Transfer van Manhattan naar JFK Airport

Transfer van Manhattan naar JFK Airport

Het vervoer van Manhattan naar JFK Airport kan op veel manieren, ik raad altijd aan om vooruit te plannen. Als u weet dat u uw vervoer terug naar de luchthaven heeft geregeld, kunt u uw laatste dag in New York zonder stress doorbrengen. U kunt met de taxi, bus, shuttlebus metro of trein naar JFK Airport reizen.

Taxi van Manhattan naar JFK

U kunt eenvoudig een yellow cab nemen van Manhattan naar JFK Airport. Dit kost ongeveer $ 55 tot $ 60, plus tol en $ 7 tot $ 10 fooi. Houd er rekening mee dat het tijdens de spits niet altijd makkelijk is om een taxi aan te houden. In New York is het niet mogelijk om voor een taxi te bellen, u moet er een op straat aanhouden. Als u moet reizen tussen 7.30 en 9.30 uur of tussen 16.00 en 19.00 uur raad ik u aan om van een van de onderstaande opties gebruik te maken.

Gedeelde kleine shuttlebussen

Deze gedeelde shuttlebussen halen u op bij uw hotel of appartement en brengen u naar JFK Airport. De kosten bedragen € 28  naar JFK Airport. Let erop dat de meeste busjes niet ophalen boven 125th Street in Manhattan. Deze busjes zijn erg makkelijk en ik beveel ze aan iedereen aan, omdat ze je ophalen, waardoor je je niet druk hoeft te maken of je een taxi kunt vinden. Ze doen er iets langer over dan de taxi, er moeten namelijk meer mensen opgehaald worden onderweg naar het vliegveld. Lees na het boeken uw voucher goed, voor instructies over hoe u opgehaald wordt op de locatie en tijd van uw keuze.

Boek uw gedeelde shuttlebus transfer hier
Boek uw gedeelde shuttlebus heen- en terugreis in 1 keer hier

Privétransfers

Wilt u met een auto met chauffeur, met alleen uw eigen gezelschap, van het hotel naar de luchthaven reizen? En regelt u dit graag voor vertrek? Reserveer dan vooraf een privétransfer. Er zijn verschillende vormen van privévervoer mogelijk.

Voordelige privétransfer

Kies voor een voordelige privétransfer en alles is geregeld voor uw vertrek vanuit New York. Na het boeken van de transfer ontvangt u een voucher met een link om uw vluchtgegevens en gewenste ophaaltijd door te geven. Tol en fooi zij bij deze transfer niet inbegrepen.

Boek uw voordelige privétransfer hier

All inclusive privétransfer

Als u liever van tevoren het volledige bedrag betaalt voor uw transfer, dan is deze all inclusive transfer de beste optie. Belasting, tol en fooi zit bij de prijs inbegrepen.

Boek uw all inclusive privétransfer hier
Boek uw all inclusive privétransfer bij aankomst hier

Limousine

Reserveer een luchthaventransfer met een limousine voor een vertrek in stijl. U kunt met maximaal acht personen met een limousine van uw hotel naar het vliegveld gebracht worden.

Boek uw transfer met limousine hier

Grote shuttlebussen

NYC Express Bus verzorgt shuttlebussen tussen Manhattan en JFK Airport. Deze bussen vertrekken vanaf Grand Central en Port Authority in Manhattan. De bussen rijden ongeveer elk uur tussen 11.00 en 19.00 uur. Kinderen t/m 5 jaar reizen gratis! De meeste bussen hebben ook gratis internet. De bussen kunnen druk zijn, dus reis ruim op tijd.

Boek uw NYC Express Bus hier

Metro

U kunt metrolijn A of E nemen naar de AirTrain. De metro zelf kost $ 2,75 (plus $ 1 voor een nieuwe MetroCard) en u moet $ 7,75 betalen voor de AirTrain. Deze verbinding duurt ongeveer anderhalf uur en is met veel bagage voor een lange vliegreis geen aanrader.

Long Island Railroad Trein (LIRR)

U kunt de Long Island Rail Road trein nemen bij Penn Station in Manhattan naar Jamaica Station. Vanaf hier moet u met de AirTrain naar JFK Airport. De trein kost tussen de $ 7,25 en $ 10 en de AirTrain kost $ 7,75.

Wanneer moet ik naar JFK Airport vertrekken?

Neem altijd ruim de tijd om naar de luchthaven te gaan, vooral tijdens de spits. U wilt niet vastzitten in een verkeersopstopping en u zorgen maken dat u uw vlucht gaat missen. Dit zijn de gebruikelijke reistijden vanaf Manhattan. Vergeet ook niet dat de reistijden vanaf Downtown wat langer zijn dan vanaf Midtown naar JFK Airport:

  • Taxi naar JFK Airport: 1 tot 1,5 uur
  • Kleine shuttlebus naar JFK Airport: 1 tot 1,5 uur
  • Grote bus naar JFK Airport: 1,5 tot 2 uur
  • Metro naar JFK Airport: 1,5 tot 1,75 uur
  • Trein van Penn Station naar JFK Airport: 1 uur (vanaf het moment dat u instapt)
  • Limousine/auto naar JFK Airport: 45 minuten tot 1,5 uur
Erics Tip: Zelf boek ik vaak een shuttlebusje of privé-auto. Shuttlebusjes kosten zo’n $ 20 en halen u voor uw hotel of appartement op. Een limousine of privé-auto haalt u uiteraard ook op. Voor een rustige en ontspannen rit terug naar de luchthaven is dit een betere manier van reizen dan met moeite een taxi vinden, vooral tussen 15.30 en 19.00 uur, wanneer het het moeilijkst is om een taxi aan te houden. Het vooraf boeken van uw shuttlebus of limousine is noodzakelijk, dit kunt u hier doen.

Transfer van andere wijken naar JFK Airport

Wilt u een transfer boeken naar JFK Airport vanuit een andere wijk of andere staat zoals New Jersey? Bekijk onderstaande pagina’s voor specifieke informatie over uw transfer:

Reist u naar een ander vliegveld?

Lees meer over de transfer vanuit Manhattan naar Newark Airport hier

Lees meer over de transfer vanuit Manhattan naar LaGuardia Airport hier

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets