New York Explorer Pass

Koop tickets nu
New York Explorer Pass

Met de New York Explorer Pass bepaalt u zelf hoeveel attracties u wilt bezoeken. Het aanbod is groot: u heeft de keuze uit meer dan 80 attracties, tours en andere activiteiten. Het voordeel is dat u er een vaste prijs voor betaalt, die veel voordeliger is dan wanneer u losse kaartjes zou kopen. De Explorer Pass is een van de kortingskaarten die u kunt kopen als u naar New York gaat. Andere opties zijn bijvoorbeeld de New York CityPASS en de New York Pass.

Koop uw Explorer Pass hier

Exclusieve deal: tot 31 december gratis early bird access tot het Empire State Building!

De kosten van de Explorer Pass

De Explorer Pass is ideaal voor mensen die al precies weten wat ze willen gaan zien en doen in New York. U koopt namelijk een kaart die u toegang geeft tot 2, 3, 4, 5, 7 of 10 attracties. Deze vervangt dus losse kaartjes. Met een Explorer Pass betaalt u in het gunstigste geval slechts € 21 per attractie. Dat scheelt u tot wel 45%!

De prijzen

2 attracties3 attracties4 attracties5 attracties7 attracties10 attracties
Volwassenen€ 60€ 87€ 116€ 130€ 167€ 213
Kinderen 3-12€ 46€ 65€ 84€ 97€ 125€ 157
Kinderen 0-2gratisgratis gratisgratisgratisgratis

New York Explorer Pass - Brooklyn Bridge Explorer Pass Metropolitan Museum New York

Wat kunt u zien en doen met uw Explorer Pass

De Explorer Pass geeft u de ruimte om uw eigen planning te maken en precies te kiezen wat u wilt zien en doen. Bewonder het panorama-uitzicht vanaf het Empire State Building; maak op uw gemak een stadstour door op een Hop-on Hop-off bus te stappen; ontdek Central Park en Brooklyn per huurfiets… Met een Explorer Pass is het allemaal mogelijk. Bekijk hier een overzicht van alle attracties die zijn inbegrepen bij de Explorer Pass.

Erics Tip: De Explorer Pass maakt sightseeing in New York een stuk goedkoper, omdat u enkel voor de attracties betaalt die u ook echt wilt zien. Met andere kortingskaarten maakt u vaak van veel dingen waarvoor u betaalt geen gebruik. Als u bijvoorbeeld kiest voor de Hop-on Hop-off bustickets voor 1 dag, een Central Park fietstour, een avondtour, een boottocht en een bezoek aan het Empire State Building, bespaart u maar liefst 45% ten opzichte van losse tickets.

Explorer Pass Brooklyn Bridge en DUMBO Tour Explorer Pass Empire State

Hoe de Explorer Pass werkt

Voordat u een Explorer Pass aanschaft, kiest u eerst hoeveel bezienswaardigheden u wilt bezoeken. Zo bepaalt u welke pas het meest geschikt is. Bij het aanschaffen van de pas vult u de datum in waarop u verwacht de pas voor het eerst te gaan gebruiken. Het is niet erg als u de pas toch op een andere dag voor het eerst gaat gebruiken. Na aankoop van de pas ontvangt u deze direct in uw mail. U kunt hem printen of op uw telefoon bewaren en mobiel gebruiken. Ook kunt u al reserveren voor de tours die u graag wil doen. Bij de Explorer Pass zit een digitaal overzicht inbegrepen met handige informatie over de verschillende bezienswaardigheden in New York en duidelijke instructies over hoe u uw pas moet gebruiken bij elke attractie.

Empire State Building Deal: Op dinsdagen en donderdagen t/m 31 december krijgt u Early Bird toegang vanaf 7.30 uur, een volle 30 minuten voorafgaand aan de reguliere openingstijd. Geniet van de ruimte op het observatiedek als exclusief voordeel met de Go New York Explorer Pass.

De Explorer Pass wordt geactiveerd zodra u hem voor het eerst gebruikt. Maar wees niet bang dat u tijd tekort gaat komen, want de pas is dertig dagen geldig. Andere voordelen: met de Explorer Pass kunt u bij sommige attracties een deel van de wachtrij overslaan én u krijgt aanbiedingen bij bepaalde winkels en restaurants, zoals korting bij Macy’s.

Erics Tip: Zelfs nu u de pas op uw telefoon kunt gebruiken, raad ik u toch aan om de e-mail te printen, voor het geval dat. Dan heeft u de pas altijd bij u, mocht er iets gebeuren met uw mobiel.

Koop uw Explorer Pass hier

New York Explorer Pass - Lincoln Square Explorer Pass Statue of Liberty boottochten

Misschien vindt u dit ook interessant:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets