One Vanderbilt The Summit Tickets

One Vanderbilt The Summit Tickets

The Summit in One Vanderbilt tickets zullen online verkrijgbaar zijn. Dit observatiedek in New York bevindt zich in de One Vanderbilt wolkenkrabber in Midtown Manhattan, naast Grand Central Terminal. Het uitkijkpunt ligt op een hoogte van 1100 feet (335 meter). Door de unieke locatie biedt The Summit een geweldig uitzicht op Empire State Building, Chrysler Building, Bryant Park en Times Square. Het uitzicht is niet te vergelijken met het uitzicht vanaf de andere observatiedekken in New York.

 

De opening van The Summit One Vanderbilt Observation Deck staat gepland voor eind 2021.

Tickets zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u zodra de tickets beschikbaar zijn.

Observatiedek bij Grand Central

One Vanderbilt ligt op de hoek van 42nd Street en Vanderbilt Avenue, tegenover Grand Central. Het One Vanderbilt observation deck beslaat de 57e, 58e en 59e verdieping van de indrukwekkende skyscraper. Het heeft twee balkons met glazen vloer en een geweldig uitzicht op Madison Avenue. Er is ook een ‘infinity room’ met hoog plafond, en een terras buiten met eet- en drinkgelegenheden. In One Vanderbilt vindt u ook veel kantoren, winkels en zelfs een ruimte voor culturele projecten.

Erics Tip: The Summit ligt relatief dichtbij het Empire State Building. Dit observatiedek biedt een geweldig uitzicht van dichtbij op het icoon van New York, hierover was ik zeer verrast. U kunt het gebouw betreden en verlaten via de nieuwe hal in Grand Central, waar een indrukwekkende ingang is gebouwd.

One Vanderbilt The Summit Tickets - Uitzicht Empire State Building One Vanderbilt The Summit Tickets - Uitzicht Central Park

Wilt u alvast een ander observatiedek bezoeken? Koop dan Empire State Building tickets, Top of the Rock tickets, One World Observatory tickets of Edge Observation Deck tickets.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets