Summit One Vanderbilt Tickets

One Vanderbilt The Summit Tickets

Summit in One Vanderbilt tickets zullen online verkrijgbaar zijn. Dit observatiedek in New York bevindt zich in de One Vanderbilt wolkenkrabber in Midtown Manhattan, naast Grand Central Terminal. Het uitkijkpunt ligt op een hoogte van 1100 feet (335 meter). Door de unieke locatie biedt Summit een geweldig uitzicht op omliggende bezienswaardigheden zoals het Empire State Building. Het uitzicht is niet te vergelijken met het uitzicht vanaf de andere observatiedekken in New York.

 

De opening van Summit One Vanderbilt Observation Deck staat gepland voor 21 oktober 2021.

Tickets zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u zodra de tickets beschikbaar zijn.

Observatiedek bij Grand Central

One Vanderbilt ligt op de hoek van 42nd Street en Vanderbilt Avenue, tegenover Grand Central. Het One Vanderbilt observation deck beslaat de 57e, 58e en 59e verdieping van de indrukwekkende skyscraper. Het biedt een uniek uitzicht op het Empire State Building, Chrysler Building, Bryant Park en Times Square, die allemaal in de buurt liggen. Er is ook een buitenterras met luxe eet- en drinkgelegenheden. In One Vanderbilt vindt u ook veel kantoren, winkels en zelfs een ruimte voor culturele projecten.

Speciale kenmerken van Summit

Summit is niet zomaar een observatiedek. Het heeft twee overhangen met glazen vloer, ‘Levitation’ genaamd, waar u, als u geen hoogtevrees heeft, naar binnen kunt stappen voor een geweldig uitzicht op Madison Avenue. Er is ook een unieke “Infinity Room” met hoge plafonds, die gevuld is met spiegels om een surrealistische ervaring te creëren en waar u de meest indrukwekkende selfies kunt maken. Al met al zal een bezoek aan Summit u op verschillende manieren onderdompelen in de beste uitzichten van New York.

Outdoor ervaring

Natuurlijk moet u ook naar buiten om volledig te ontdekken wat Summit te bieden heeft. De belangrijkste attractie hier – afgezien van het adembenemende uitzicht – is ‘Ascent’: twee liften van glas die vanaf het observatiedek naar boven gaan. Aan de buitenkant van het gebouw welteverstaan! Zodra ze de top hebben bereikt, blijven ze daar een paar minuten zodat u kunt genieten van het ongelooflijke uitzicht. Nadat ze weer zijn afgedaald, kunt u direct naar het buitenterras voor een drankje. Het terras genaamd ‘Après’ biedt eersteklas eet- en drinkgelegenheden. Houd er rekening mee dat de liften een extra attractie zijn, hiervoor heeft u aparte kaartjes nodig.

Erics Tip: Summit ligt relatief dichtbij het Empire State Building. Dit observatiedek biedt een geweldig uitzicht van dichtbij op het icoon van New York, hierover was ik zeer verrast. U kunt het gebouw betreden en verlaten via de nieuwe hal in Grand Central, waar een indrukwekkende ingang is gebouwd.

One Vanderbilt The Summit Tickets - Uitzicht Empire State Building One Vanderbilt The Summit Tickets - Uitzicht Central Park

Wilt u alvast een ander observatiedek bezoeken? Koop dan Empire State Building tickets, Top of the Rock tickets, One World Observatory tickets of Edge Observation Deck tickets.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets