Aladdin op Broadway Tickets

Aladdin op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop uw Aladdin op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. U kunt uw theatertickets makkelijk online kopen, wat u geld en tijd bespaart. De musical Aladdin op Broadway in New York is gebaseerd op de o zo geliefde, gelijknamige Disneyklassieker. De film Aladdin, die in 1992 uitkwam, was een daverend succes, met een Oscar als bekroning. Aladdin is gebaseerd op eeuwenoude Arabische volksverhalen, waaronder ‘Duizend-en-een-nacht’, en vertelt het verhaal van een stad vol royalty, wat zakkenrollers en natuurlijk die ene speciale geest… Nu is het moment daar, dat u en uw kinderen dit sprookje op Broadway in het New Amsterdam Theatre kunnen herbeleven, in een theater waarvan het podium op magische wijze is omgetoverd tot de stad Agrabah.

Koop uw kaartjes voor Aladdin hier
Exclusief: Selecteer de optie 'Flex Tickets' bij het afrekenen en annuleer of wijzig uw boeking tot 72 uur voor de show!

De Grot der Wonderen en prinses Jasmine

In de Grot der Wonderen ligt een magische lamp begraven. In de lamp woont een geest, die drie wensen kan doen uitkomen. De gemene tovenaar Jafar, die grootvizier is van de sultan van Agrabah, jaagt op deze lamp, zodat hij de nieuwe sultan kan worden. Echter, er kunnen slechts enkele mensen de grot in, en Jafar behoort niet tot de gelukkigen. Nadat Aladdin onterecht gearresteerd is voor het kidnappen van Prinses Jasmine , zet Jafar hem in om de lamp te bemachtigen. Gelukkig verloopt dit niet volgens plan!

Zo komt het dat het uiteindelijk Aladdin is die de lamp oppoetst, en daarmee de geest (Genie) bevrijdt die drie van zijn wensen zal vervullen. Aladdins eerste wens is om een prins te worden, zodat hij in aanmerking kan komen bij Prinses Jasmine. Maar zal Jasmine vallen voor deze ‘Prins Ali’? En zal Jafar erin slagen om sultan te worden?

Aladdin op Broadway Tickets - Genie en Aladdin Aladdin op Broadway Tickets - Arabian Nights

Een magische avond

Deze Broadway-productie is minstens zo magisch als de oorspronkelijke animatiefilm – inclusief vliegend tapijt! De musical bevat niet alleen hits als ‘A Whole New World’ en ‘Prince Ali’, maar ook nieuwe liedjes die speciaal voor deze musicalversie geschreven werden. Deze Disney film is aangepast aan de 21ste eeuw en dit maakt het ontzettend grappig. Als de prachtige kostuums en de set je al niet omver blazen, dan doet de humor van de Genie dat wel. Deze musical is geweldig voor het hele gezin!

Aladdin op Broadway Tickets - Genie Aladdin op Broadway Tickets - Dansen

Hoe koop ik Aladdin op Broadway Tickets?

Aladdin op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Koop uw kaartjes voor Aladdin hier

Erics Tip: “Aladdin is een echte Disneymusical, leuk voor iedereen. Er valt genoeg te lachen dankzij Genie’s humor. Zo is het een leuke middag of avondje uit voor het hele gezin. Het vliegend tapijt is een verhaal op zich: hoe ze het tapijt daadwerkelijk laten vliegen is een van Broadways best bewaarde geheimen!”

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 6 jaar en ouder.
 • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: New Amsterdam Theatre, 214 West 42nd Street
 • Toegankelijkheid: T
 • voor de zaalplattegrond van het New Amsterdam Theater

Koop uw kaartjes voor Aladdin hier

Liever een andere musical dan Aladdin?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Bestel hier uw tickets voor Aladdin Bestel hier uw tickets

* De laagste prijs voor deze musical is (o.a.) gevonden op za 17 augustus 2024 20:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on za 17 augustus 2024 20:00

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets