Go New York Explorer Pass

Koop tickets nu

Bestel hier uw tickets

New York Explorer Pass
Tot 34% korting

Met de Go New York Explorer Pass bepaalt u zelf hoeveel attracties u wilt bezoeken. Het aanbod is groot: u heeft de keuze uit meer dan 90 attracties, tours en andere activiteiten. Het voordeel is dat u er een vaste prijs voor betaalt, die veel voordeliger is dan wanneer u losse kaartjes zou kopen. De GoCity New York Explorer Pass is een van de kortingskaarten die u kunt kopen voor u naar New York gaat.

Koop uw Go New York Explorer Pass hier

EXCLUSIEVE AANBIEDING: Nu tot 34% korting op de Explorer Pass. Koop die van jou vandaag nog; de Explorer Pass is 1 jaar geldig na aankoop! Klik hier en gebruik kortingscode ERICNYC5.

Contents

De kosten van de Explorer Pass

De Explorer Pass is ideaal voor mensen die al precies weten wat ze willen gaan zien en doen in New York. U koopt namelijk een kaart die u toegang geeft tot 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attracties. Deze vervangt dus losse kaartjes. Met een New York Explorer Pass betaalt u in het gunstigste geval slechts $28 per attractie. Dat scheelt u tot wel 46%!

De prijzen

3 attr 4 attr 5 attr 6 attr 7 attr 10 attr
Volwassenen $139 $104 $179 $137 $214 $161 $259 $184 $304 $208 $414 $275
3-12 jaar $104 $85 $149 $113 $179 $127 $209 $146 $249 $165 $344 $227

Go New York Explorer Pass One World Observatory Go New York Explorer Pass - Museum

Wat kunt u zien en doen met uw New York Explorer Pass

De Explorer Pass geeft u de ruimte om uw eigen planning te maken en precies te kiezen wat u wilt zien en doen. Bewonder het panorama-uitzicht vanaf het Empire State Building; maak op uw gemak een stadstour door op een Hop-on Hop-off bus te stappen; ontdek Central Park en Brooklyn per huurfiets. Met een GoCity Explorer Pass is het allemaal mogelijk. Bekijk hier een overzicht van alle attracties die zijn inbegrepen bij de Go New York Explorer Pass.

Lente Special: Als u de Big Bus Hop-on Hop-off bus voor 1 juli gebruikt, krijgt u een ticket voor 2 dagen in plaats van 1.

Erics Tip: “De GoCity New York Explorer Pass maakt sightseeing in New York een stuk goedkoper, omdat u enkel voor de attracties betaalt die u ook echt wilt zien. Met andere kortingskaarten maakt u vaak van veel dingen waarvoor u betaalt geen gebruik. Als u bijvoorbeeld kiest voor de Hop-on Hop-off bustickets voor 1 dag, Central Park fietsverhuur, een boottocht, een bezoek aan het Empire State Building en Edge, bespaart u maar liefst 45% ten opzichte van losse tickets. Andere voordeelpassen zijn bijvoorbeeld de New York CityPASS en de New York Pass.”

Go New York Explorer Pass Big Bus Explorer Pass Empire State

Hoe de Explorer Pass werkt

Voordat u een Explorer Pass aanschaft, kiest u eerst hoeveel bezienswaardigheden u wilt bezoeken. Zo bepaalt u welke pas het meest geschikt is. Bij het aanschaffen van de pas vult u de datum in waarop u verwacht de pas voor het eerst te gaan gebruiken. Het is niet erg als u de pas toch op een andere dag voor het eerst gaat gebruiken. Na aankoop van de pas ontvangt u deze direct in uw mail. U kunt hem printen of op uw telefoon bewaren en mobiel gebruiken.

Voor tours en sommige attracties heeft u een tijdslot of reservering nodig. Voor het maken van een reservering en voor een compleet overzicht klik hier.

De New York Explorer Pass wordt geactiveerd zodra u hem voor het eerst gebruikt. Maar wees niet bang dat u tijd tekort gaat komen, want de pas is zestig dagen geldig. Met de voordeelpas kunt u elke attractie maar één keer bezoeken.

Erics Tip: “Zelfs nu u de pas op uw telefoon kunt gebruiken, raad ik u toch aan om de e-mail te printen, voor het geval dat. Dan heeft u de pas altijd bij u, mocht er iets gebeuren met uw mobiel.”

Koop uw Go New York Explorer Pass hier

Go New York Explorer Pass Central Park Explorer Pass Statue of Liberty boottochten

Explorer Pass kopen met Unlimited MetroCard

U kunt uw Explorer Pass ook kopen in combinatie met de 7-Day Unlimited MetroCard. Met deze MetroCard kunt u 7 opeenvolgende dagen onbeperkt gebruikmaken van de metro en alle lokale bussen. De MetroCards worden aangetekend verzonden.
Koop uw Explorer Pass met Unlimited MetroCard hier

Unlimited +
5 attracties

€50 korting
Unlimited + 5 attracties

MetroCard – 7 dagen
➕Explorer Pass met 5 attracties. (Lees hier welke)
➕metroplattegrond
➕10% korting bij Macy’s

€ 195,00

Unlimited +
7 attracties

€75 korting
Unlimited + 7 attracties

MetroCard – 7 dagen
➕Explorer Pass met 7 attracties. (Lees hier welke)
➕metroplattegrond
➕10% korting bij Macy’s

€ 239,00

Unlimited +
10 attracties

€102 korting
Unlimited + 10 attracties

MetroCard – 7 dagen
➕Explorer Pass met 10 attracties. (Lees hier welke)
➕metroplattegrond
➕10% korting bij Macy’s

€ 299,00

Misschien vindt u dit ook interessant:

Wat is een Go New York Explorer Pass?

De New York Explorer Pass is een attractiepas waarmee u toegang heeft tot meer dan 90 attracties tegen een voordelige prijs. Betaal in het gunstigste geval slechts $28 per attractie hier.

Hoeveel kost een Go New York Explorer Pass?

De prijs van de Go New York Explorer Pass is afhankelijk van hoeveel attracties u wilt bezoeken. Bespaar tot 45% op tickets voor attracties.

Waar kan ik met de Go New York Explorer Pass reserveren?

U kunt hier met de Go New York Explorer Pass reserveren.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets