De New York Pass

Koop tickets nu
New York Pass
20% korting

De New York Pass is de ideale optie voor degene die alles uit zijn trip naar New York wil halen door veel te zien en te doen. U betaalt een vast bedrag voor de pas, afhankelijk van het aantal dagen dat u wilt dat deze geldig is. De keuze hierbij is een, twee, drie, vier, vijf, zeven of tien aaneengesloten dagen. Deze pas geeft u toegang tot meer dan honderd attracties in New York, waaronder tours, fietsverhuur en nog veel meer! Daarbij krijgt u korting in restaurants en winkels en de luxe om de rij te omzeilen bij de vijftien meest drukbezochte attracties.
Koop uw New York Pass hier

EXCLUSIEVE AANBIEDING: nu 20% extra korting op de passen voor 3, 5, 7 & 10 dagen! Koop hem vandaag nog, de New York Pass is 2 jaar geldig na aankoop! Gebruik promocode ERICSAVE20.

Prijs

Dagpas2 dagen3 dagen4 dagen5 dagen7 dagen10 dagen
Kids t/m 2 jaargratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
Kids t/m 12 jaar$90$129$154 $139$149$179 $161$199 $179$224 $199
Volwassenen$117$149$199 $179$206$259 $233$299 $269$339 $305

 

Hop-on Hop-off tour inbegrepen

Hop-on Hop-off-bussen zijn ideaal voor mensen die op een ontspannen manier veel van de stad willen zien. Ik raad aan om eerst een Hop on Hop off-tour te doen en dan pas attracties te gaan bezoeken. Het is namelijk de perfecte manier om de stad te leren kennen. Als u een New York Pass koopt, is hier een Hop-on Hop-off busticket van Big Bus voor 1 dag inbegrepen. Met dit ticket kunt u de Downtown en Uptown loop doen.

De New York Pass bestellen

U kunt kiezen uit twee opties: u kunt de pas downloaden in de New York Pass app of deze afdrukken. Het voordeel van de mobiele New York Pass is dat u de pas direct na uw bestelling kunt downloaden en hem meteen kunt gebruiken. In de New York Pass-app vindt u ook alle informatie over de tours en attracties die bij de pas zijn inbegrepen. Als u liever een fysieke pas wilt, kunt u hem afdrukken.

Hoe werkt de New York Pass?

Er zijn twee opties: een mobiele New York Pass of een geprinte. U kunt ervoor kiezen om de pas in de New York Pass-app te downloaden of om de pas en gids thuis uit te printen. U ontvangt direct een e-mail met links en instructies voor beide opties tijdens het verwerken van uw bestelling. De mobiele New York Pass is het makkelijkst in gebruik. Nadat u uw pas heeft gedownload, kunt u deze direct gebruiken. U laat de pas eenvoudig op uw telefoon zien, of de geprinte versie, bij de ingang van de attractie. De pas wordt geactiveerd bij het eerste gebruik. Vervolgens is hij geldig op opeenvolgende dagen, voor het aantal dagen dat u heeft gekocht.

Voor beide opties geldt dat het slim is om de kaart zo vroeg mogelijk op de dag te activeren aangezien de geldigheid ervan per aaneengesloten kalenderdag gaat. De meeste attracties zijn al vroeg open, en hoe vroeger u ergens bent, hoe rustiger het er over het algemeen is. Dat betekent dus dat u minder lang in de rij hoeft te staan – hoewel u met de New York Pass bij veel attracties sowieso de rij voorbij mag lopen. Daarbij hoeft u niks meer te betalen bij de attracties, deze pas is voldoende!

Voor tours en sommige attracties heeft u een tijdslot of reservering nodig. Wanneer u een reservering maakt, wordt de New York Pass nog niet geactiveerd, zo kunt u tours en/of attracties reserveren voordat u in New York bent. Voor het maken van een reservering en voor een compleet overzicht klik hier.

Erics Tip: De New York Pass is geweldig als u veel wilt zien en doen in een relatief korte tijd. Ik zou u aanraden een pas voor minstens drie dagen te kopen. Op deze manier haalt u de meeste waarde uit de pas, en kunt u uw bezoekjes wat rustiger verdelen over het tijdsbestek dat u heeft. De kans zit er sowieso wel in dat u het druk gaat krijgen, met de New York Pass op zak! Als u toch liever voor een pas voor één dag kiest, dan raad ik u aan om deze hier te kopen. Op deze site betaalt u de beste prijs voor deze pas.

New York Pass Circle Line New York Pass - Vrijheidsbeeld

Attracties en Activiteiten Kiezen

Het is praktisch onmogelijk om alle attracties te bezoeken waar New York Pass u toegang tot geeft. Dat is echter geen enkele reden tot stress, want zelfs als u een dagpas koopt en ‘maar’ drie topattracties bezoekt, bespaart u al minstens $58. Deze pas stelt u voor vele mogelijkheden en keuzes. Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

Iconisch New York

De New York Pass verschaft toegang tot enkele van New Yorks meest iconische bezienswaardigheden. Het Empire State Building, Vrijheidsbeeld en Top of the Rock mag u natuurlijk niet missen! En het mooie is dat u met deze pas bij sommige van deze plekken ook ‘Fast Track’-toegang krijgt, waardoor u kostbare tijd bespaart.

Geschiedenis

Houdt u van geschiedenis? Dan heeft de New York Pass u veel te bieden: u kunt onder andere het American Museum of Natural History bezoeken, het Museum of the City of New York en het 9/11 Museum.

Buitenactiviteiten en Natuur

Natuurliefhebbers kunnen de Brooklyn Botanical Garden bezoeken, de New York Botanical Garden of de Cloisters Gardens. Als u de stad graag zelfstandig wilt verkennen en ervan houdt om buiten te zijn kan ik u aanraden om gebruik te maken van de fietsverhuur en tours in Central Park, of om één van de vele boottochten en/of cruises te maken. En vergeet niet om van het prachtige uitzicht te genieten vanaf Top Of The Rock, One World Observatory of het Empire State Building!

Kunst en Cultuur

Kunstliefhebbers zouden sowieso een bezoek moeten brengen aan het Metropolitan Museum of Art, MoMa, het Whitney Museum of American Art en het Guggenheim. En als u meer wilt zien en ontdekken van de culturele diversiteit van de stad, dan kunt u kiezen uit een aanbod van verschillende tours. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Bronx Tour en de SoHo-Little Italy-Chinatown Walking tour.

Voor een overzicht van alle attracties en om de New York Pass te bestellen klikt u hier

De New York Pass - Top of the Rock

Wat zit er bij de New York Pass inbegrepen?

De Hop-on Hop-off bus en 100+ andere tours en attracties zijn inbegrepen bij de New York Pass. Met deze pas kunt u zo veel mogelijk uit uw trip halen.

Hoeveel kost een New York Pass?

Het is afhankelijk van het aantal dagen dat u de New York Pass wilt gebruiken. Gebruik mijn kortingscode om extra geld te besparen.

Is de metro inbegrepen bij de New York Pass?

De metro is niet inbegrepen bij de New York Pass. Ik raad aan om voor vertrek MetroCards te bestellen.

Is er een kortingscode voor de New York Pass?

Er is een kortingscode voor de New York Pass beschikbaar op mijn website.

Waar kan ik reserveren met de New York Pass?

U kunt hier reserveren met de New York Pass.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets