Menu
Transfer van Manhattan naar JFK Airport

Transfer van Manhattan naar JFK Airport

Transfer van Manhattan naar JFK Airport

Het vervoer van Manhattan naar JFK Airport kan op veel manieren, ik raad altijd aan om vooruit te plannen. Als u weet dat u uw vervoer terug naar de luchthaven heeft geregeld, kunt u uw laatste dag in New York zonder stress doorbrengen. U kunt met de taxi, bus, shuttlebus metro of trein naar JFK Airport reizen.

Als u van New Jersey, Brooklyn of Queens reist, klik hier.

Taxi

U kunt eenvoudig een yellow cab nemen van Manhattan naar JFK Airport. Dit kost ongeveer $ 52 tot $ 57, plus tol en $ 7 tot $ 10 fooi. Houd er rekening mee dat het tijdens de spits niet altijd makkelijk is om een taxi aan te houden. In New York is het niet mogelijk om voor een taxi te bellen, u moet er een op straat aanhouden. Als u moet reizen tussen 7.30 en 9.30 uur of tussen 16.00 en 19.00 uur raad ik u aan om van een van de onderstaande opties gebruik te maken.

Grote shuttlebussen

NYC Express Bus (voorheen NYC Airporter) verzorgt shuttlebussen tussen Manhattan en JFK Airport. Deze bussen vertrekken vanaf Grand Central en Port Authority in Manhattan. De bussen rijden ongeveer elk uur tussen 11.00 en 19.00 uur. Kinderen onder 3 jaar reizen gratis! De meeste bussen hebben ook gratis internet. De bussen kunnen druk zijn, dus reis ruim op tijd.

Boek uw NYC Express Bus hier

Gedeelde kleine shuttlebussen

Deze gedeelde shuttlebussen halen u op bij uw hotel of appartement en brengen u naar JFK Airport. De kosten bedragen € 18 naar JFK Airport. Let erop dat de meeste busjes niet ophalen boven 125th Street in Manhattan. Deze busjes zijn erg makkelijk en ik beveel ze aan iedereen aan, omdat ze je ophalen, waardoor je je niet druk hoeft te maken of je een taxi kunt vinden. Ze doen er iets langer over dan de taxi, er moeten namelijk meer mensen opgehaald worden onderweg naar het vliegveld. Lees na het boeken uw voucher goed, voor instructies over hoe u opgehaald wordt op de locatie en tijd van uw keuze.

Boek uw gedeelde shuttlebus transfer hier
Boek uw gedeelde shuttlebus heen- en terugreis in 1 keer hier

Privé-auto of limousine

Naast de kleine shuttlebussen, kunt u worden opgehaald bij uw verblijfplaats met een luxe auto of limousine. In een luxe auto, zoals een sedan of minivan, passen maximaal 9 personen, afhankelijk van het type auto. Prijzen zijn betaalbaar en beginnen bij € 15 per persoon naar JFK Airport. Als u met een groep van vier of meer personen reist, dan is het goedkoper om een auto te huren dan met de bus of taxi te gaan.

Boek uw privé-auto of limousine hier

Metro

U kunt metrolijn A of E nemen naar de AirTrain. De metro zelf kost $ 2,75 (plus $ 1 voor een nieuwe MetroCard) en u moet $ 5 betalen voor de AirTrain. Deze verbinding duurt ongeveer anderhalf uur en is met veel bagage voor een lange vliegreis geen aanrader.

Trein

U kunt de Long Island Rail Road trein nemen bij Penn Station in Manhattan naar Jamaica Station. Vanaf hier moet u met de AirTrain naar JFK Airport. De trein kost tussen de $ 7,25 en $ 10 en de AirTrain kost $ 5.

Wanneer moet ik naar JFK Airport vertrekken?

Neem altijd ruim de tijd om naar de luchthaven te gaan, vooral tijdens de spits. U wilt niet vastzitten in een verkeersopstopping en u zorgen maken dat u uw vlucht gaat missen. Dit zijn de gebruikelijke reistijden vanaf Manhattan. Vergeet ook niet dat de reistijden vanaf Downtown wat langer zijn dan vanaf Midtown naar JFK Airport:

  • Taxi naar JFK Airport: 1 tot 1,5 uur
  • Kleine bus naar JFK Airport: 1 tot 1,5 uur
  • Grote bus naar JFK Airport: 1,5 tot 2 uur
  • Metro naar JFK Airport: 1,5 tot 1,75 uur
  • Trein van Penn Station naar JFK Airport: 1 uur (vanaf het moment dat u instapt)
  • Limousine/auto naar JFK Airport: 45 minuten tot 1,5 uur
Erics Tip: Zelf boek ik vaak een shuttlebusje of privé-auto. Shuttlebusjes kosten zo’n $ 20 tot $ 21 en halen u voor uw hotel of appartement op. Een limousine of privé-auto haalt u uiteraard ook op. Voor een rustige en ontspannen rit terug naar de luchthaven is dit een betere manier van reizen dan met moeite een taxi vinden, vooral tussen 15.30 en 19.00 uur, wanneer het het moeilijkst is om een taxi aan te houden. Het vooraf boeken van uw shuttlebus of limousine is noodzakelijk, dit kunt u hier doen.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


van
tot
Zoek tickets