Ballet Tickets in New York

Koop tickets nu
Ballet in het Lincoln Center in New York

Koop uw ballet tickets in New York voor vertrek. Het online kopen van tickets is veilig en makkelijk. U kunt een optreden van New York City Ballet bezoeken in het David H. Koch Theater in Lincoln Center. New York City Ballet heeft grote klassiekers opgevoerd zoals A Midsummer Night’s Dream, Swan Lake en Romeo and Juliet, maar ook moderne, minder bekende balletuitvoeringen. Het indrukwekkende theater waarin ze optreden is ontworpen door Philip Johnson. Voor het hele gebouw is er gebruikt gemaakt van travertijnsteen, dezelfde steen die is gebruikt om de St. Petrusbasiliek in het Vaticaan in Rome te bouwen.

Koop uw ballet tickets hier

New York City Ballet Agenda

New York City Ballet is opgericht door Léon Barzin en is een van de meest toonaangevende dansverenigingen ter wereld. De vereniging bestaat uit bijna 100 geweldige dansers en zo’n 70 orkestleden. Ze heeft het grootste repertoire van alle balletverenigingen in de Verenigde Staten en 60 (of meer) balletuitvoeringen per jaarlijks seizoen. New York City Ballet voert iedere november en december The Nutcracker op; een van hun meest complexe theatrale optredens.

Hoe koop ik Ballet Tickets?

U kunt tickets voor een balletuitvoering kopen door de agenda hier te bekijken. U kunt met creditcard betalen. E-tickets ontvangt u per e-mail. Als u voor papieren tickets kiest, heeft u de optie om ze te laten verzenden of om ze op te halen bij het lokale ophaalpunt in New York. De laatstgenoemde optie is gratis. Als u uw tickets niet kunt printen, kunt u dit doen bij het lokale ophaalpunt. Het ophaalpunt bevindt zich op een centrale locatie, vlakbij het Empire State Building.

E-tickets zijn de snelste optie. De tickets ophalen bij het lokale ophaalpunt is de beste optie voor alle andere soorten tickets. Met beide opties bespaart u verzendkosten, daarom kan ik ze erg aanraden. Uw tickets zijn 100% gegarandeerd echt en worden op tijd bezorgd.

Hoe kom ik bij Lincoln Center?

Lincoln Center bevindt zich in de Upper West Side, tussen West 62nd Street en West 65th Street en Columbus Avenue en Amsterdam Avenue. U kunt er met de metro komen (lijn 1 of 2) vanaf Penn Station of Times Square; u stapt dan uit bij de halte 66th Street/Lincoln Center Station. U kunt het niet missen!

Welke zitplaatsen moet ik kiezen?

Er zijn 2586 zitplaatsen, maar deze bieden niet allemaal geweldig geluid en goed zicht op de uitvoering. De beste zitplaatsen om de balletuitvoering te kunnen zien zijn verhoogd. Probeer een zitplek te krijgen op de First of Second Ring (B of C in de onderstaande afbeelding) en binnen deze ringen kunt u het best kiezen voor een plek op een van de voorste rijen.

Koop uw ballet tickets hier

david-h-koch-theatre

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store