New York Sightseeing Day Pass

Koop tickets nu
New York Sightseeing Day Pass
Tot 34% korting

De New York Sightseeing Day Pass is een voordelige kortingspas voor New York. Met deze pas kunt u tijdens een vooraf gekozen aantal dagen bijna alle bekende bezienswaardigheden van New York bezoeken. Met de Sightseeing Day Pass bent u een stuk voordeliger uit dan met het kopen van losse tickets. U koopt alleen de pas en hoeft vervolgens niets meer te betalen bij de attracties die u bezoekt. Ook is de kortingspas veel makkelijker in gebruik dan aparte kaartjes, met één pas bezoekt u alle dingen die u wilt zien in New York!

Koop uw New York Sightseeing Day Pass hier

Prijzen stijgen in juni! Nu tot 34% korting op de Sightseeing Day Passes voor 3, 4, 5, 6, 7 & 10 dagen! Koop uw pas vandaag, hij is 1 jaar geldig na aankoop. Gebruik code ‘ERICOFFER’.

Contents

De kosten van de Sightseeing Day Pass

U kiest zelf voor hoeveel dagen u de Sightseeing Day Pass aanschaft. Kinderen t/m 2 jaar hebben geen pas nodig, voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar geldt een speciaal tarief. Met de pas bespaart u tot 65% ten opzichte van losse tickets!

Prijzen

3 dagen 4 dagen 5 dagen 6 dagen 7 dagen 10 dagen
Volwassen $344 $246 $394 $284 $444 $322 $474 $341 $509 $360 $549 $379
3-12 jaar $234 $175 $279 $202 $314 $233 $349 $247 $379 $256 $394 $265

Wat kunt u zien en doen met de Sightseeing Day Pass?

U koopt een Sightseeing Day Pass voor 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 dagen. Tijdens deze dagen kunt u een onbeperkt aantal bezienswaardigheden bezoeken. U kunt elke attractie maar één keer bezoeken. Hiervoor heeft u de keuze uit een lijst van meer dan 100 attracties en tours, waaronder Empire State Building, Edge, One World Observatory, Top of the Rock, sightseeing cruises en de Hop on Hop off bus. Fietstochten en fietsverhuur, met elektrische fietsen en steps als optie, zijn ook inbegrepen. U kunt ook een gratis eSIM met 10GB data krijgen. Hier vindt u de volledige lijst.

Met de Day Pass kunt u ook een dag lang gebruik maken van de Uptown en Downtown Routes van de Big Bus Hop on Hop off Bussen. U kunt meteen instappen op vertoon van uw pas bij de eerste halte van de route.

9/11 Museum

Omdat het 9/11 Museum niet is inbegrepen in deze pas, kunt u een ticket met tijdslot los kopen. Hierdoor kunt u op uw gewenst tijdstip het museum bezoeken, bent u verzekerd van toegang en loopt uw planning niet vast door lange wachtrijen bij de drukste attractie van New York. Bestel hier uw tickets voor 9/11 museum.

New York Sightseeing Day Pass - Hop-on Hop-off bus New York Sightseeing Day Pass - Attracties

Helikoptervlucht met korting met Day Pass

Bij aankoop van uw Day Pass is het mogelijk om een helikoptervlucht over Manhattan bij te boeken voor $229 + heliport kosten, waardoor het een zeer goede deal is in plaats van uw helikoptervlucht apart te boeken. Deze prijs komt bij de prijs die u betaalt voor de Sightseeing Day Pass.
In de bevestigingsmail vindt u een code voor uw Day Pass en een aparte code voor uw helikoptervlucht. Volg de stappen in de mail om uw helikoptervlucht vast te zetten. Doe dit op tijd, zodat u zeker bent van een plek.

Hoe werkt de Sightseeing Day Pass?

U bestelt de New York Sightseeing Day Pass makkelijk online voor vertrek. U ontvangt direct een voucher met een QR-code, dit is uw pas. U kunt deze code bij de ingang van de attracties op uw telefoon laten zien. Voor de zekerheid raad ik u aan om de pas ook even te printen.

Veranderen uw plannen? Bij het afrekenen wordt automatisch een Annuleringsdekking toegevoegd, zodat u uw ongebruikte pas kosteloos kunt annuleren tot 12 maanden na aankoop. De pas gaat in als u de eerste attractie bezoekt. Vanaf dat moment is hij geldig op het door u gekozen aantal (aaneengesloten) dagen.

De Sightseeing Day Pass is erg flexibel. U kunt in New York zelf bepalen welke attracties u met de pas wilt bezoeken, dit hoeft u niet vooraf al te beslissen. Direct na bestelling ontvangt u naast de pas zelf een link naar een digitale gids met informatie over alle tours en attracties, en over hoe u de pas per attractie precies gebruikt. U kunt met de Sightseeing Day Pass zelfs gratis of met een flinke korting dineren bij een aantal restaurants!

Koop uw New York Sightseeing Day Pass hier

Erics Tip: “Met de Sightseeing Day Pass kunt u heel veel bezoeken tijdens uw trip. Ik raad u aan om een pas voor minimaal drie dagen te nemen, dan heeft u echt waar voor u geld. Doet u het liever iets rustiger aan? Neem dan de New York Sightseeing Flex Pass. U bepaalt dan alleen het aantal bezienswaardigheden vooraf en heeft 60 dagen de tijd om ze te bezoeken.”

New York Sightseeing Day Pass The Edge

Is de New York Sightseeing Day Pass de moeite waard?

Gebruik mijn Pass Picker om uit te vinden welke pas het voordeligst voor u is. Het is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt bezoeken in New York!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets