De New York Pass

Koop tickets nu
New York Pass
30% korting

De New York Pass is de ideale optie voor degene die alles uit zijn trip naar New York wil halen door veel te zien en te doen. U betaalt een vast bedrag voor de pas, afhankelijk van het aantal dagen dat u wilt dat deze geldig is. De keuze hierbij is een, twee, drie, vier, vijf, zeven of tien aaneengesloten dagen. Deze pas geeft u toegang tot meer dan honderd attracties in New York, waaronder tours, fietsverhuur en nog veel meer! Daarbij krijgt u korting in restaurants en winkels en de luxe om de rij te omzeilen bij de vijftien meest drukbezochte attracties.
Koop uw New York Pass hier

EXCLUSIEVE AANBIEDING: tot 30% korting op de New York Pass! Koop hem vandaag nog, de New York Pass is 2 jaar geldig na aankoop!

Prijs

Dagpas2 dagen3 dagen4 dagen5 dagen7 dagen10 dagen
Kids t/m 2 jaargratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
Kids t/m 12 jaar$99$160$201 $149$227$247 $179$262 $199$299 $224
Volwassenen$134$200$276 $204$304$344 $257$384 $296$490 $339

 

Hop-on Hop-off tour inbegrepen

Hop-on Hop-off-bussen zijn ideaal voor mensen die op een ontspannen manier veel van de stad willen zien. Ik raad aan om eerst een Hop on Hop off-tour te doen en dan pas attracties te gaan bezoeken. Het is namelijk de perfecte manier om de stad te leren kennen. Als u een New York Pass koopt, is hier een Hop-on Hop-off busticket van Big Bus voor 1 dag inbegrepen. Met dit ticket kunt u de Downtown en Uptown loop doen.

De New York Pass bestellen

Hier kunt u de New York Pass veilig, gemakkelijk en met korting bestellen. U kunt kiezen tussen drie opties: u kiest voor een mobile New York Pass, thuisbezorging ($ 30) binnen 5-7 werkdagen, of u haalt de pas op bij aankomst in New York, wat u extra kosten bespaart. Kijk hier voor de afhaallocaties. Het voordeel van de mobile New York Pass is dat u na het boeken direct de link naar de New York Pass app (beschikbaar voor Android en iOS) krijgt, waarin u de mobile New York Pass met QR-code kunt openen. In de New York Pass app vindt u ook alle aanvullende info over de tours en attracties die zijn inbegrepen. U kunt de mobile New York Pass niet printen. Heeft u liever een fysieke New York Pass met gids van 200 pagina’s, dan raad ik aan om de pas te laten thuisbezorgen of gratis op te halen in New York.

Hoe werkt de New York Pass?

Er zijn twee mogelijkheden: een mobile New York Pass of een fysieke New York Pass. Heeft u gekozen voor een mobile New York Pass? Dan ontvangt u na het boeken direct een link naar de New York Pass app. In deze app kunt u uw mobile New York Pass met QR-code openen, deze laat u bij de ingang van de attracties zien. Heeft u ervoor gekozen om uw pas te laten thuisbezorgen of op te halen in New York? Dan ziet uw New York Pass eruit als een chipkaart die makkelijk in uw portemonnee past. Voor beide opties geldt dat het slim is om de kaart zo vroeg mogelijk op de dag te activeren aangezien de geldigheid ervan per aaneengesloten kalenderdag gaat. De meeste attracties zijn al vroeg open, en hoe vroeger u ergens bent, hoe rustiger het er over het algemeen is. Dat betekent dus dat u minder lang in de rij hoeft te staan – hoewel u met de New York Pass bij veel attracties sowieso de rij voorbij mag lopen. Daarbij hoeft u niks meer te betalen bij de attracties, deze pas is voldoende!

Erics Tip: De New York Pass is geweldig als u veel wilt zien en doen in een relatief korte tijd. Ik zou u aanraden een pas voor minstens drie dagen te kopen. Op deze manier haalt u de meeste waarde uit de pas, en kunt u uw bezoekjes wat rustiger verdelen over het tijdsbestek dat u heeft. De kans zit er sowieso wel in dat u het druk gaat krijgen, met de New York Pass op zak! Als u toch liever voor een pas voor één dag kiest, dan raad ik u aan om deze hier te kopen. Op deze site betaalt u de beste prijs voor deze pas.

New York Pass Circle Line New York Pass - Vrijheidsbeeld

Attracties en Activiteiten Kiezen

Het is praktisch onmogelijk om alle attracties te bezoeken waar New York Pass u toegang tot geeft. Dat is echter geen enkele reden tot stress, want zelfs als u een dagpas koopt en ‘maar’ drie topattracties bezoekt, bespaart u al minstens $58. Deze pas stelt u voor vele mogelijkheden en keuzes. Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

Iconisch New York

De New York Pass verschaft toegang tot enkele van New Yorks meest iconische bezienswaardigheden. Het Empire State Building, Vrijheidsbeeld en Top of the Rock mag u natuurlijk niet missen! En het mooie is dat u met deze pas bij sommige van deze plekken ook ‘Fast Track’-toegang krijgt, waardoor u kostbare tijd bespaart.

Geschiedenis

Houdt u van geschiedenis? Dan heeft de New York Pass u veel te bieden: u kunt onder andere het American Museum of Natural History bezoeken, het Museum of Jewish Heritage en het 9/11 Museum.

Buitenactiviteiten en Natuur

Natuurliefhebbers kunnen de Brooklyn Botanical Garden bezoeken, de New York Botanical Garden of de Cloisters Gardens. Als u de stad graag zelfstandig wilt verkennen en ervan houdt om buiten te zijn kan ik u aanraden om gebruik te maken van de fietsverhuur en tours in Central Park, of om één van de vele boottochten en/of cruises te maken. En vergeet niet om van het prachtige uitzicht te genieten vanaf Top Of The Rock, One World Observatory of het Empire State Building!

Kunst en Cultuur

Kunstliefhebbers zouden sowieso een bezoek moeten brengen aan het Metropolitan Museum of Art, MoMa, het Whitney Museum of American Art en het Guggenheim. En als u meer wilt zien en ontdekken van de culturele diversiteit van de stad, dan kunt u kiezen uit een aanbod van verschillende tours. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Bronx Tour en de SoHo-Little Italy-Chinatown Walking tour.

Voor een overzicht van alle attracties en om de New York Pass te bestellen klikt u hier

De New York Pass - Top of the Rock

Wat zit er bij de New York Pass inbegrepen?

De Hop-on Hop-off bus en 100+ andere tours en attracties zijn inbegrepen bij de New York Pass. Met deze pas kunt u zo veel mogelijk uit uw trip halen.

Hoeveel kost een New York Pass?

Het is afhankelijk van het aantal dagen dat u de New York Pass wilt gebruiken. Gebruik mijn kortingscode om extra geld te besparen.

Is de metro inbegrepen bij de New York Pass?

De metro is niet inbegrepen bij de New York Pass. Ik raad aan om voor vertrek MetroCards te bestellen, dat kan hier.

Is er een kortingscode voor de New York Pass?

Er is een kortingscode voor de New York Pass beschikbaar op mijn website.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets