Erics New York Download de gratis app in de App Store
App storeGoogle play
The Nutcracker in New York Tickets

The Nutcracker in New York Tickets

The Nutcracker in New York Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop The Nutcracker in New York tickets voor vertrek. Ballettickets zijn eenvoudig online te bestellen, dit is makkelijk en veilig. The Nutcracker (‘De Notenkraker’) wordt elk jaar van eind november tot eind december uitgevoerd door het New York City Ballet. U kunt deze beroemde voorstelling met muziek van Tsjaikovski en choreografie van Balanchine bezoeken in het David H. Koch Theater in Lincoln Center.

Tickets voor 2019 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op ericvragen@newyork.nl en ik mail u op de dag dat de kaartjes beschikbaar komen, zodat u direct een bestelling kunt plaatsen!

Zoek uw tickets


Zoek tickets
Betaal eenvoudig en veilig met:  

New York City Ballet Kerstvoorstelling

New York City Ballet voert The Nutcracker elk jaar op in de kerstperiode. Als u rond de feestdagen in New York bent, zult u zeker in kerststemming komen door een bezoek aan deze magische gezinsvoorstelling. The Nutcracker speelt zich af rond een kerstboom en gaat over de kleine Clara en de notenkraker die zij voor kerst krijgt. ‘s Nachts wordt deze, net als alle andere cadeautjes, levensgroot en ontstaat er een strijd tussen peperkoeksoldaatjes en hongerige muizen. Het New York City Ballet bezorgt u een magische middag of avond met hun uitvoering van dit ballet. Maar liefst negentig dansers verschijnen er op het toneel, aangevuld met vijftig jonge dansertjes van The School of American Ballet. Jong en oud zal onder de indruk zijn van deze sfeervolle kerstshow!

The Nutcracker in New York Tickets - The Nutcracker The Nutcracker in New York Tickets - Marie met Nutcracker

Hoe koop ik De Notenkraker in New York tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Duur: 2 uur
  • Locatie: David H. Koch Theater, 20 Lincoln Center Plaza

Liever een ander ballet dan The Nutcracker?

Bekijk hier andere balletvoorstellingen

The Nutcracker in New York Tickets - Slee

Bestel hier uw tickets voor New York City Ballet's The Nutcracker

Bestel hier uw tickets

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets