen het unlimited ski lift ticket bestellen. Met deze pas kunt u alle gebieden van de berg ontdekken. Voor beginners is er een limited ski lift ticket, waarbij een groepsles van 1,5 uur inbegrepen zit. U begint de dag vroeg in Midtown Manhattan, waar een bus wacht om u naar uw bestemming te brengen. Eenmaal daar ontvangt u uw limited of unlimited ski lift ticket (afhankelijk van het pakket dat u heeft geboekt), ski’s of een snowboard, schoenen en een helm. Dit alles is inbegrepen in de prijs die u vooraf betaalt! Aan het eind van de dag wordt u weer teruggebracht naar Manhattan.

Ski Lift Hunter Mountain bij New York Windham Mountain Skien vanuit New York

Hunter Mountain

Tijdens het boeken kunt u uw voorkeur voor Windham Mountain, Chrystal Springs Resort of Hunter Mountain aangeven. Hunter Mountain heeft veel verschillende hellingen en wordt wanneer nodig door sneeuwmachines voorzien van verse sneeuw, zodat u altijd goed kan skiën. Voor wie echt een uitdaging zoekt, biedt Hunter Mountain een vrije val van maar liefst 488 meter! Maar ook beginners kunnen hier prima terecht, de dagtocht is geschikt voor wintersporters van elk niveau. En dat alles voor rond de € 141. Dat bent u ook min of meer kwijt wanneer u een avondje gaat stappen in Manhattan!

Erics Tip: Informeer bij uw reisverzekering of skiën en/of snowboarden onder uw huidige dekking valt. Sluit eventueel een aanvullende verzekering af indien nodig!

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen en gebruiken als ticket voor de dagtrip.

  • Kinderen van 16 jaar of jonger hebben een ondertekend toestemmingsformulier van een ouder of wettelijke voogd nodig
  • Vertrekpunt: Midtown Manhattan
  • Vertrektijd: 6.00 uur, u bent weer terug rond 20.00 uur
  • Deze tour is seizoensgebonden

Boek hier uw dagtrip skiën of snowboarden in New York

Klik op de afbeelding hieronder voor een duidelijk overzicht van de pistes.

trailmap trip uit New York

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief