Transfer van Manhattan naar JFK Airport

Transfer van Manhattan naar JFK Airport

Het vervoer van Manhattan naar JFK Airport kan op veel manieren, ik raad altijd aan om vooruit te plannen. Als u weet dat u uw vervoer terug naar de luchthaven heeft geregeld, kunt u uw laatste dag in New York zonder stress doorbrengen. U kunt met de taxi, shuttlebus metro of trein naar JFK Airport reizen.

Contents

Taxi van Manhattan naar JFK

U kunt eenvoudig een yellow cab nemen van Manhattan naar JFK Airport. Dit kost ongeveer $75 tot $80, plus tol en $12 tot $15 fooi. Houd er rekening mee dat het tijdens de spits niet altijd makkelijk is om een taxi aan te houden. In New York is het niet mogelijk om voor een taxi te bellen, u moet er een op straat aanhouden. Als u moet reizen tussen 7.30 en 9.30 uur of tussen 16.00 en 19.00 uur raad ik u aan om van een van de onderstaande opties gebruik te maken.

Privétransfers

Wilt u met een auto met chauffeur, met alleen uw eigen gezelschap, van het hotel naar de luchthaven reizen? En regelt u dit graag voor vertrek? Reserveer dan vooraf een privétransfer. Er zijn verschillende vormen van privévervoer mogelijk.

Voordelige privétransfer

Kies voor een voordelige privétransfer en alles is geregeld voor uw vertrek vanuit New York. Na het boeken van de transfer ontvangt u een voucher met een link om uw vluchtgegevens en gewenste ophaaltijd door te geven. Tol en fooi zij bij deze transfer niet inbegrepen.

Boek uw voordelige privétransfer hier

All inclusive privétransfer

Als u liever van tevoren het volledige bedrag betaalt voor uw transfer, dan is deze all inclusive transfer de beste optie. Belasting, tol en fooi zit bij de prijs inbegrepen.

Boek uw all inclusive privétransfer hier

Limousine

Reserveer een luchthaventransfer met een limousine voor een vertrek in stijl. U kunt met maximaal zeven personen met een limousine van uw hotel naar het vliegveld gebracht worden.

Boek uw transfer met limousine hier

Gedeelde kleine shuttlebussen

Deze gedeelde shuttlebussen halen u op bij uw hotel en brengen u naar JFK Airport. Let erop dat de meeste busjes niet ophalen boven 125th Street in Manhattan. Mocht u in een in een appartement zitten, kies dan een hotel in de buurt als ophaallocatie. Deze busjes zijn makkelijk in gebruik als u liever niet met de metro gaat. Ze doen er langer over dan de taxi, er moeten namelijk meer mensen opgehaald worden onderweg naar het vliegveld. Lees na het boeken uw voucher goed, voor instructies over hoe u opgehaald wordt op de locatie en tijd van uw keuze. Momenteel rijden alleen de kleine shuttlebussen, de grote bussen rijden niet.
Boek uw gedeelde shuttlebus transfer hier

Metro

U kunt metrolijn A of E nemen naar de JFK AirTrain. De metro zelf kost $2.90 (plus $1 voor een nieuwe MetroCard) en u moet $8.50 betalen voor de AirTrain. Deze verbinding duurt ongeveer anderhalf uur en is met veel bagage voor een lange vliegreis geen aanrader.

Long Island Railroad Trein (LIRR)

U kunt de Long Island Rail Road trein nemen bij Penn Station of Grand Central in Manhattan naar Jamaica Station. Vanaf hier moet u met de AirTrain naar JFK Airport. De trein kost tussen de $7,75 en $10,75 en de AirTrain kost $8.50.

Helikopter Transfer

Vlieg van Manhattan naar JFK Airport met een helikoptertransfer. Arriveer in 10 minuten op de luchthaven en geniet onderweg van het uitzicht.

Wanneer moet ik naar JFK Airport vertrekken?

Neem altijd ruim de tijd om naar de luchthaven te gaan, vooral tijdens de spits. U wilt niet vastzitten in een verkeersopstopping en u zorgen maken dat u uw vlucht gaat missen. Dit zijn de gebruikelijke reistijden vanaf Manhattan. Vergeet ook niet dat de reistijden vanaf Downtown wat langer zijn dan vanaf Midtown naar JFK Airport:

  • Taxi naar JFK Airport: 1 tot 1,5 uur
  • Kleine shuttlebus naar JFK Airport: 1 tot 1,5 uur
  • Metro naar JFK Airport: 1,5 tot 1,75 uur
  • Trein van Penn Station naar JFK Airport: 1 uur (vanaf het moment dat u instapt)
  • Limousine/auto naar JFK Airport: 45 minuten tot 1,5 uur
Erics Tip: “Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar de metro en AirTrain of met een privétransfer. Voor een rustige en ontspannen rit terug naar de luchthaven is een privétransfer een betere manier van reizen dan met moeite een taxi vinden, vooral tussen 15.30 en 19.00 uur, wanneer het het moeilijkst is om een taxi aan te houden. Een goedkope en gemakkelijke optie is om de metro en AirTrain te nemen. Koop uw AirTrain en MetroCard van tevoren, zodat u snel kunt overstappen.”

Transfer van andere wijken naar JFK Airport

Wilt u een transfer boeken naar JFK Airport vanuit een andere wijk of andere staat zoals New Jersey? Bekijk onderstaande pagina’s voor specifieke informatie over uw transfer:

Reist u naar een ander vliegveld?

Lees meer over de transfer vanuit Manhattan naar Newark Airport hier

Lees meer over de transfer vanuit Manhattan naar LaGuardia Airport hier

Hoe kom ik van Manhattan naar JFK airport?

U heeft verschillende overstapopties om uit te kiezen, afhankelijk van uw budget en het aantal mensen waarmee u reist. Lees hier al mijn tips over transfer van Manhattan naar JFK Airport.

Hoeveel kost een taxi van Manhattan naar JFK?

Het nemen van een taxi van Manhattan naar JFK kost ongeveer $ 75 tot $ 80, plus tol en $ 12 tot $ 15 fooi.

Kunt u de metro nemen naar JFK?

U kunt vanuit Manhattan de metro nemen en overstappen op de JFK AirTrain bij Howard Beach of Jamaica Station.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets