Transfer van Newark Airport naar Manhattan

Transfer van Newark Airport naar Manhattan

Als u uw vervoer van Newark Airport naar Manhattan vooraf regelt, hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Wanneer u van Newark Airport (EWR) naar Manhattan reist, raad ik u aan om te kiezen tussen de taxi of de shuttlebus.

Contents

Taxi van Newark naar Manhattan

Er staan taxi’s voor de luchthaven. Een taxi van Newark Airport naar Manhattan kost wel al snel $100 tot $120. Wat u ook doet, neem alleen een legale taxi, zelfs als iemand u benadert met een taxideal. Dit zijn illegale taxi’s.

Privétransfers

Wilt u met een auto met chauffeur, met alleen uw eigen gezelschap, van de luchthaven naar uw hotel reizen? En regelt u dit graag voor vertrek? Reserveer dan vooraf een privétransfer. Er zijn verschillende vormen van privévervoer mogelijk.

Voordelige privétransfer

Kies voor een voordelige privétransfer en alles is geregeld voor vertrek naar New York. U hoeft alleen nog even te bellen zodra u bij uw bagage bent en de chauffeur haalt u op voor de terminal.

Boek uw voordelige privétransfer hier

All inclusieve privétransfer

Indien u liever door uw chauffeur opgewacht wordt in de aankomsthal, kunt u deze transfer reserveren. U geeft alle gegevens door voor vertrek, en hoeft dus niet meer te bellen bij aankomst in New York. De chauffeur ontvangt u in de aankomsthal, met een bordje met uw naam erop. Boek deze transfer als uw Engels niet zo goed is. De kosten voor tol en fooi zijn bij deze transfer inbegrepen.

Boek uw privétransfer met begroetingsservice bij aankomst hier

Limousine

Reserveer een luchthaventransfer met een limousine voor een aankomst in stijl. U kunt met maximaal zeven personen met een limousine naar uw hotel gebracht worden.

Boek uw transfer met limousine hier

Grote shuttlebussen

Coach USA bus biedt snelle en goedkope shuttlebussen tussen Manhattan en Newark Airport. U kunt bij elke terminal op Newark Airport op de bus stappen. Er staat meestal een bord van de busmaatschappij. Lees desondanks zorgvuldig de informatie op de voucher en vraag eventueel aan een medewerker van de luchthaven waar u moet zijn.

Het maakt niet uit welke tijd u kiest bij het reserveren van de bus, zolang u een ticket hebt, kunt u altijd een bus eerder of later nemen. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken als uw vlucht vertraagd is. U kunt uitstappen bij Port Authority Bus Terminal, Bryant Park of Grand Central Terminal. De reis naar Manhattan duurt tussen de 1 en 2 uur, afhankelijk van het verkeer. Het is ook mogelijk om een retourticket te boeken.

Boek uw grote shuttlebus hier

Gedeelde kleine shuttlebussen

Deze shuttles brengen u naar het hotel of privéadres waar u verblijft. Dit is een erg goede manier om naar Manhattan te reizen vanaf Newark Airport, maar de meeste busjes gaan maar tot 125th Street in Manhattan. De shuttlebus doet er iets langer over dan een taxi, aangezien er onderweg meerdere mensen afgezet moeten worden. Boek uw plek in de shuttlebus voor vertrek. U ontvangt een voucher per e-mail die u moet uitprinten. U vindt de shuttlebussen bij ‘Ground Transportation’ in elke terminal op Newark Airport.

Boek uw gedeelde shuttlebus transfer hier
Erics Tip: “Het nemen van een taxi vanaf Newark is erg duur, omdat er veel extra kosten bijkomen. Per tas betaalt u $1 of $2 en nog $15.38 aan tol. Tijdens de spits betaalt u $5 extra en zo’n $10 fooi is normaal. De trein nemen kost $16 en $2.90 voor de metro naar het hotel. Een shuttle brengt u naar uw hotel of appartement. Het duurt misschien iets langer, maar u hoeft alleen maar te gaan zitten en verder nergens meer aan te denken. Het vooruit boeken van uw shuttlebus of limousine is noodzakelijk”

NJ Transit Trein

De New Jersey Transit treinen verbinden Newark Airport met Penn Station in Manhattan. Om bij het treinstation te komen, moet u eerst de AirTrain nemen bij een van de terminals. De treinreis naar Manhattan en de AirTrain samen kost $16. Tickets voor alleen de AirTrain kosten $8.50. Wanneer u in Manhattan bent, moet u een metro of taxi nemen naar uw hotel. Dit is mijn minst favoriete manier van vervoer van Newark Airport naar Manhattan.

Helikopter Transfer

Waan u in luxe tijdens een helikopter transfer van Newark Airport naar Manhattan. U vliegt binnen 10 minuten naar de stad en kunt onderweg genieten van het uitzicht.

Transfer van Newark Airport naar andere wijken

Wilt u een transfer boeken vanaf Newark Airport naar een andere wijk of andere staat zoals New Jersey? Bekijk onderstaande pagina’s voor specifieke informatie over uw transfer:

Reist u vanaf een andere luchthaven?

Lees meer over de transfer van JFK Airport naar Manhattan hier

Lees meer over de transfer van LaGuardia Airport naar Manhattan hier

Hoe kom ik van Newark Airport naar Manhattan?

Er zijn verschillende transfermogelijkheden tussen Newark en Manhattan. Ik raad aan om vooraf een ticket voor de shuttlebus of privétransfer te boeken. Lees hier al mijn tips.

Wat is de goedkoopste manier om van Newark naar Manhattan te reizen?

De trein en metro nemen is de goedkoopste optie, maar het is onhandig. Ik raad aan om vooraf een kaartje te kopen voor de shuttlebus, dat is veel makkelijker. Lees hier alle mogelijkheden.

Hoeveel kost een taxi van Newark Airport naar Manhattan?

Een taxi van Newark Airport naar Manhattan kost zeker tussen de $100 en $120.

Is het makkelijk om van Newark Airport naar Manhattan te gaan?

Boek uw shuttlebusticket of privétransfer van tevoren, dit maakt het gemakkelijk om van Newark Airport naar Manhattan te komen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets