Summit One Vanderbilt Tickets

One Vanderbilt The Summit Tickets

Summit in One Vanderbilt tickets zijn online verkrijgbaar. Dit observatiedek in New York bevindt zich in de One Vanderbilt wolkenkrabber in Midtown Manhattan, naast Grand Central Terminal. Het uitkijkpunt ligt op een hoogte van 305 meter en biedt een uniek uitzicht op omliggende bezienswaardigheden, zoals het Empire State Building. De Summit is niet alleen een observatiedek, het is ook een bijzondere beleving met beeld en geluid.

Koop hier uw kaarten voor SUMMIT One Vanderbilt

Contents

SUMMIT One Vanderbilt

One Vanderbilt ligt tegenover Grand Central. SUMMIT One Vanderbilt observation deck beslaat drie verdiepingen van de indrukwekkende skyscraper. Vanaf hier heeft u een uniek uitzicht op het Empire State Building, Chrysler Building en Central Park, die allemaal in de buurt liggen. Naast de mooie uitzichten biedt het observatiedek een kunstbeleving ‘Air’ waar u doorheen loopt. Er is ook een café binnen met openhaard en een buitenterras met een bar.

One Vanderbilt The Summit Tickets - Uitzicht Empire State Building One Vanderbilt The Summit Tickets - Uitzicht Central Park

Speciale kenmerken van Summit

Summit is niet zomaar een observatiedek, er zijn ook vier ervaringen gemaakt door Kenzo Digital waarbij de zintuigen geprikkeld worden. Al met al zal een bezoek aan Summit u op verschillende manieren onderdompelen in de beste uitzichten van New York.

Transcendence

Bij binnenkomst komt u in de ‘Transcendence’: een ruimte met hoge plafonds, die gevuld is met spiegels om een surrealistische ervaring te creëren en waar u de meest indrukwekkende Instagram foto’s kunt maken. Boven deze ruimte kunt u over de balustrade lopen waar u in de grote ronde spiegels kunt kijken. Het wordt sterk afgeraden om rokken of jurken te dragen wanneer u naar de Summit gaat, omdat de vloer en het plafond bestaan uit spiegels.

Summit One Vanderbilt Tickets Transcendence

Affinity

Wanneer u doorloopt, komt u in ‘Affinity’. In deze ruimte zweven honderden zilveren ballonnen rond terwijl u hier doorheen loopt. Het is de perfecte plek voor een bijzondere selfie. De ruimte biedt uitzicht over Central Park en Uptown Manhattan.

Summit One Vanderbilt Tickets Affinity

Levitation

Verder heeft SUMMIT One Vanderbilt twee overhangen met glazen vloer, ‘Levitation’ genaamd, waar u, als u geen hoogtevrees heeft, naar binnen kunt stappen voor een geweldig uitzicht op Madison Avenue.

Ascent

Met ‘Ascent’ kunt u naar de top van het One Vanderbilt gebouw. Twee glazen liften, aan de buitenkant van het gebouw welteverstaan, gaan naar boven. Zodra de lift de top heeft bereikt, blijft deze daar een paar minuten zodat u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Houd er rekening mee dat de liften een extra attractie zijn, hiervoor heeft u aparte kaartjes nodig.

Ascent is tijdelijk gesloten
Erics Tip: “Neem uw tijd om alles in Summit One Vanderbilt te ontdekken. Ik raad u aan om bijvoorbeeld rustig te gaan zitten en alles wat u om u heen ziet op u in te laten werken. Ik spendeer meestal ongeveer anderhalf uur op het observatiedek. Breng ook zeker een bezoek aan het toilet: vanaf hier heeft u prachtige uitzichten over de stad.”

Summit overdag en ‘s avonds

Het observatiedek kunt u overdag en ‘s avonds bezoeken waarbij u verschillende elementen op een andere manier beleefd. Overdag heeft u een goed uitzicht over Central Park en is het observatiedek perfect belicht voor alle Instagram foto’s. Door de vele spiegels wordt het zonlicht erg fel. Daarom is het aan te raden om een zonnebril mee te nemen

In de avond is de kunstervaring ‘Air’ nog intenser dan overdag. De verschillende kleuren worden zichtbaar en komen extra tot leven door de geluiden die worden afgespeeld. Hierdoor krijgt het observatiedek, samen met de uitzichten over de stad, zeker een meerwaarde.

Koop hier uw kaarten voor SUMMIT One Vanderbilt

Erics Tip: “Vanaf de Summit kunt u Central Park goed zien liggen. Wanneer u het grootste park van Manhattan van bovenaf wilt zien, raad ik aan om het observatiedek overdag te bezoeken.”

Summit One Vanderbilt Tickets 's Nachts Summit One Vanderbilt Tickets Evening

Outdoor ervaring

Het observatiedek heeft ook een buitenruimte waar vandaan u uitzicht heeft op het Empire State Building en Times Square. Op het buitenterras kunt u iets drinken bij de bar en ook vindt u hier de toegang tot ‘Ascent’, de liften aan de buitenkant van het gebouw.

Praktische informatie

  • Locatie: de hoofdingang is op de Main Concourse van Grand Central Terminal.
  • Openingstijden:
    • 09.00 - 00.00 uur
    • De laatste toegang is 90 minuten voor sluitingstijd

Dit observatiedek is niet inbegrepen in een voordeelpas.

Koop hier uw kaarten voor SUMMIT One Vanderbilt


Wat is de beste tijd om Summit One Vanderbilt te bezoeken?

Er is geen 'beste' tijd om Summit One Vanderbilt te bezoeken. Overdag kunt u prachtige foto's maken, 's avonds is de ervaring intenser. Lees hier meer.

Hoeveel kosten Summit One Vanderbilt tickets?

Summit One Vanderbilt tickets zijn beschikbaar vanaf € 44.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets