De New York Pass

Koop tickets nu
New York Pass
20% korting

De New York Pass is de ideale optie voor degene die alles uit zijn trip naar New York wil halen door veel te zien en te doen. U betaalt een vast bedrag voor de pas, afhankelijk van het aantal dagen dat u wilt dat deze geldig is. De keuze hierbij is een, twee, drie, vijf, zeven of tien dagen. Deze pas geeft u toegang tot meer dan negentig attracties in New York, waaronder tours, fietsverhuur en nog veel meer! Daarbij krijgt u korting in restaurants en winkels en de luxe om de rij te omzeilen bij de vijftien meest drukbezochte attracties.

Koop uw New York Pass hier

VANDAAG: 20% korting op de passen voor 3, 5, 7 & 10 dagen!
Koop hem vandaag nog, de New York Pass is 1 jaar geldig na aankoop!

Prijs

Dagpas2 dagen3 dagen5 dagen7 dagen10 dagen
Kinderen tot 4 jaargratisgratisgratisgratisgratisgratis
Kinderen tot 12 jaar$ 89$ 159$ 149$ 186$ 203$ 220
Volwassenen $ 119$ 189$ 207$ 263$ 296$ 339

Hop-on Hop-off tour inbegrepen

Hop-on Hop-off-bussen zijn ideaal voor mensen die op een ontspannen manier veel van de stad willen zien. Ik raad aan om eerst een Hop on Hop off-tour te doen en dan pas attracties te gaan bezoeken. Het is namelijk de perfecte manier om de stad te leren kennen. Als u een New York Pass koopt, is hier een Hop-on Hop-off busticket voor één dag van Big Bus bij inbegrepen. Met dit ticket kunt u de Downtown, Midtown en Uptown loop doen.

De New York Pass bestellen

Hier kunt u de New York Pass veilig, gemakkelijk en met korting bestellen. U kunt kiezen tussen twee opties: of u kiest voor thuisbezorging ($ 25) binnen vier werkdagen, of u haalt de pas op bij aankomst in New York, wat u extra kosten bespaart. Kijk voor de afhaallocaties bij ‘Collection Shipping’. Het voordeel van de eerste optie is echter dat u met de inbegrepen gids van 200 pagina’s meteen kunt beginnen met het plannen van uw trip. Maakt u zich geen zorgen over niet op tijd geleverde passen; mocht dat voorkomen, dan worden de verzendkosten vergoed en kunt u ze alsnog in New York ophalen.

Hoe werkt de New York Pass?

De New York Pass ziet eruit als een chipkaart die makkelijk in uw portemonnee past. Slim is om de kaart zo vroeg mogelijk op de dag te activeren aangezien de geldigheid ervan per kalenderdag gaat. De meeste attracties zijn al vroeg open, en hoe vroeger u ergens bent, hoe rustiger het er over het algemeen is. Dat betekent dus dat u minder lang in de rij hoeft te staan – hoewel u met de New York Pass bij vele attracties sowieso de rij voorbij mag lopen.

Erics Tip: De New York Pass is geweldig als u veel wilt zien en doen in een relatief korte tijd. Ik zou u aanraden een pas voor minstens drie dagen te kopen. Op deze manier haalt u de meeste waarde uit de pas, en kunt u uw bezoekjes wat rustiger verdelen over het tijdsbestek dat u heeft. De kans zit er sowieso wel in dat u het druk gaat krijgen, met de New York Pass op zak! Als u toch liever voor een pas voor één dag kiest, dan raad ik u aan om deze hier te kopen. Op deze site betaalt u de beste prijs voor deze pas.

New York Pass - Fietstour New York Pass - Vrijheidsbeeld

Attracties en Activiteiten Kiezen

Het is praktisch onmogelijk om alle attracties te bezoeken waar New York Pass u toegang tot geeft. Dat is echter geen enkele reden tot stress, want zelfs als u een dagpas koopt en ‘maar’ drie topattracties bezoekt, bespaart u al minstens $58. Deze pas stelt u voor vele mogelijkheden en keuzes. Hieronder een kleine greep uit het aanbod:

Iconisch New York

De New York Pass verschaft toegang tot enkele van New Yorks meest iconische bezienswaardigheden. Het Empire State Building, Vrijheidsbeeld en Top of the Rock mag u natuurlijk niet missen! En het mooie is dat u met deze pas bij sommige van deze plekken ook ‘Fast Track’-toegang krijgt, waardoor u kostbare tijd bespaart.

Geschiedenis

Houdt u van geschiedenis? Dan heeft de New York Pass u veel te bieden: u kunt onder andere het American Museum of Natural History bezoeken, het idyllische Historic Richmond Town, het Museum of Jewish Heritage en het 9/11 Museum.

Buitenactiviteiten en Natuur

Natuurliefhebbers kunnen de Brooklyn Botanical Garden bezoeken, de New York Botanical Garden, de Cloisters Gardens of Wave Hill. Als u de stad graag zelfstandig wilt verkennen en ervan houdt om buiten te zijn kan ik u aanraden om gebruik te maken van de fietsverhuur en tours in Central Park, of om één van de vele boottochten en/of cruises te maken. En vergeet niet om van het prachtige uitzicht te genieten vanaf Top Of The Rock of het Empire State Building!

Kunst en Cultuur

Kunstliefhebbers zouden sowieso een bezoek moeten brengen aan het Metropolitan Museum of Art, MoMa, het Whitney Museum of American Art en het Guggenheim. En als u meer wilt zien en ontdekken van de culturele diversiteit van de stad, dan kunt u kiezen uit een aanbod van verschillende tours. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Bronx Renaissance tour en de SoHo-Little Italy-Chinatown Walking tour.

Voor een overzicht van alle attracties en om de New York Pass te bestellen klikt u hier

De New York Pass - Top of the Rock

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief