De New York Pass

Koop tickets nu

Bestel hier uw tickets

New York Pass
Tot 30% korting

De New York Pass is de ideale optie voor degene die alles uit zijn trip naar New York wil halen door veel te zien en te doen. U betaalt een vast bedrag voor de pas, afhankelijk van het aantal dagen dat u wilt dat deze geldig is. De keuze hierbij is een, twee, drie, vier, vijf, zeven of tien aaneengesloten dagen. Deze pas geeft u toegang tot meer dan honderd attracties in New York, waaronder tours, fietsverhuur en nog veel meer! Daarbij krijgt u korting in restaurants en winkels.

Koop uw New York Pass hier

EXCLUSIEVE AANBIEDING: Nu tot 30% korting op de New York Pass! Koop die van jou vandaag nog; de New York Pass is 1 jaar geldig na aankoop! Gebruik kortingscode ERIC5NYP

iDEAL Bancontact Betalen in euros en met iDeal of Bancontact? Bestel hier

Contents

Prijs

3 dagen 4 dagen 5 dagen 7 dagen 10 dagen
Volwassenen $329 $237 $379 $275 $419 $303 $484 $341 $544 $379
3-12 jaar $204 $161 $239 $180 $269 $199 $344 $241 $374 $270

Hop-on Hop-off tour inbegrepen

Hop-on Hop-off-bussen zijn ideaal voor mensen die op een ontspannen manier veel van de stad willen zien. Ik raad aan om eerst een Hop on Hop off-tour te doen en dan pas attracties te gaan bezoeken. Het is namelijk de perfecte manier om de stad te leren kennen. Als u een New York Pass koopt, is hier een Hop-on Hop-off busticket van Big Bus voor 1 dag inbegrepen. Met dit ticket kunt u de Downtown en Uptown loop doen.

De New York Pass bestellen

Na aankoop van de pas kunt u kiezen voor een digitale pas of u kunt de pas downloaden als PDF, zodat u deze kunt printen. Ik raad altijd aan om uw pas uit te printen, voor het geval uw telefoon het niet doet. Alle informatie over de tours en attracties die bij de pas zijn inbegrepen, vindt u hier.

Hoe werkt de New York Pass?

Nadat u uw pas hebt gedownload of afgedrukt, kunt u er meteen mee aan de slag. Voor rondleidingen en sommige attracties heeft u een tijdslot of reservering nodig. Als u een reservering maakt, activeert u de New York Pass nog niet, dus u kunt reserveringen maken voordat u in New York aankomt. Voor een compleet overzicht van de tours en attracties die een reservering nodig hebben en om ze te maken, klik hier.

Om uw pas te activeren hoeft u hem alleen maar op uw telefoon of geprint te laten zien bij de ingang van de attractie. De eerste keer dat u hem gebruikt, wordt de pas geactiveerd en daarna is de pas geldig voor opeenvolgende dagen op basis van de duur die u heeft gekocht.

Ik raad u aan de New York Pass te activeren door uw eerste attractie vroeg in de ochtend te bezoeken. De pas is namelijk geldig voor een aantal opeenvolgende kalenderdagen. De meeste attracties zijn vroeg open en het is er dan minder druk, zo kunt u lange wachtrijen vermijden. Een extra voordeel van de pas: soms helpt het om sneller binnen te komen, bijvoorbeeld omdat er een speciale rij voor pashouders is, of omdat u moet reserveren of u kunt u pas gemakkelijk laten scannen. Bovendien betaalt u bij de attracties niet extra, alleen de pas is voldoende! Uiteindelijk is de pas gemakkelijk in gebruik en bespaart u een hoop geld.

Erics Tip: “De New York Pass is geweldig als u veel wilt zien en doen in een relatief korte tijd. Ik zou u aanraden een pas voor minstens drie dagen te kopen. Op deze manier haalt u de meeste waarde uit de pas, en kunt u uw bezoekjes wat rustiger verdelen over het tijdsbestek dat u heeft. De kans zit er sowieso wel in dat u het druk gaat krijgen, met de New York Pass op zak! Als u toch liever de pas voor een kortere periode koopt, raad ik u aan uw dag zorgvuldig te plannen, zodat u het meeste uit uw pas kunt halen.”

New York Pass Circle Line New York Pass - Vrijheidsbeeld

Attracties en Activiteiten Kiezen

Het is praktisch onmogelijk om alle attracties te bezoeken waar New York Pass u toegang tot geeft. Dat is echter geen enkele reden tot stress, want zelfs als u een dagpas koopt en ‘maar’ drie topattracties bezoekt, bespaart u al minstens $58. Deze pas stelt u voor vele mogelijkheden en keuzes. Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

Iconisch New York

De New York Pass verschaft toegang tot enkele van New Yorks meest iconische bezienswaardigheden. Het Empire State Building, het 9/11 Museum en het Vrijheidsbeeld mag u natuurlijk niet missen!

De New York Pass - Top of the Rock

Geschiedenis

Houdt u van geschiedenis? Dan heeft de New York Pass u veel te bieden: u kunt onder andere het American Museum of Natural History bezoeken, het Museum of the City of New York en het 9/11 Museum.

Buitenactiviteiten en Natuur

Natuurliefhebbers kunnen de Brooklyn Botanical Garden bezoeken of de New York Botanical Garden. Als u de stad graag zelfstandig wilt verkennen en ervan houdt om buiten te zijn kan ik u aanraden om gebruik te maken van de fietsverhuur in Central Park, of om één van de vele boottochten en/of cruises te maken. En vergeet niet om van het prachtige uitzicht te genieten vanaf Top Of The Rock, Edge of het Empire State Building!

Kunst en Cultuur

Kunstliefhebbers zouden sowieso een bezoek moeten brengen aan het MoMa, het Whitney Museum of American Art, het Guggenheim en het Brooklyn Museum of Art. En als u meer wilt zien en ontdekken van de culturele diversiteit van de stad, dan kunt u kiezen uit een aanbod van verschillende tours. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Bronx Tour en de SoHo-Little Italy-Chinatown Walking tour.

Voor een overzicht van alle attracties en om de New York Pass te bestellen klikt u hier

New York Pass kopen met Unlimited MetroCard

U kunt uw New York Pass ook kopen in combinatie met de 7-Day Unlimited MetroCard. Met deze MetroCard kunt u 7 opeenvolgende dagen onbeperkt gebruikmaken van de metro en alle lokale bussen. De MetroCards worden aangetekend verzonden.
Koop uw New York Pass met Unlimited MetroCard hier

New York Pass voor 3 dagen + MetroCard

€ 90 korting
New York Pass voor 3 dagen + MetroCard

New York Pass – 3 dagen
➕MetroCard voor 7 dagen
➕metroplattegrond
➕10% korting bij Macy’s
Lees hier over de New York Pass

€ 265,00

New York Pass voor 4 dagen + MetroCard

€ 100 korting
New York Pass voor 4 dagen + MetroCard

New York Pass – 4 dagen
➕MetroCard voor 7 dagen
➕metroplattegrond
➕10% korting bij Macy’s
Lees hier over de New York Pass

€ 299,00

New York Pass voor 5 dagen + MetroCard

€ 112 korting
New York Pass voor 5 dagen + MetroCard

New York Pass – 5 dagen
➕MetroCard voor 7 dagen
➕metroplattegrond
➕10% korting bij Macy’s
Lees hier over de New York Pass

€ 329,00

New York Pass voor 7 dagen + MetroCard

€ 135 korting
New York Pass voor 7 dagen + MetroCard

New York Pass – 7 dagen
➕MetroCard voor 7 dagen
➕metroplattegrond
➕10% korting bij Macy’s
Lees hier over de New York Pass

€ 365,00

New York Pass voor 10 dagen + MetroCard

€ 162 korting
New York Pass voor 10 dagen + MetroCard

New York Pass – 10 dagen
➕MetroCard voor 7 dagen
➕metroplattegrond
➕10% korting bij Macy’s
Lees hier over de New York Pass

€ 399,00

Wat zit er bij de New York Pass inbegrepen?

De Hop-on Hop-off bus en 100+ andere tours en attracties zijn inbegrepen bij de New York Pass. Met deze pas kunt u zo veel mogelijk uit uw trip halen.

Hoeveel kost een New York Pass?

Het is afhankelijk van het aantal dagen dat u de New York Pass wilt gebruiken. Gebruik mijn kortingscode om extra geld te besparen.

Is de metro inbegrepen bij de New York Pass?

De metro is niet inbegrepen bij de New York Pass. Ik raad aan om voor vertrek MetroCards te bestellen.

Is er een kortingscode voor de New York Pass?

Er is een kortingscode voor de New York Pass beschikbaar op mijn website.

Waar kan ik reserveren met de New York Pass?

U kunt hier reserveren met de New York Pass.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets