Transfer van Newark Airport naar Manhattan

Transfer van Newark Airport naar Manhattan

Als u uw vervoer van Newark Airport naar Manhattan vooraf regelt, hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Wanneer u van Newark Airport (EWR) naar Manhattan reist, raad ik u aan om te kiezen tussen de taxi of de shuttlebus.

Reist u naar New Jersey, Brooklyn/Queens of Long Island City, klik hier.

Taxi

Er staan taxi’s voor de luchthaven. Een taxi van Newark Airport naar Manhattan kost wel al snel $ 100 tot $ 110. Wat u ook doet, neem alleen een legale taxi, zelfs als iemand u benadert met een taxideal. Dit zijn illegale taxi’s.

Gedeelde kleine shuttlebussen

Deze shuttles brengen u direct naar het hotel of privéadres waar u verblijft. Het kost € 18 van Newark Airport naar Manhattan. Dit is een erg goede manier om naar Manhattan te reizen vanaf Newark Airport, maar de meeste busjes gaan maar tot 125th Street in Manhattan. De shuttlebus doet er iets langer over dan een taxi, aangezien er onderweg meerdere mensen afgezet moeten worden. Boek uw plek in de shuttlebus voor vertrek. U ontvangt een voucher per e-mail die u moet uitprinten. U vindt de shuttlebussen bij ‘Ground Transportation’ in elke terminal op Newark Airport. De gedeelde kleine shuttlebussen rijden de hele dag en nacht, dus maakt u zich geen zorgen als u later aankomt dan gepland.

Boek uw gedeelde shuttlebus transfer hier
Boek uw gedeelde shuttlebus heen- en terugreis in 1 keer hier

Privé-auto of limousine

Als u geen transfer wilt delen, boek dan een privé-auto. Dit zijn luxe auto’s. In de grotere privélimousines passen zes personen en in de busjes passen 9 mensen. Vaak zijn ze verrassend betaalbaar. Prijzen beginnen bij € 14 per persoon.

Boek uw transfer met een privé-auto of limousine hier

Trein

Er is een trein die Newark Airport en Penn Station in Manhattan verbindt. De treinreis kost $ 13,00. Om bij het treinstation te komen, moet u eerst de AirTrain nemen bij een van de terminals. Tickets voor de AirTrain kosten $ 5. Wanneer u in Manhattan bent, moet u een metro of taxi nemen naar uw hotel. Dit is mijn minst favoriete manier van vervoer van Newark Airport naar Manhattan.

Erics Tip: Het nemen van een taxi vanaf Newark is erg duur, omdat er veel extra kosten bijkomen. Per tas betaalt u $ 1 of $ 2 en nog $ 18 aan tol. Tijdens de spits betaalt u $ 5 extra en zo’n $ 10 fooi is normaal. De trein nemen kost $ 13,00 plus $ 5 voor de AirTrain en $ 2,75 voor de metro naar het hotel. Een shuttle kost $ 20 tot $ 21 en deze brengt u naar uw hotel of appartement. Het duurt misschien iets langer, maar u hoeft alleen maar te gaan zitten en verder nergens meer aan te denken. Het vooruit boeken van uw shuttlebus of limousine is noodzakelijk, u kunt dit hier doen.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief