Helikopter transfer tussen JFK of Newark Airport en Manhattan

Helikopter transfer tussen JFK of Newark Airport en Manhattan
$50 OFF

Een helikopter transfer tussen JFK of Newark Airport en Manhattan brengt u gemakkelijk van een van de luchthavens naar Manhattan. Waan u in luxe met de BLADE vliegveld transfer en zie de iconische New York skyline steeds dichterbij komen tijdens deze ongelofelijke ervaring.

Stap, nadat u geland bent op JFK Airport of Newark Airport, in een helikopter en vlieg in 10 minuten naar Midtown Manhattan. Het is ook mogelijk om van Manhattan naar een van de vliegvelden te reizen.

 

Boek uw helikopter transfer hier en krijg $50 korting met de BLADE promocode ‘EricL760’

Helikopter transfer tussen JFK of Newark Airport en Manhattan

Ja, het kan echt; een helikopter nemen van of naar het vliegveld in New York. Waan u als een belangrijke CEO, royalty of bekendheid in New York en laat u op deze bijzondere manier vervoeren. Het is onnodig om te zeggen dat dit een bijzondere ervaring is die u nog lang zal navertellen.

Met de promocode ‘EricL760’ krijgt u $50 korting op uw BLADE helikopter transfer, waardoor de prijzen beginnen bij $145. Reist u alleen, bedenk dan dat een taxi al snel $100 kost. De helikopter transfer is natuurlijk duurder, maar voor het prijsverschil heeft u wel een unieke helikoptervlucht en bent u een ervaring rijker.

Helikopter transfer tussen JFK of Newark Airport en Manhattan - Brooklyn Helikopter transfer tussen JFK of Newark Airport en Manhattan - Lounge

Bij aankomst

Wanneer u bent geland op JFK Airport of Newark, gaat u eerst door de douane. Als u hier doorheen bent, wordt u opgewacht door een luxe auto die u in 5 minuten naar de heliport bij het vliegveld zal brengen. Bij aankomst wordt u verwelkomd door de host van de helikoptermaatschappij, wat mij een erg decadent gevoel gaf. Door deze persoon wordt u naar de helikopter gebracht of als u nog tijd heeft naar de lounge. U hoeft dus niet meer door de douane. Zodra u opstijgt vanaf de luchthaven, ziet u de skyline van Manhattan in de verte verschijnen en weet u dat uw New York-ervaring echt is begonnen!

Bagage

Een helikoptervlucht is vooral interessant voor mensen die met handbagage reizen. Er mag een kleine koffer en een tas mee. Reist u met een grote koffer, dan wordt dit per auto naar de bestemming gebracht. Hier betaalt u extra kosten voor.

In Manhattan kunt u met een taxi, het openbaar vervoer of lopend naar uw bestemming of de door u gekozen heliport gaan. Het is ook mogelijk om een transfer bij te boeken.

Erics Tip: “Ik ben erg groot fan van de helikoptervluchten in New York, en had mezelf daarom getrakteerd op deze vlucht. De manier waarop alles geregeld is gaf mij echt het gevoel alsof ik een VIP was (zonder dat zij wisten wie ik was). Het is erg bijzonder om op een vliegveld op te stijgen naast de grote vliegtuigen. Daarnaast heeft deze vlucht iets wat geen enkele andere helikoptervlucht heeft en dat is langs en over Brooklyn vliegen.”

Helikopter transfer tussen JFK of Newark Airport en Manhattan - Vlucht Helikopter transfer tussen JFK of Newark Airport en Manhattan - Skyline

Helikoptervlucht van en naar JFK Airport

De route van en naar JFK Airport is uniek en kunt u niet doen tijdens een andere helikoptervlucht in New York. U vliegt namelijk over Brooklyn of over Coney Island en de Verrazzano-Narrows Bridge. Welke route u vliegt, wordt bepaald door de luchtverkeersleiders van JFK Airport.

Boek uw helikopter transfer hier en krijg $50 korting met de BLADE promocode ‘EricL760’

Erics Tip: “Gaat het u niet alleen om het vervoer, maar vooral voor de belevenis, kies dan voor de langste route. Zo ziet u meer van de stad. Kies vanaf JFK de West 30th St heliport als uw bestemming.”

Helikoptervlucht van en naar Newark Airport

Met een helikopter van Newark Airport naar Manhattan is een snelle manier om te reizen. Ook deze vlucht is een geweldige ervaring. Van en naar Newark Airport kan alleen gevlogen worden op het helikopterplatform aan de westkant van Manhattan. Hierdoor zult u niet om of over Manhattan heen vliegen.

Boek uw helikopter transfer hier en krijg $50 korting met de BLADE promocode ‘EricL760’

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets