Elektrische Fietstour in New York

Koop tickets nu
Elektrische Fietstour in New York

Met de elektrische fietstour in New York toert u op een e-bike door Manhattan. In een halve dag ziet u veel highlights van Central Park, Midtown Manhattan en de Upper West Side, zonder moe te worden van het vele fietsen!

Boek de elektrische fietstour in New York hier

Fiets op e-bikes langs Times Square

Met de metro reist u makkelijk naar het startpunt van de tour. Hier staan de e-bikes voor u klaar. De fietsen bieden een comfortabele trapondersteuning, waardoor u de bijna vier uur durende fietstour moeiteloos doorkomt. Voor de tocht van start gaat, kunt u even rustig wennen aan de fiets. Vervolgens fietst u onder leiding van de gids richting Central Park. Met de vele heuvels in het park is de trapondersteuning hier erg welkom! Nadat u verschillende bekende plekken in het park heeft bekeken, verplaatst de tour zich naar de straten van Manhattan. U komt langs onder meer Rockefeller Center, St. Patrick’s Cathedral en Grand Central. Ook Times Square en Broadway mogen natuurlijk niet ontbreken! De tour eindigt met een ritje over het meest gebruikte fietspad van de Verenigde Staten: de Hudson River Greenway helemaal naar City Hall, vlakbij de Brooklyn Bridge.

Praktische Informatie

  • Leeftijd: 16 jaar en ouder
  • Vertrekpunt: Midtown, een paar blokken vanaf Central Park
  • Vertrektijd: 11.00 uur
  • Duur: 3,5 – 4 uur

Boek de elektrische fietstour in New York hier

Elektrische fietstour Central Park en Waterfront Greenway

Als u liever langs het water fietst dan door het drukke hart van Manhattan, is er deze tour. Deze leidt u langs de highlights van Central Park, waarna u de Upper West Side doorkruist en richting de Hudson River Greenway fietst. De tour volgt de autovrije Waterfront Greenway, vanwaar u de Hudson aan de ene kant en de skyline van Manhattan aan de andere kant kunt bewonderen. Vervolgens rijdt u naar Downtown Manhattan, vlakbij de Brooklyn Bridge en City Hall waar de tour eindigt.

Praktische Informatie

  • Leeftijd: 16 jaar en ouder
  • Vertrekpunt: Midtown, een paar blokken vanaf Central Park
  • Vertrektijd: 11.00 uur
  • Duur: 3,5 – 4 uur

Boek de elektrische fietstour Central Park en Waterfront Greenway hier

Elektrische Fietstour in New York - Central Park Elektrische Fietstour in New York - E-Bikes

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief