New York City FC Tickets Kopen 2024

New York City FC Tickets Kopen
Vanaf € 18.00

New York City FC is, na de New York Red Bulls, de tweede professionele voetbalclub in New York. New York City FC speelt mee in de Major League Soccer, dé voetbalcompetitie van Amerika. Een aantal bekende oud-spelers zijn grote namen in de voetbalwereld, zoals David Villa, Frank Lampard en Andrea Pirlo. Bij gebrek aan een eigen stadion gebruikt de New York City Football Club voorlopig het Yankee Stadium in The Bronx. Het MLS voetbalseizoen in New York loopt elk jaar van begin maart tot eind oktober.

Koop uw New York City FC tickets hier

Contents

New York City FC kaartjes kopen

De prijzen voor tickets variëren van 30 tot 300 dollar. Kies de datum waarop u een voetbalwedstrijd wilt zien, of bekijk bekijk het overzicht hieronder. De plaatsen achter het goal zijn vaak goedkoper, maar houd er rekening mee dat u dan ook minder goed zicht heeft op het veld.

Tickets voor New York City FC kunnen betaald worden met iDeal of creditcard. U zult mobiele tickets ontvangen. De mobiele tickets kunnen en hoeven niet geprint te worden. Uw tickets zijn gegarandeerd echt en zullen op tijd beschikbaar zijn.

De kaarten op deze website zijn van seizoenkaarthouders die niet kunnen, dat verklaart de lage prijzen. Soms kan het gebeuren dat de prijzen hoger zijn dan waarvoor ze ooit gekocht zijn: in dat geval zijn de officiële kaarten uitverkocht.

Als New York City FC niet speelt op de datum dat u in New York bent, kunt u een kijkje nemen bij het andere team van New York, de New York Red Bulls.

New York City FC Tickets Kopen - Yankee Stadium New York City FC - Voetbal Wedstrijd

Waar moet ik zitten bij een wedstrijd van New York City FC?

In Yankee Stadium, als u graag tussen het meest enthousiaste deel van het publiek wilt zitten, kies dan voor tickets in het supporters vak (235 tot en met 238). Als u liever in een rustiger deel zit of als u de wedstrijd met kinderen bezoekt, dan raad ik u aan om tickets voor een ander vak te kopen. Tickets in de 100-serie voor de lange zijde van het stadion zijn een goede optie. Aangezien Yankee Stadium gebouwd is voor baseball, zijn sommige zitplaatsen tijdens een voetbalwedstrijd verder van het veld dan andere. Het zicht op het veld is echter goed vanaf elke plek op de lange zijde.

Koop nu uw tickets voor New York City FC

New York City FC Tickets Kopen - Yankee Stadium Plattegrond

Praktische informatie

Hoe kom ik bij het Yankee Stadium?

Het Yankee Stadium is het beste te bereiken per metro. Het stadion ligt tegenover het metrostation ‘161 Street’. Metrolijn 4 brengt u direct naar het Yankee Stadium. In principe kunt u ook lijn B of D nemen, maar deze stoppen op bepaalde tijden niet bij het juiste metrostation. Kiest u toch voor een van deze twee metrolijnen? Vraag dan aan een New Yorker of de metro wel bij ‘161 Street’ stopt. Al deze lijnen doorkruisen heel Manhattan en er zijn veel opstapplaatsen.

Hoe kom ik bij het Citi Field Stadium?

Het Citi Field Stadion is gemakkelijk te bereiken met de metro. Metrolijn 7 stopt recht voor het stadion. De halte heet Mets – Willets Point station. Wees niet bang dat u de halte mist – bijna iedereen stapt daar uit.

Hoe lang voor de wedstrijd moet ik er zijn?

Ik raad u aan om minimaal een half uur of een uur voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. Zo heeft u voldoende tijd om uw plaats te vinden en kunt u kijken naar de activiteiten die voor aanvang van de wedstrijd plaatsvinden. Als u vroeg arriveert heeft u ook nog wat tijd om het stadion te ontdekken. Voor een geweldig uitzicht op het Yankee Stadium veld kunt u even een kijkje nemen bij het Yankee Memorial onder het videoscherm, Monument Park genaamd. Entree tot Monument Park is gratis en het is toegankelijk tot 45 minuten voor de geplande starttijd van de wedstrijd.

Hoe kom ik na de wedstrijd weer terug in Manhattan?

De metro is de beste optie om na de wedstrijd terug naar Manhattan te gaan. Vertrek iets eerder bij de wedstrijd als u zich zorgen maakt over de drukte.

New York City FC Stadions

Let op: de wedstrijden worden in twee verschillende stadions gespeeld. Sommige wedstrijden worden gespeeld in het Yankee Stadium en andere in Citi Field Stadium. Beide zijn gemakkelijk te bereiken met de metro vanuit Manhattan.

Erics Tip: “NYC FC werd in 2013 opgericht door de Engelse voetbalclub Manchester City FC en de honkbalclub New York Yankees. Leuk weetje: De clubkleuren zijn hemelsblauw zoals Manchester City, marineblauw van de Yankees en oranje verwijzend naar de Nederlandse roots van New York.”

Zie de speeldata hieronder en boek direct!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets