The Nutcracker in New York Tickets

The Nutcracker in New York Tickets

Koop The Nutcracker in New York tickets voor vertrek. Ballettickets zijn eenvoudig online te bestellen, dit is makkelijk en veilig. The Nutcracker (‘De Notenkraker’) wordt elk jaar van eind november tot begin januari uitgevoerd door het New York City Ballet. U kunt deze beroemde voorstelling met muziek van Tsjaikovski en choreografie van Balanchine bezoeken in het David H. Koch Theater in Lincoln Center.

Koop uw Nutcracker tickets hier

Tickets voor 2021 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u op de dag dat de tickets beschikbaar komen.

New York City Ballet Kerstvoorstelling

New York City Ballet voert The Nutcracker elk jaar op in de kerstperiode. Als u rond de feestdagen in New York bent, zult u zeker in kerststemming komen door een bezoek aan deze magische gezinsvoorstelling. The Nutcracker speelt zich af rond een kerstboom en gaat over de kleine Clara en de notenkraker die zij voor kerst krijgt. ‘s Nachts wordt deze, net als alle andere cadeautjes, levensgroot en ontstaat er een strijd tussen peperkoeksoldaatjes en hongerige muizen. Het New York City Ballet bezorgt u een magische middag of avond met hun uitvoering van dit ballet. Maar liefst negentig dansers verschijnen er op het toneel, aangevuld met vijftig jonge dansertjes van The School of American Ballet. Jong en oud zal onder de indruk zijn van deze sfeervolle kerstshow!

The Nutcracker in New York Tickets - Familiebijeenkomst The Nutcracker in New York Tickets - Bloemen

Hoe koop ik De Notenkraker in New York tickets?

The Nutcracker tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor The Nutcracker hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Duur: 2 uur
  • Locatie: David H. Koch Theater, 20 Lincoln Center Plaza
  • Klik hier voor de zaalplattegrond van het David H. Koch Theater

Koop uw kaartjes voor The Nutcracker hier

Liever een ander ballet dan The Nutcracker?

Bekijk hier andere balletvoorstellingen

The Nutcracker in New York Tickets - Sneeuw The Nutcracker in New York Tickets - Kerstmis

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets