Schietbaan in New York

Koop tickets nu
Schietbaan in New York

Schieten op een schietbaan in New York kunt u wel beschouwen als mijn geheime tip voor New York. Dit is een ervaring om nooit te vergeten! Heeft u altijd al eens op een Amerikaanse shooting range willen staan om een pistool of geweer af te vuren? Dan is dit uw kans! Net buiten New York, in New Jersey, vindt u de toegankelijke schietbaan. Koop het pakket via de link en u kunt met twee of drie personen ervaren hoe het is om zelf te schieten.

Koop uw schietpakket hier

Schieten voor toeristen

Bij aankomst in de range ontvangt u een stapeltje papieren om te ondertekenen en uw registratie mee te voltooien (vergeet uw paspoort niet!). Vervolgens kunt u doorlopen naar de balie waar de vuurwapens worden uitgeleverd. Bij het pakket van de link zijn twee verschillende wapens inbegrepen, waaronder een AR-15. Hierbij wordt genoeg munitie geleverd om beide wapens flink te testen. Na het betreden van de schietruimte geeft een van de medewerkers uitleg over hoe alles werkt en dan kunt u aan de slag! Er zijn veel begeleiders aanwezig, dus als u vragen heeft is er altijd iemand in de buurt om te helpen. Deze Range Safety Officers zorgen er tevens voor dat alles veilig verloopt. De eerste paar keer na het overhalen van de trekker moet u wellicht even wennen aan de knal en de terugslag van het wapen, maar u zult zich al snel een volleerd schutter voelen.

Schietbaan in New York - Instructies Schietbaan in New York - Wapenuitgifte

Bereikbaarheid

De shooting range ligt in New Jersey, net buiten New York City. Het is bereikbaar met de bus vanaf Manhattan, met één overstap onderweg. Het makkelijkst is om een Uber te boeken, die brengt u in een klein halfuur van Midtown Manhattan naar de range. Ik nam zelf bus 198 vanaf Port Authority naar Willowbrook Mall Shoppers Stop en vanaf hier een Uber voor het laatste stukje, dit is dan nog maar vijf minuten. U kunt eventueel ook nog overstappen op een andere bus voor het laatste deel.

Erics Tip: “Ik heb het pakket uiteraard zelf getest en was aangenaam verrast. De shooting range voelde erg toegankelijk, het was geen onprettige plek. Er werken allerlei soorten mensen, mannen en vrouwen, jong en oud, en ik werd heel vriendelijk geholpen. Door het kant-en-klare pakket dat u koopt via de link, hoeft u ook geen ingewikkelde keuzes te maken over welke geweren en/of pistolen u wilt proberen. Ideaal dus voor beginnende schutters! En mocht u toch nog een ander vuurwapen willen testen, dan kunt u dat altijd bijboeken.”

Praktische Informatie

Na boeking ontvangt u een voucher per e-mail. U kunt de voucher uitprinten, of als mobiel ticket laten zien op uw smartphone.

 • Locatie: Woodland Park, New Jersey
 • Dagen en tijden: Dagelijks van 12:00 tot 19:30 uur. Reserveer na het boeken uw gewenste tijd.
 • Minimumleeftijd:
  • 8 jaar en ouder om te schieten met long guns op de schietbaan. (Kinderen jonger dan 8 jaar worden niet binnengelaten bij de schietbaan).
  • 13 jaar en ouder om te schieten met gehuurde pistolen onder begeleiding van een volwassene van 21+.
  • 18-20 jaar zonder begeleiding mogen alleen long guns huren.
  • Als beide deelnemers jongere zijn dan 21 jaar, wordt er een AR-15 gehuurd in plaats van een pistool.

Koop uw schietpakket hier

Oefent u liever met een BARRETT 50 sniper rifle, boek dan dit schietpakket.

Schietbaan in New York - Target Schietbaan in New York - Het wapen richten

Hoe oud moet u zijn om naar een schietbaan in New York te gaan?

Om naar een schietbaan in New York te gaan, moet u minstens 8 jaar oud zijn. Meer informatie vindt u hier.

Kunnen toeristen naar een schietbaan in NYC?

Ja, toeristen uit New York kunnen het schieten uitproberen op deze schietbaan. Iedereen is welkom! Boek uw arrangement hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets